Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Hangi Efsane Türk Dizisinde Oynamalıydın?

Seçimlerine Göre Hangi Efsane Türk Dizisinde Oynamalıydın?

İçindeki oyunculuk aşkını görüyoruz ve hangi Türk dizisinde oynaman gerektiğini söylüyoruz.

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç bakalım.

3. Şu an modun bunlardan hangisi?

4. Peki senin dış görünüşünden en önem verdiğin şey ne?

5. Söyle bakalım. Sana yapılan bir haksızlık karşısında ne yaparsın?

5. Söyle bakalım. Sana yapılan bir haksızlık karşısında ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki diyelim ki yakın arkadaşının sevgilisine aşık oldun. Bu durumda ne yaparsın?

6. Peki diyelim ki yakın arkadaşının sevgilisine aşık oldun. Bu durumda ne yaparsın?

7. Senin eğlence anlayışın ne peki?

7. Senin eğlence anlayışın ne peki?

8. Peki sence dost ne demek?

9. Şimdi bu aşk sözlerinden birini seç.

9. Şimdi bu aşk sözlerinden birini seç.

10. Son olarak seni en çok üzen şey ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk 101

Aşk 101

Senin oynaman gereken dizi bu. Çünkü düşüncelerinle bu karakterlerden birinin yerini alabilir ve oyunculuğunun hakkını verebilirsin. Senin en büyük servetin dostların. Arkadaşların olmadan hiçbir şey yapmaz ve onlarsız eğlenemezsin. Sürekli yanında olan, her anın birlikte tadını çıkardığın dostlarınla, yapmadığınız saçmalık yok. Onlara çok değer veriyorsun ve sen de onlardan çok değer görüyorsun. Kıymet bilen birisin. Sana yapılan iyiliği asla unutmuyorsun. Ama kötülüğü hemen unutuyorsun. Kinci değilsin ve çok affedicisin. Birinin sana yaptığı kötülüğe karşı, senden özür dilemesi yeter bile. Daha sonra eskisi gibi olabilirsin. Bu bazen senin hayatına olumlu yansısa da çoğu zaman zarar veriyor. Çünkü bir kere hata yapan hep yapar. Sonsuz eğlenceli arkadaş grubunla, tatillere çıkmak tam sana göre. Kendini onların yanındayken ailenle birlikte gibi hissetmen gerçek dostlara sahip olduğunu gösteriyor.

Fi

Fi

Senin oynaman gereken dizi Fi. Çünkü sen de aşkın için her şeyi yapabilirsin. Sana göre dünyaya sevmek ve sevilmek için geldik. Karşımıza bir kere çıkan aşkı kaybetmek istemiyorsun. Onun peşinden nereye olursa gidersin ve gerçekten onun için çabalarsın. Bunu karşındaki insan fark etmese de, sen sevince bütün hücrelerinle seviyorsun. Gözlerin ondan başkasını görmüyor. Sadece onu mutlu etmek ve yüzünü güldürmek için çabalıyorsun. Böyle şeylere çok kıymet veriyorsun ve aşkın el üstünde tutunca daha anlamlı olduğunu düşünüyorsun. Şimdiye kadar karşına çıkan yanlış insanlara bu kadar yoğun duygular hissetmemişsin. Yine sevmişsin ama her şeyi yapacak kadar değil. Zaten sonu hüsranla biten ilişkilerinin de, doğru insan olmadığı belli oluyor. Bu nedenle sen doğru insanı aramaya ve sevgini sonuna kadar yaşamaya devam et. Bir gün karşına seni, senin gibi seven birini çıkacak.

Avrupa Yakası

Avrupa Yakası

Senin oynaman gereken Türk dizisi bu. Çünkü sen hayattaki dramatikliğe ve üzüntüye katlanamıyorsun. Her şeyin gelip geçici olduğu şu dünyada, birilerini üzmek kırmak sana saçma geliyor. 'İnsanların birbirleriyle ne alıp veremediği var, herkes insanca yaşayabilmeli' diye düşünüyorsun. Çok da haklısın. O yüzden seni güldürecek ve keyfini yerine getirecek aktiviteler daha eğlenceli geliyor sana. Hayatında olumsuz düşüncelere ve insanlara yer yok. Senin modunu düşürecek ve enerjini çekecek insanlara hemen kapıyı gösteriyorsun. Birkaç kişilik arkadaş grubun sana yetiyor. Onlarda senin gibi sadece eğlence anlayışı olan kişiler. Hayatında tabii ki bazen çıkmaza girdiği zamanlar olabiliyor. Ama bunun üstesinden gelmesini de çok iyi biliyorsun. Her şeyin insanlar için olduğu şu dünyada, birinin mutsuzluğuna sebep olmak senin için yapılabilecek en büyük kötülük. Böyle insanlardan da olaylardan da uzak duruyorsun.

Ezel

Ezel

Senin oynaman gereken dizi kesinlikle Ezel. Çünkü sen hayatta öyle insanlarla karşılaşmışsın ki, birinin bakışından bile ne demek istediğini anlıyorsun. Sezgilerin çok güçlü, kimin sana zarar verebileceğini, kimin gerçekten dostun olabileceğini davranışlarından anlıyorsun. Davranışlarından anlamasan zaten kesin rüyanda görüyorsun. Şimdiye kadar hayatına giren kişilerin sürekli problemleriyle karşılaşmışsın. Bu da senin zamanla insanlara karşı daha dikkatli ve temkinli olmana neden olmuş. Kimseye kolay kolay güvenmiyorsun. Bu hayatta en çok güvendiğin kişi kendin ve ne olursa olsun hep yanında olan iki arkadaşın. Gerektiği zaman beraber hata yaptığın bu iki arkadaşın senin en büyük şansın olduğunu düşünüyorsun. Aslında bu özelliğin seni hayattaki bütün kötülüklere karşı koruyabilir. Hayatın getirdikleriyle sen insan sarrafı olmuşsun. Yani senin bu hayatta kendinden başka birine ihtiyacın yok.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
50
41
24
9
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yien

aşk 101 efsane türk dizisi mi:D

cansu ersan

Avrupa yakası

Azizhan Yazar

avrupa yakası nedir ya :D:D: