Görüş Bildir
Haberler
Burç Uyumu Hesaplama Nedir? Burç Uyumu, Aşk Uyumu Nasıl Hesaplanır?

Burç Uyumu Hesaplama Nedir? Burç Uyumu, Aşk Uyumu Nasıl Hesaplanır?

Acaba karşınızdaki kişi sizin için gerçekten uygun mu? Size uygun olup olmadığını nasıl anlayabilirsiniz? Aşık olduğunuz kişiyle uyumunuzu anlamanın bir yolu da burç uyumuna bakmaktır. Peki burç uyumu nasıl hesaplanır?

İşte burç ve aşk uyumu hesaplama...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burç uyumu nedir?

Burç uyumu nedir?

Aşkta uyum olmazsa olmazlardan biridir. Birbiriyle uyumlu çiftler bir ömür birlikteliğe giden yolda el ele yürürler. Uyum, sadece birbirinin aynısı olmak demek değildir. Hatta birbirinin aynısı olan kişiler genellikle bir süre sonra ilişkiden sıkılırlar. Aksine aşkta uyumlu olmak, bir denge kurabilmektir. Sizin güçsüz yönlerinizin karşınızdaki kişi tarafından tamamlanmasıdır. 

Burada uyumu belirleyen en önemli şeylerden birisi ise burçlardır diyebiliriz. İki kişinin birbiriyle uyumlu olup olmadığını, ilişkilerinin nasıl şekilleneceğini belirlemede bireylerin burçların önemli bir rol oynar.

Burç uyumu hesaplama bize ne anlatır?

Burç uyumu hesaplama bize ne anlatır?

Burç hesaplaması yapıldığında karşınızdaki kişiyle olan ilişkinizin dinamikleri ortaya çıkar. Örneğin bir ilişkide kadın akrep burcuyken erkek yengeç burcu olsun. Bu uyum incelendiğinde ortaya müthiş bir uyum çıkar. Bunun sebebi her iki burcun da aynı gruba ait olmasıdır. 

Burç uyumları incelenirken hem romantik anlamda hem de maddi konularda incelemeler yapılır. Bir ilişki sadece aşktan ibaret değildir. Uzun süreli ilişki kurmanın yolu iletişimden, saygıdan, destekten, huzurdan ve cinsellikte uyumdan geçer.

En uyumlu burçlar hangileridir?

En uyumlu burçlar hangileridir?

Uyumlu burçlar, ilişkilerinde bir denge kurmayı başarmış burçlardır. Bu burçlar ilişkilerini tek düze yaşamazlar. Kimi zaman tartışır, kimi zaman birbirlerine sinirlenirler. Fakat gönül almasını da bilirler ve nihayet orta yolu bulurlar. Onların bu ufak tefek tartışmaları ilişkinin adeta tuzu biberidir ve ilişkiyi canlı tutar. 

En uyumlu burçlar ise burçların kendi gruplarından olan kişilerdir. Yani terazi kadını hava grubundan bir erkekle çok daha iyi anlaşırken, boğa kadını toprak grubu bir erkekle çok daha iyi bir uyum yakalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burç grupları nelerdir?

Burç grupları nelerdir?

Toplamda 12 adet burç bulunur. Burçlar ise kendi aralarında dörtlü bir grup oluştururlar. Bu gruplar Hava, Toprak, Ateş ve Su gruplarıdır.

  • Hava Grubu: Terazi, İkizler, Kova

  • Su Grubu: Balık, Yengeç, Akrep

  • Toprak Grubu: Başak, Boğa, Oğlak

  • Ateş Grubu: Yay, Aslan, Koç

Burçlar en çok kendi gruplarından kişilerle uyum sağlarlar. Ayrıca su burçlarının toprak burçlarıyla, hava burçlarının ise ateş burçlarıyla daha çok uyumlu olduğu bilinir.

Burç uyumu hesaplama nasıl yapılır?

Burç uyumu hesaplama nasıl yapılır?

Buradan burç uyumuzunu hesaplayabilirsiniz:

Astrolojik Uyum Hesaplama

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
16
11
9
9
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın