Görüş Bildir
Haberler
Retrosuyla, Tutulmasıyla, Bahar Yağmurları Gibi Bir Ay: Nisan Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Retrosuyla, Tutulmasıyla, Bahar Yağmurları Gibi Bir Ay: Nisan Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
02.04.2023 - 18:16

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Bu ayın gündemi fazla, her güne bir şey var deme diye baştan söylüyorum :) Zira Retro mu aradın, var, tutulma mı aradın, var, sanki 100 yıldır İkizler burcundaymış gibi hissettiğimiz Mars’ın burç değişimi mi, var. Dolunay mı dedin, o da var :) 

Şimdi önce retrodan başlayalım, Merkür 3 Nisan’da yolculuğuna başlayacağı Boğa seyrinin içerisine bir de Retro ekliyor, 20 Nisan – 15 Mayıs arasında işler biraz karışık, sabit bir burçta Retro yapınca takıntılı ve sabit fikirler, bir konuya odaklanıp etrafı görememe mümkün, bir de her birimiz güvence arayışında olacağız bu Merkür Boğa retrosuyla. Boğa sahip olduklarımızı anlatıyor, o nedenle kaybetme korkusu biraz zihnimizi yorabilir bu retroda. 

Bu ayın bir de dolunayı var, 6 Nisan’da Terazi burcunda, adaletin prensleri prensesleri iş başında bu dolunayda. Tüm arzumuz denge ve hak ediş üzerine olacak, elbette bu bir Terazi dolunayı olunca ilişkiler de epey gündeme gelecek, sürüncemede hiçbir şey bırakmayacağız, “ya tamam ya devam” diyeceğiz, çünkü huzur peşindeyiz hepimiz :)

Mars’ın Yengeç geçişini de yoğun yoğun hissediyoruz bu ay, yine Merkür Boğa geçişi gibi bu Mars Yengeç geçişi de çok korumacı ve güvenlik için mücadele arayışında. Huzurumuzu, rahatlığımızı sarsacak hiçbir şeye tahammülümüz yok. Mars Yengeç’teyken biraz duyguları da dalgalandırabilir, duygusal hamleler yaptırabilir, ona biraz dikkat.

Eveeeet, tutulma mı demiştik, 20 Nisan’da hem bu senenin hem Koç/Terazi aksının ilk tutulması Koç burcunda bir Güneş tutulması olacak, öyle yoğun bir başlangıç enerjisi var ki dillere destan. Etkileri aslında yavaş yavaş da başladı, özellikle 21 Mart’ta yaşadığımız Koç Yeni Ayı ilk kapıyı açtı, 6 Nisan Terazi Dolunayı da ikinci kapıyı açıyor, şimdi tam girişteyiz bu tutulmayla. Yeni başlangıçlar, yeni sayfalar var, ancak 29 derecede olduğu için bir sayfayı da kapatıyor. 29 derece bir burcun son derecesi demek, yani her şey yaşanmış, deneyimler bitmiş, artık yeni bir sayfadan başka şans yok.

Evet gerisi de yorumlarda… Önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yepyeni bir sen için kolları sıvıyoruz Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Önce yönetici gezegeninden başlayalım sevgili Koç ve Yükselen Koç, Mars 7 ay sürdürdüğü, bir ileri bir geri giderek zihnimizi çorba ettiği İkizler seyrini bitirdi, ay boyunca artık Yengeç burcunda yani 4. Evinde seyrediyor olacak. Burada çok konforlu olmasa dahi en azından zihnimiz biraz daha rahat :) 4. Ev senin aile, ev, yuva, yaşam alanı temalarını içeren alan, demek ki bu 1 ay, hatta 21 Mayıs’a kadar odağın, enerjin, mücadele alanın ev yaşamın. Ailenle ilgili konulara eğilmen gerekebilir, evin, yuvan için biraz enerji harcaman gerekebilir. Belki taşınma, yer değiştirme ya da evi düzenleme gibi gündemlerin olabilir. Buradan geçen Mars biraz duygu dünyamızı da etkiler aslında, o nedenle özellikle çok fevri duygusal kararlar almamanı öneririm.

Merkür 3 Nisan itibariyle Boğa burcuna giriş yapıyor ve bir de burada Retro harekette de bulunuyor :) Merkür’ün Boğa seyri bu nedenle epey uzun olacak. Ayın 20’sine kadar maddi konularda, belki iş, kariyer konularında bazı imzalar atabilirsin, belki iş değiştirebilirsin, 20’sinden önce olmasında sakınca yok. Ancak :) 20 Nisan – 15 Mayıs arasında biraz dikkat lazım, neden çünkü retrodayız :) Yeni girişimler için pek uygun sayılmaz, para konularında ani kararlar pek hoş olmayabilir, belki bazı borçlar ve hesapta olmayan harcamalar çıkabilir, o nedenle biraz dikkat diyelim. Merkür senin 3. ve 6. Evini de yönetiyor, yani hem iletişim, kararlar hem iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili 10 düşünüp 1 eyleme geçmek, biraz daha özenli davranmak faydalı olabilir. 

Gelelim bu ayın ilk önemli gündemine, 6 Nisan’da Terazi burcunda, 7. Evinde bir dolunay var, yani konumuz yoğun biçimde ilişkiler :) Bu var olan bir ilişkiyi belki üst seviyeye taşıyabilir, hayatında biri yoksa bir anda karşına birini çıkarabilir, sürüncemede olan, nereye gideceği çok da belli olmayan bir ilişkin varsa belki de veda zamanıdır, ki işin içinde Jüpiter varsa o veda bizim için faydalıdır da, belki başka bir kapı açar çünkü :) Şayet evli isek evliliğimizle ilgili, eşimizle ilgili tamamlanmasını beklediğimiz bir konu da bu dolunayla netliğe kavuşabilir. Özellikle Koç veya Terazi burçlarında 10 – 20 derece aralığında bir gezegenin varsa daha belirgin tesir alabilirsin bu dolunaydan.

11 Nisan’da Venüs, Boğa seyrini bitirip İkizler seyrine başlıyor. 8 Mayıs 2023’e kadar da burada olacak. Bu senin 3. Evini ziyaret edeceği anlamına geliyor, yani iletişim, kararlar, zihnimiz, yakın çevremiz, varsa kardeşlerimizle ilgili hoş, tatlı, güzel gündemlerin, çok güzel haberlerin, daha böyle keyifli vakit geçireceğimiz bir sürecin işaretçisi. Burası kararlar dedik, Venüs’ün buradan geçişi alacağımız bir karar veya atacağımız bir imza için de çok destekli. 

Öte yandan aslında ayın güzel enerjilerinden biri de yine senin burcunda gerçekleşecek Güneş – Jüpiter kavuşumu, bu 12 Nisan’da ama +/- 5 gün boyunca tesiri devam edecek. Sıklıkla karşılaştığımız bir kavuşum olmadığı için çok kıymetli, çok şanslı, özellikle kendinle ilgili bir başlangıç yapman için, bir adım atman için, seni geliştirecek, büyütecek bir hamle için. Tam karşısı da ilişkiler evi olduğu için ki birkaç gün öncesinde de bir Terazi dolunayı var, bu ilişkiler anlamında da şanslı bir dönem.

Eveeet, gelelim ayın bomba gündemine, üstelik de en çok seni ilgilendiren gündemine sevgili Koç ve Yükselen Koç, 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde bir Güneş Tutulması var -ki bu tutulma Koç/Terazi aksının ilk tutulması-, Zodyak’ın ilk burcu olan senin burcunda, başlamak, başlamak ve gerçekten başlamak bu :) Yepyeni bir sen demek, yepyeni bir adım demek, önümüzdeki 6 aylık sürecin ilk nüvelerini atman demek. Güneş veya Yükselen üzerinde gerçekleşen tutulmalar çok kaderseldir, önemli bir dönüm noktasıdır, hele ki bu bir Koç tutulması ise daha da belirgin bir işarettir. Şayet 24 – 29 derece Koç – Terazi burçlarında bir gezegenin var ise net biçimde bu başlangıcın işaretini alacaksın sevgili Koç ve Yükselen Koç. Hem iş hem ilişkiler hem de kendinle ilgili büyük gelişmeler kapıda.

Hemen tutulmanın ardından yine 20 Nisan’da bu kez Güneş Boğa seyrine başlıyor. Hali hazırda burada Merkür de var ama retrosuna yeni başlamış durumda :) Odağın 22 Mayıs’a kadar para konularında, sahip olduklarında, gelirlerinde, kariyerinde, ancak :) 15 Mayıs’a kadar da Merkür Retro pozisyonda olacağı için buradan geçen Güneş’in sana çıkaracağı fırsatları çok sakin, çok yavaş ve üzerinde düşünerek hayata geçir. Hatta bu kendini ve yeteneklerini tartman için özel bir dönem, düşün, harekete retrodan sonra geç 😉

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, hareketli, gündemi yoğun, enerjisi yüksek bir aya giriş yapıyoruz. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

İç dünyana ışık tutuyorsun Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu ayın ilk gündemi Mars’ın artık İkizler’den sıkılıp Yengeç’e geçmesi diyebiliriz sevgili Boğa ve Yükselen Boğa :) Zira 7 aydır maddi alanını, para konuları ile ilgili mücadeleni çok artırmıştı, şimdi sıra iletişimde :) Bu ay boyunca, hatta 21 Mayıs’a kadar iletişim evinde. İletişimin çok artabilir bu süreçte, ama birazdan değineceğiz, Merkür Retrosuna ev sahipliği yapacağı için biraz dile de dikkat gerek burada. Bu zihinsel faaliyeti çok artıracağı için yeni projeler, fikirler, belki iletişime geçtiğimiz kişilerle birlikte bir şeylere başlamak mümkün. Zihnin fazla aktif olması da biraz yorucu olabilir, belki arada kendini sakinleştirmek için vakit ayırmalısın.

3 Nisan’da Merkür senin burcuna geliyor ve burada bir de Retro yapacak bu ay :) Ne mutlu bize :p Öncelikle ayın 20’sine kadar hiç sorun yok, bir imza atmak niyetindeysen, bir kararını duyurmak niyetindeysen, bir eğitime başlamak veya kariyerinle, parayla ilgili bir adım atmak istersen rahat. Ancak 20 Nisan – 15 Mayıs arasında sular biraz bulanıyor. Zihnin kendi içine dönüyor, belki kararlarını sorgulamak, gerçekten ne istediğini anlamaya çalışmak, adım atmadan önce eksiği gediği bulmak adına güzel. Ancak 1. Evdeki bir Merkür retrosu haliyle iletişimi biraz zorlaştırabilir, biz başka şey söyleriz karşıdaki anlamaz, karşıdakini biz anlamayız mesela :) O nedenle gemileri yakmayalım. 1. Ev olunca karşıt aks 7. Ev de etkileniyor, ilişkilerde de bazı karışıklıklar olabilir, sakin kalalım, ani davranmayalım, geçecek ^.^

6 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunayımız var sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. Bu dolunay senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamın, günlük rutinlerin, belki ofisinle ilgili uzun zamandır kafa karıştıran, bir türlü netleşmeyen konuları nihayete erdirir. Belki bir terfi bekliyorsun, bu artık gelir, ayrılmayı düşünüyorsan belki artık hesabı kapatıp yeni bir işe başlarsın, iş arayışındaysan da bu dolunay destekli. Burası sağlık evi de olduğu için belki ihmal ettiğin bir sağlık konusunu da çözebilirsin bu dolunayla. 

11 Nisan’da yönetici gezegenin Venüs senden artık ayrılıyor ve İkizler burcuna giriş yapıyor, 8 Mayıs’a kadar burada olacak, yani para evine girecek. Şimdi bir düşünelim, birkaç gün öncesinde iş, meslek hanende bir dolunay var, arkasından da yönetici gezegenin 2. Evine giriyor, demek ki iş, çalışma, kariyer, para konuları baya yoğun biçimde gündemini meşgul etmeye başlıyor. Daha çok kazanacağın bir süreç gelebilir örneğin, çünkü Venüs buradan geçerken maddi durumları destekler. Kendin bir girişimde de bulunabilirsin zira yükselen yöneticin, “ben” dediğin alan, bireysel bir işten başarı kazanman da mümkün.

Bu ayın güzel bir gündemi daha var, o da 12 Nisan’da gerçekleşecek Güneş – Jüpiter kavuşumu, +/- 5 gün içinde de tesirli. Bu senin 12. Evinde gerçekleşiyor, aslında bu senin için bir aydınlanma, ilahi bir koruma, beklemediğin bir yerden şans gelmesi demek, çünkü burası arkamızı döndüğümüz ev. Buradaki bir Jüpiter göremediğimiz bir yerden fırsat getirir bize.

Evet bu ayın son ama en önemli gündemine geldi sıra :) Koç burcunun 29 derecesinde ve Koç/Terazi aksı tutulmalarının öncülüğünü yapan bir Güneş tutulması var bizi bekleyen. Bu senin 12. Evin içinde, yani bilinçaltın, geri plana attıkların, ruhsal alanında gerçekleşiyor. Başlangıç enerjisi fazlasıyla yüksek olduğu için, bu tutulmayla aslında kendini yenilemen mümkün, özellikle de ruhsal olarak yenilenmen mümkün. Bu tutulma ekseninde rüyaların sana işaret verebilir çünkü 12. Ev rüyalarla da alakalıdır, senden gizlenmiş bir şeyi öğrenmen de mümkün ki bu da hayatını değiştirebilir. Özellikle Koç veya Terazi burçlarının 24 – 29 derece aralığında bir gezegenin varsa çok daha net tesir alırsın bu tutulmadan sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. Bir şeyler yenilenebilir ancak bu önce içsel bir kararla başlayacak senin için. 

20 Nisan’da yani tutulmadan saatler sonra ise Güneş Boğa seyri başlıyor, yani senin dönemin :) Öncelikle bir Güneş Boğa olarak buradaysan sana çok mutlu seneler dilerim, yeni yaşın güzellikler getirsin ^.^ Yükselen Boğa isen kendini parlatma dönemin, geçtiğimiz ayın rehaveti artık üstünden kalkıyor. Kendini fark etmeye, öne çıkarmaya başlıyorsun, zaten daha fazla fark edilir hale de geleceksin. Sadece yeni bir karar alırken dikkatli davranman mühim, neden? Çünkü bu tarihlerde Merkür de senin burcunda retroya başlıyor. Aslında bu kendini ve zihnini çok iyi dinlemen gereken bir süreç, sonrasında çok daha güçlü bir şekilde kendini ortaya koyacaksın çünkü.

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, umarım yeni yaş döngün sana güzellikler getirir, umarım Nisan sana yağmur gibi şanslar da yağdırır ^.^

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Seni yepyeni bir gelecek bekliyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu ayın seni en rahatlatacak tarafı Mars’ı Yengeç burcuna uğurlamış olman sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zira 7 aydır seni yedi bitirdi biliyorum :) Şimdi sıra maddi konularda, çünkü Yengeç burcuna geçerek senin 2. Evine yani para, maddi kaynaklar, kariyer alanlarına döndürecek enerjisini. Mars bizim mücadele alanımız, 2. Ev de güvence demek, bu da daha fazla para kazanmak için bir mücadeleye gireceğinin işareti sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Ancak aynı hızda para da harcatabilir :) O nedenle gelir – gider dengesine dikkat etmek mühim bu süreçte.

3 Nisan’da yönetici gezegenin Merkür Boğa seyrine başlıyor, bu da senin 12. Evine giriş yapması demek, burada biraz uzun da sürecek bu seyir zira 20 Nisan’dan itibaren de retroda olacak :) Yöneticin olarak 12. Evine girmesi, biraz daha zihninin içeriye dönmesi demek aslında, duygularını, iç dünyanı da dinlemek demek. 20 Nisan – 15 Mayıs arasında ise burada retroda olacak, bu biraz zihni bulandırabilir ama geçici bir süreç bu, bunu biliyoruz. Geçmişten gelen bir konu, aklının derinlerine attığın bir düşünce bu süreçte biraz aklını kurcalayabilir, kendini hatırlatabilir. Aynı zamanda belki gizlenen bazı şeyleri de öğrenebilirsin, ancak Retro olduğunu atlamayalım, belki duydukların gerçeği de yansıtmayabilir. Bu süreçte zihnin çok aktif olacak o nedenle kendini rahatlatmayı unutma, uyku düzenin bozulabilir bu da karşıt aksı 6. Evi yani sağlık evini biraz tetikleyebilir, o nedenle biraz daha özen. 

6 Nisan’da Terazi burcunda yani 5. Evinde bir dolunay var sevgili İkizler ve Yükselen İkizler. 5. Ev demek aşk demek, flörtler demek, e Terazi de malum ilişkiler :) Demek ki bu dolunay sana müthiş bir aşk getirme potansiyeline sahip. Kalbin boşsa hızlı bir şekilde dolabilir +/- 5 gün içinde :) Ancak aynı zamanda dolunay demek netlik de demek, şayet sürüncemede ve bitmesi gereken bir ilişki söz konusuysa dolunay nokta da koyabilir. Bu dolunayda Jüpiter etkisi de var, yani her ne gelişirse bizim için en iyisi olan gibi düşünelim bunu. Öte yandan bu dolunay bebek sürprizleri de getirebilir zira 5. Ev çocuklarla da ilgili veya ebeveyn bir Yükselen İkizler isek çocuklarımızla ilgili bazı konuları netleştirebilir.

11 Nisan’da Venüs senin için çanları çalıyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zira 8 Mayıs’a kadar İkizler burcunda. Birkaç gün öncesindeki Terazi dolunayını da hesaba katarsak şayet yine boş kalpler için ilişki çanları bu. Venüs’ün 1. Evden geçişi en güzel geçişlerden biri tartışmasız, daha çok flört, daha çok sosyallik, eğlence, keyif, dikkat çekme, görünür olma, aynı zamanda maddi güzel fırsatlar yakalama konusunda çok destekli, ne diyelim, şansın bol olsun :)

Yine bu ayın aslında en şanslı gündemlerinden biri de 12 Nisan’da gerçekleşecek Güneş – Jüpiter kavuşumu, Koç burcunda ve senin 11. Evinde, yani gelecek planları, projeler, hayallerin, hayata geçirmek istediklerinle ilgili çok güzel bir destek bu kavuşum. +/- 5 gün bir projeyi hayata geçirmek, görüşmeler yapmak, adım atmak adına müthiş güzel. Kariyer evinden sonraki ev olduğu için bu hayallerimizi yansıtan bir iş konusunda da destekli.

Evet gelelim bu ayın en cafcaflı gündemine :) 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Koç/Terazi tutulmalarının ilki. Senin 11. Evinde yine, özellikle 24 – 29 derece Koç veya Terazi burcunda bir gezegenin varsa çok belirgin biçimde tesir alırsın bu tutulmadan. Güneş tutulması ve bu aksın ilk tutulması olması sebebiyle çok güçlü bir başlangıç, yenilik enerjisi var bu tutulmanın, gelecekle ilgili planlar, projeler, bir işe başlama, belki bir hayali gerçekleştirmek için adım atma adına müthiş bir başlatma düğmesi bu, belki de geleceğini bugünden şekillendirmeye başlayabilirsin.

20 Nisan itibariyle Güneş Boğa seyrine başlıyor, 21 Mayıs’a kadar sürecek olan bu süreçte biraz daha içsel, kendi içine dönük, izole, daha sakin bir dönem geçirmek isteyebilirsin, zira Merkür de retroya başlıyor olacak yine burada, demek ki iç dünya hareketli, gizli konular da öyle :) 

Evet Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, umarım sana çok keyif verecek, baharın enerjisini hissettirecek bir Nisan ayı geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Kariyerin yepyeni başlangıçlara gebe Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Bu ayın ilk önemli gündemi senin 12. Evinde yani İkizler burcunda 7 aydır transitte olup zihnini, iç dünyanı darmaduman eden, enerjini sömüren Mars’ın artık sana enerji vermek adına Yengeç seyrine başlaması sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Neredeyse 7 aydır ne bir şey yapmaya halin ne bir şey düşünecek mecalin vardı ama şimdi heyecan, canlılık, mücadele, hareket dönemi başlıyor. Mayıs’ın 20’sine kadar yeni bir şeylere başlayacak cesaret, hiç olmadığı kadar yoğun enerji ve mücadele süreci başlıyor. Bu yoğun hareket sürecinin tek dikkat isteyen tarafı acelecilik ve sabırsızlık, zira bu süreçte kendi hızına kendin bile yetişemeyebilirsin, bun da sakarlıklara gebe yapar seni :) Uzun zamandır beklettiğin her iş için, her karar için şimdi hızlanabilirsin sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç.

