Görüş Bildir
Haberler
Yağmura Karşı Duruşun Aşkını Ele Veriyor!

Yağmura Karşı Duruşun Aşkını Ele Veriyor!

Yağmurlu bir günde aynı şemsiyeyi paylaşan bir çiftten daha romantik ne olabilir ki? Aşkın doruklarda yaşandığı anlardan biri olan yağmurlu havalarda senin tarzını da merak ediyoruz. Zira, yağmura karşı duruşun aşkını ele veriyor! Acaba sen nasıl bir aşıksın? Hadi öğrenelim! 

Hazırsan, test başlıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak yağmurdan korunmak için bir yağmurluk seç!

2. Peki, yağmurlu bir günü nasıl değerlendirirsin?

2. Peki, yağmurlu bir günü nasıl değerlendirirsin?

3. Hadi bir de kişiliğini yansıtan özel bir şemsiye seç!

4. Yağmur sesini duyduğunda ilk tepkin ne olur?

4. Yağmur sesini duyduğunda ilk tepkin ne olur?

5. Sence yağmura eşlik edecek içecek hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yağmurlu bir günde nasıl bir ruh hali içerisinde olursun?

6. Yağmurlu bir günde nasıl bir ruh hali içerisinde olursun?

7. Son olarak söyle bakalım: Yağmurda ıslanmak mı, yoksa sıcak bir kahve ile yağmuru izlemek mi?

Şiirkolik bir Romantiksin!

Sen, romantizmin ve şiirin birleştiği yerdesin; bir aşk şairi kadar tutkulu, bir romantik kahraman kadar cesursun. Senin için yağmurun hüzünlü melodisi, toprağın taze ve canlandırıcı kokusu, kuşların neşeli cıvıltısı, gökyüzünün sonsuz mavisi ve denizin acı-tatlı tuzu... Hepsi aşkın farklı tonları, hepsi kalbinin ritmini çalıyor.

Aşkın uğruna dağları delen Mecnun'un azmi, Kerem'inin peşinden koşan Aslı'nın sadakati gibi, sen de aşkın en saf ve en güçlü haliyle yanıp tutuşuyorsun. Duygusal, hassas, düşünceli ve sevgi dolu bir kalbin var. Senin tarafından sevilmek, bir kişiye bahşedilebilecek en büyük lütuf.

Seninle paylaşılan bir bakış, bir sarılış, bir el tutuş... Her biri, bir diğerinden daha derin ve anlamlı. Senin ruhun, bir şiir gibi güçlü, hassas ve kıymetli. Seninle geçirilen her an, bir şiirin satırlarında kaybolmak gibi. Seninle yaşanan her aşk, bir şiirin mısralarında saklı bir hazine gibi. Fakat ayrılıklar da en çok senin için yıkıcı. Sen öyle güzel seviyorsun ki hak ettiğini bulacağına eminiz!

Gönül Hırsızı Bir Çapkınsın!

Ah, sen ne büyük bir çapkınsın! Herkesin kalbini çalmakta üstüne yok. Adeta bir gönül hırsızısın! Girdiğin her ortamda, resmen bir çekim merkezi oluyorsun. 

Kimi zaman bir gülüşünle, kimi zaman bir bakışınla herkesi kendine hayran bırakıyorsun. Kadın, erkek demeden pek çok kişinin başını döndürmekte üstüne yok. Bir bakıyorsun ki etrafında bir sürü hayran kitle oluşmuş. İnsanlar senin peşinden koşuyor, seninle bir an olsun vakit geçirebilmek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. 

Çapkın olmanın yanı sıra, bir o kadar da çekici ve karizmatiksin. Giyimine, kuşamına özen gösterir, her zaman şık ve bakımlı olmayı başarırsın. Bu da senin çekiciliğini arttırıyor ve etrafındakileri kendine daha da çok bağlıyor. Ama senin bu çapkınlığın, gönülleri çalmanın yanı sıra, bir o kadar da zararsız. Kimseyi kırmadan, incitmeden bu işi başarıyorsun. Herkesin kalbini çalarken, hayatındaki her insana da gönülden değer veriyorsun. Bu yüzden seni kimse kınamıyor, aksine herkes senin bu çapkınlığına hayran kalıyor. Yine de sana kanana sabır, yeni aşkına da şans diliyoruz!

Tribin, Cilvenin ve İşvenin Yaratıcısısın!

İşte, aşk dünyasının büyüleyici yıldızı! Sen, ışıklar altında parıldayan, her adımında büyü saçan, tribin, cilvenin ve işvenin eşsiz yaratıcısısın! 

Her hareketinle, her bakışınla ve her sözcüğünle karşındakine bambaşka duygular yaşatabilirsin. Bir an yüzünü asabilir, istediğini elde ettiğinde insanı zirveye taşıyabilirsin. Zira sen gerçek bir cilve ustasısın. En basit hareketlerini bile karşındakinin yüreğini eritebilirsin... 

Bir el hareketi, bir göz kırpma, hatta bir gülümseme bile sana özgü birer imza haline gelebilir. Cilvenin bu eşsiz dili, seninle birlikte yeniden şekilleniyor ve izleyenlerin kalbinde unutulmaz bir iz bırakıyor. İşve ise, senin aşk sahnedeki en büyük silahın. Kendine özgü bu tarzınla, herkesi kendine hayran bırakıyor, ışığınla etrafını aydınlatıyorsun. 

Baştan çıkaramayacağın bir kimse, trip atmayacağın bir konu ya da hayattan tat almanın yolunu bulmayacağın bir gün yok! Sen aşkı yaşıyorsun...

Her daim 'Sadıksın' Aşkta Güvenin Merkezisin!

Aşkın en önemli unsurlarından biri olan güven, her zaman seninle birlikte! Şüphesiz ki sadakat denildiğinde akla ilk gelen kişi sensin. 

Aşkta her zaman dürüst ve açık olman, partnerine karşı tutumun ve davranışların, senin güvenilirliğini ortaya koyuyor. Sen, aşkta bir güven abidesi, bir sadakat sembolüsün! Aşkta güvenin merkezinde yer alman, aşkın en güzel haliyle yaşanmasını sağlıyor. Aşkın en güzel hali, yanında huzur bulduğun kişiyle huzurlu ve güven duygusuyla birlikte gelir. İnsan seninle birlikte olduğunda, aşkın en saf haliyle yaşanma şansını bulur! 

Sevdiğin zaman kolay kolay vazgeçmeyen, kıymet bilen ve güç veren bir yapın var! Dürüstlük ve gerçeklik senin için hayatın en vazgeçilmez kavramları arasında. İnsan sana kalbini değil, hayatını emanet eder. Zira sen bu noktada gerçek aşkınla partnerini asla pişman etmezsin. Ne diyelim; yüreğine sağlık, güzel insan...

Bu Testler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
11
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Şiirkolik bir Romantiksin!

ömer

Gönül Hırsızı Bir Çapkınsın! Hırsız falan ayıp oluyor ama 🥹🥹

Pasif Kullanıcı

Her daim 'Sadıksın' Aşkta Güvenin Merkezisin! Aşkta her zaman dürüst ve açık olman, partnerine karşı tutumun ve davranışların, senin güvenilirliğini ortaya k... Devamını Gör