3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna giriş yapıyor, burası senin 11. Evin yani gelecek planların, projelerin, sosyal çevre alanın. Merkür burada uzun süreli bir seyahat yapacak zira burada 20 Nisan’da bir de Retro hareketine başlayacak. O tarihe kadar sosyallik, yeni çevrelere girme, tanıştığın insanların projelerine destek olması, hayallerin ve gelecek planların için daha çok harekete geçmen mümkün, hatta güzel de olur zira Mars da hazır senin burcundayken çok da destekli bu süreç. Ancak 20 Nisan – 15 Mayıs arasında biraz sakinlemeni öneririm, çünkü planlarında aksamalar, başlatacağın işlerde belki biraz gecikmeler olabilir. Aynı zamanda arkadaşlık evi olduğu için burası belki arkadaş çevrende bazı yanlış anlaşılmalar veya ok da tatlı olmayan konuşmalar olması da mümkün. 

6 Nisan’da Terazi burcunda yani senin 4. Evinde bir dolunay var sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Teması daha çok ev, yuva, yaşam alanı, aile odağında, bu alanlarda uzun zamandır sürüncemede olan, artık bir sonuca bağlanması beklenen konularla ilgili netliğe kavuşabilirsin 6 Nisan civarında. Bu taşınma gündemi olabilir, bir mülk alım – satımı olabilir, tüm aileyi ilgilendiren bir gündem sonuçlanabilir. Özellikle 10 – 20 derece aralığında Terazi veya Koç burcunda bir gezegenin varsa daha belirgin tesir alabilirsin. Dolunay tam karşıt aksı olan kariyer evini de tetikleyebileceğinden, bu kariyerinle ilgili bir netlik de getirebilir sana.

11 Nisan’da Venüs İkizler seyrine başlıyor, 8 Mayıs’a kadar burada devam edecek. Bu senin 12. Evin içerisinde gerçekleşecek bir seyir, yani iç dünyana, bilinçaltına, ruhsal alanına huzur getiriyor. Kendinle kalmak bu süreçte sana çok keyif verebilir. Venüs 4. Evin olan ev, yuva alanının da yöneticisi olduğu için, belki evde kendinle vakit geçirmek, biraz izole olmak sana çok iyi gelebilir. Öte yandan buradan geçen Venüs bazı gizli saklı aşk durumlarını da açığa çıkarabilir, belki önce kendi halinde başlayan bir ilişki 8 Mayıs’tan sonra gün yüzüne çıkabilir.

12 Nisan’da bu ayın en güzel gündemlerinden birini yaşayacağız, +/- 3 gün de tesiri olur bu açılanmanın, Güneş ve Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor. Bu senin kariyer evin olan 10. Evin içerisinde gerçekleşecek. Yeni bir kariyer yoluna girmen, bir başlangıç yapman, kendini parlatman, unvanını büyütmen mümkün. Şayet bir adım atmak niyetindeysen, kariyerinle ilgili bir şeyler yapmak istiyorsan bu 12 Nisan civarı çok destekli senin adına.

Gelelim bu ayın en önemli gündemine :) 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde Koç/Terazi tutulmalarının ilkini yaşıyor olacağız. Bu senin yine 10. Evin içerisinde gerçekleşiyor. Bu hem bir Güneş Tutulması hem de Koç enerjili olması sebebiyle çok yoğun bir “başlangıç” işareti vermekte. Yeni bir yol, yeni bir kariyer, yeni bir adım söz konusu olabilir. Özellikle Koç veya Terazi burcunun 24 – 29 derece aralığında bir gezegenin de varsa çok belirgin tesir alabilirsin. Bu tutulmayla birlikte önümüzdeki 6 ay aslında kariyerindeki bu yeni yolculuğun adımlarını yavaş yavaş atacağın süreç senin için. Şimdiye kadar seni tanıdığımız unvanın başka bir şeye evrilebilir bu tutulmayla.

Yine 20 Nisan’da Güneş Boğa seyrine başlıyor olacak. Gelecek planları, projeler, kariyerini daha da büyüteceğin alanlarla ilgili odağın çok yoğunlaşıyor, ancak aynı tarihte burada bulunan Merkür’ün retroya başlaması, adım atmaktan ziyade planlama yapman için daha doğru zamanlar olduğunu söylemekte bize.

Evet Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, umarım şahane başlangıçlar yaptığın, baharın enerjisine yakışır bir Nisan geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Uzaklar, yabancılar, yepyeni ufuklar için elin siperde Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu ayın ilk gündemi Mars’tan geliyor, Mars 7 ay sürdürdüğü İkizler yolculuğunu nihayet sona erdirip Yengeç yolculuğuna başladı ve 20 Mayıs’a kadar da artık burada, bu da senin 12. Evine giriş yaptığının işaretçisi sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Mars bizim mücadele gücümüz, motivasyonumuz, enerjimiz. 12. Eve giriş yaptığında bu enerji biraz içe döner. Yalnız olmayı tercih edebilirsin, dışarının enerjisi sana fazla gelebilir. Belki bir projeye kendi başına odaklanmak, hazırlanmak isteyebilirsin. Buradaki Mars aslında senin için içsel bir hazırlık dönemi. Zaten 7 aydır sosyal çevre alanında transitteydi ve seni çok yormuş olabilir, biraz dinlenmek, kendine dönmek, iç dünyana enerji harcamak güzel, zira 1. Evine giriş yapacağı 20 Mayıs itibariyle enerji toplamaya ihtiyacın var.

3 Nisan’da Merkür Boğa seyrine başlıyor, burada uzunca bir süre de kalacak zira 20 Nisan’da da burada Retro harekete başlayacak :) Burası senin kariyer evin olan 10. Ev, şimdi önce 20 Nisan’a kadar olan süreci bir konuşalım, kariyerini şekillendirecek yeni görüşmeler, imzalar, anlaşmalar, tanışmalar için Merkür’ün bu 10. Ev seyahati oldukça şanslı. Eğer bir iş değişimi niyetin varsa, bir görüşme yapmak istiyorsan 20 Nisan’a kadar yap :) Sonrasında çünkü 15 Mayıs’a kadar biraz buralar yavaşlayacak, aksaklıklara gebe olmaya başlayacak. Belki 20’sine kadar atacağın adımların eksiğini, gediğini fark edebilirsin Retro sürecinde. Böylelikle de bir düzenleme, planlama yapmak için fırsatın olur. Hızlı kararlar vermek için 20 Nisan sonrası pek uygun değil. 

6 Nisan’da Terazi burcunun 16 derecesinde bir dolunayımız var sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Burası senin 3. Evin yani düşünceler, zihin, kararlar, fikirler; burada bir dolunay varsa net olarak bir “karar verme” noktasında olduğunu söyleyebiliriz sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Bu uzun zamandır üzerinde düşündüğün bir konu olabilir, 21 Mart’ta yaşadığımız Koç Yeni Ayı ile iyice gündemine girmiş olabilir, şimdi sonuçlanma zamanı. Belki bir imza evresindesin, bunun kararını bu günlerde verebilirsin. Öte yandan yakın çevrenle ilgili, varsa kardeşlerinle ilgili de önemli bir konu netliğe kavuşabilir bu dolunayla. 

11 Nisan’da Venüs İkizler seyrine başlıyor, 8 Mayıs’a kadar sürecek bu seyir senin 11. Evini çok güzel hareketlendirecek. Buradan geçen Venüs bir kere sosyalliği artırır, sosyal çevrenden gelecek güzel haberle, gelişmeler yaşatır. Öte yandan gelecek planların, projelerin, hayallerinle ilgili fırsatlar sunabilir sana bu geçiş, hatta çevrenden destek de görebilirsin Venüs geçişinde. Aynı zamanda burası arkadaşlıkları da temsil ettiği için buradaki Venüs arkadaş çevrenden birileriyle belki bir gönül ilişkisine doğru da götürebilir seni :) 

12 Nisan’da bu ayın en güzel, destekli gündemlerinden birini yaşıyor olacağız. Güneş ve Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor, etkisi de +/- 3 gün sürecek olan çok güzel bir açılanma bu. Bu senin 9. Evinde, burası olağan biçimde Jüpiter enerjili zaten, Güneş de senin yönetici gezegenin, ikisinin birden senin 9. Evinde yer alması sana yurtdışı, yabancılar, uzak seyahatler, akademik konular, eğitimler gibi temalarda müthiş başlangıçlar yaptırabilir. Belki global kökenli bir işe başlayabilirsin, daha fazla seyahat gerektiren bir kariyere geçebilirsin, alacağın bir eğitimi kariyere dönüştürebilirsin, 12 yılda bir gerçekleştiği için bu kavuşum aslında hemen gününde bir şeyler olmasını da bekleme, bugünlerde başlayacak bir konu, zaman içerisinde dediğim temalara evirilebilir.

Gelelim bu ayın en önemli gündemine, yine Koç, yine 9. Ev ve bu kez bir Güneş Tutulması. 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde bir tutulma yaşayacağız, bahsettiğim bu uzaklar, yabancılar, yabancı kültürler, yurtdışı konuları veya akademik kariyer, üniversite gibi temalarda çok ciddi bir başlangıca götürebilir seni bu tutulma. Zaten Koç/Terazi tutulmalarının ilki, bu nedenle de başlangıç enerjisi çok yüksek. Önümüzdeki 6 ayın resmi bugünlerde çizilmeye başlıyor diyebiliriz senin için. Tutulmadan +/- 1 aylık evrede daha belirgin bazı konular gündemine gelebilir bu temalarda.

Yine aynı gün 20 Nisan’da yönetici gezegenin Güneş de 10. Evine yani Boğa burcuna giriş yapıyor. 21 Mayıs’a kadar odağını epey kariyer konularına taşıyor, zira Merkür de retrosuyla beraber burada zaten, hem bilinç hem zihin olarak odağın epey kariyerinde. Yeni hamleler değil belki kendini gösterebileceğin, parlayabileceğin her türlü konu için bu geçişi değerlendirebilirsin, daha fazla tanınabilirsin, hedeflerini detaylandırabilirsin.

Evet Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, umarın bahar tadında bir Nisan yaşarsın, umarım bu ay sana müjdeler getirir.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Maddi konularda beklenen her şey netleşiyor Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Bu ayın ilk gündemi, 7 aydır yolculuğunu retrosu da dahil İkizler burcunda sürdüren Mars’ın nihayet Yengeç burcuna geçmiş olması :) Bu geçtiğimiz süreçte seni özellikle kariyer alanında iniş çıkışları, yoğunlukları ve gerginlikleriyle epey yormuştu sevgili Başak ve Yükselen Başak, ancak artık hem bu ay boyunca hem de Mayıs’ın 20’sine kadar 11. Evin olan Yengeç burcunu seyahatte olacak. Şimdi motivasyonun, enerjin, “geleceğini planlamak” üzerine kurulu. Projelerin, planların, fikirlerin çok daha ön planda olacak, hatta kendi geleceğin için yapmak istediğin ama ertelediğin her şey için şimdi hareket zamanı. Daha sosyal olabilirsin bu süreçte, yeni çevrelere girebilirsin, belki bir ekibe dahil olup bir projeyi geliştirebilirsin. Sosyal enerjin oldukça fazla.

3 Nisan’da Merkür Boğa seyahatine başlıyor, burada bu kez uzun kalacak zira yine 20 Nisan’da retrosu başlayacak :) Bu senin için yurtdışı, yabancılar, global menşeili işler ve kişilerle iletişimin artması, seyahatlerin çok artması demek, özellikle de uzak seyahatlerin. Şayet bir eğitime başlama planın varsa Merkür’ün bu geçişi senin için şahane, akademik konularla ilgili veya yayınclıkla ilgili bir kariyerin varsa müthiş güzel başlangıçlar da yapabilirsin. Sadece bunlar ayın 20’sinden sonra Mayıs 15’e kadar biraz yavaşlamalı :) Örneğin seyahatlerin 20’sinden sonra biraz aksamaya başlayabilir, işlerin yavaşlayabilir, pürüzler çıkabilir. O nedenle bu konularla ilgili tüm planları ayın 20’sine kadar hayata geçirmeni öneririm.

6 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunayımız var sevgili Başak ve Yükselen Başak. Bu dolunay senin 2. Evinde, yani maddi kaynaklar, para, değerler evini aydınlatıyor. Belki parayla ilgili sürüncemede kalmış bir konu artık netliğe kavuşabilir, beklediğin bir ödeme planı sonuçlanabilir, Terazi adalet demektir, hak ettiğin ama alamadığın her türlü kaynağı sana ulaştırır bu dolunay. Öte yandan burası dolaylı olarak işini de temsil ediyor, belki işinle, kariyerinle ilgili bir şeyler belirsizse özellikle Mart’ın son haftalarından beri varsa bu belirsizlik, bu dolunayla artık netliğe kavuşur.

11 Nisan’da Venüs İkizler seyrine başlıyor, bu geçiş, Terazi dolunayının hemen arkasından geliyor ve dolunayın da yöneticisi, yani 2. Evinin yöneticisi Venüs. İkizler’den geçerken kariyer evine müjdeler getirmekte, belki bir terfi, belki yeni bir iş veya var olan unvanının değişmesi, netleşmesini beklediğin durumların nihayete ermesi, daha görünür olman, isteklerini daha rahatlıkla kabul ettirmen mümkün. Aynı zamanda burası bizim toplumsal görünüm evimiz, belki de medeni durumunda da bazı değişiklikler yaşayabilirsin, belki bir ilişkini artık bize duyurabilirsin :)

Yine bu ayın çok değerli gündemlerinden biri de 12 Nisan’da gerçekleşecek Güneş – Jüpiter kavuşumu, Koç burcunda yani yine aslında para, maddi kaynaklarla ilgili alanda gerçekleşiyor bu kavuşum. Özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirlerle ilgili, kredi, miras, prim gibi temalarda çok iyileştirici, gelirleri artırıcı bir etkisi var. Bir başlangıç yaptırabilir sana bu, aynı zamanda evli bir Yükselen Başak isen bu eşinin maddi durumu veya kariyeriyle ilgili de bir gelişme getirebilir sana. Ortak kaynaklarda büyüme, artış olabilir, 8. Evdeki Jüpiter’i severiz zaten, zira para konusunda bereket getirir.

Gelelim bu ayın en önemli gündemine, 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Koç / Terazi tutulmalarının ilki olarak da bir Güneş tutulması olarak da her türlü bir “başlangıç” demek bu tutulma bizim için. Yine 8. Evinde ve Jüpiter destekli, demek ki bu ay senin için para, maddi kaynaklar, iş, kariyer, ortaklı paralar temalarında ciddi, belirgin bir başlangıç var. Bu önümüzdeki 6 aylık süreci oluşturacak ilk adımları atacağın devre. Direkt olarak 20 Nisan’ı baz alma, +/- 1 aylık süreçte kendini gösterecektir bu maddi konularla ilgili etki, bundan sonraki süreç için ilk adımlar bugünlerde geliyor. Şayet 24 – 29 derece aralığında Terazi veya Koç burcunda bir gezegenin varsa hele çok net tesir alırsın bu tutulmadan.

Yine aynı tarihte bu kez Güneş Boğa seyrine başlıyor, yani 9. Ev temalarını, uzaklar, yabancılar, akademik konular, eğitimler temalarını hareketlendiriyor bu Boğa seyri. Ancak aynı dönemde Merkür de retroya başlayacak, bir imza atarken, bir hamleye geçerken çok dikkatli davran olur mu, evraklar, imzalar biraz karışabilir çünkü.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, umarım şahane başlangıçlar yaptığın, baharın enerjisini hissettiğin bir Nisan olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Kendinle ilgili önemli bir dönüşümün kenarındasın Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu ayın ilk gündemi 7 aydır sürdürdüğü İkizler seyrinden nihayet sıkılıp Yengeç burcuna geçen Mars geçişi. Senin 9. Evin olan uzaklar, yurt dışı, eğitim konuları, yabancılarla iletişimlerin, hukuki konular, evli isen eşinin yakın çevresi ile ilgili yaşanan mücadeleler gibi temalar yerini senin kariyerine, unvanına, çalışma ortamına bırakıyor. Şimdi sırada kariyerini şekillendirmek, unvanın için mücadele etmek var. Artık yeni hedefler zamanı, belki daha çok çalışma ama bundan da müthiş bir zevk alma zamanı, çünkü artık hedeflerin, kendin için çalışıyorsun. İşini değiştirebilir, kariyer yolculuğunu dönüştürebilir ve çabalarınla çok fark edilebilirsin. Buradan geçen Mars’ın tek sevmediğimiz tarafı rekabet ve mücadeleyi biraz artırmasıdır, bunun için de odağın kendin olsun, sen kendine odaklan, başarı vaadi çok yüksek çünkü.

3 Nisan’da Merkür Boğa seyrine başlıyor, buradaki seyri de biraz uzun olacak zira 20 Nisan’da burada bir de Retro hareketine başlayacak. Retro öncesi süreçte buradan geçen Merkür öncelikle her şeyin derinini, özünü fark etmeni sağlar, burası biraz derin bir evdir çünkü. Bazı sırları keşfedebilirsin, kendi içine de dönebilirsin. Öte yandan burası yine maddi konularla da ilgili bir ev, özellikle dışarıdan elde ettiğin kredi, miras, primler gibi temaları, belki bu konularla ilgili bazı imzaları getirebilir hayatına. Evli bir yükselen Terazi isen bu eşinin kariyerini de değiştirebilir. 20 Nisan – 15 Mayıs arasında ise Retro süreçteyiz, demek ki imzalar atarken, belki kredi çekerken çok dikkatli davranıyoruz, bir hamle yapacaksak iki kere düşünüyoruz, aksaklıklar çıkabilir, önemsemiyoruz :) Geçici çünkü. Bu geçmişten kalan bazı borçları gündeme getirebilir, ama temizleyelim ki yolumuz temiz devam etsin.

6 Nisan’da burcunun ev sahipliği yaptığı bir Terazi dolunayı var sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Şayet 10 – 20 derece aralığında Terazi veya Koç burcunda bir gezegenin varsa çok daha belirgin bir tesir alabilirsin bu dolunaydan. Peki ne getiriyor, tamamlanma, netlik, final getiriyor sana, özellikle de kendinle ilgili bir tamamlanma bu. Bir karar vermek, sürüncemede olan bir konuyu netliğe dökmek söz konusu, artık hayatta ne istediğini biliyor olacaksın, kendinle ilgili bir karar verecek ve arkana da bakmayacaksın. Zaten tutulmalar da Koç – Terazi aksına geçiyor bu ay, yani senin için zaten artık tamamlanma süreci. Bu dolunay ilişkiler alanında da sana tamam – devam kararı verdirebilir, ancak bununla ilgili en belirgin tesiri tabi bu ayın tutulmasında alacaksın.

Yönetici gezegenin Venüs 11 Nisan’da İkizler seyrine başlıyor, uzaklar, yabancılar, yurtdışı konularında çok güzel gelişmeler yaşayabilirsin bu Venüs geçişiyle. Bir eğitime başlayabilirsin, hukuki bir konu varsa gündeminde işler senin lehine gelişebilir. Burası inançlarla da ilgili bir ev ve burada bir Venüs sana inanç, umut, iyimserlik de getirir geçişi boyunca. Bir de Venüs bu :) Belki kültür olarak senden farklı, yabancı, uzaktan olan biriyle bir gönül ilişkisi kapısı da açabilir öte yandan.

12 Nisan’da bu ayın en güzel gelişmelerinden biri, Güneş – Jüpiter kavuşumu yaşanacak sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, üstelik bu senin 7. Evinde yani ilişkiler evinde yaşanıyor. Kalbi boş bir yükselen Terazi isen çok büyük ihtimalle kalbin doluyor :) İlişkiler hanen çünkü parıl parıl parlıyor bu Güneş – Jüpiter kavuşumuyla. Öte yandan ilişkin var veya evli bir yükselen Terazi isen ilişkinize şans, güzellik, huzur da gelebilir, belki bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz ilişkinizi, evliliğinizde ufak sorunlar varsa bunlar çözülebilir. 

Gelelim bu ayın en önemli gündemine, 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde yaşanacak olan Güneş Tutulması’na. Yine konu ilişkiler, 7. Evin, güneş tutulması başlangıçlar getirir, Jüpiter de burada, Güneş de burada, bu çok ciddi bir başlangıç işareti senin için sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Var olan ilişki boyut değiştirebilir, çok belirgin bir yola sokabilir seni bu tutulma, bu aynı zamanda ortaklı bir işe girmene de kapı açabilir. Şayet 24 – 29 derece aralığında Terazi veya Koç burcunda bir gezegenin varsa daha da net, daha da kesin bu konu senin için. Ancak bunu direkt 20 Nisan gününe odaklama, tutulmalar +/- 1 ayda zaten belirginleşir, tam oturması da 6 ayı bulur, yani senin için bu kapı açıldı diyelim.

 Yine aynı tarihte Güneş de Boğa seyrine başlayacak. Yani odağını 8. Eve verecek bu geçiş, para, maddi kaynaklar, evli isen eşinle ortak kaynaklarınız, eşinin geliri, ortaklı bir çalışmadaysan şirketinizin gelirleri, kredi durumları gibi temalar yoğun odağında. Ancak bu tarihte Merkür’ün retroya başladığını da unutmayalım :)

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, senin için güçlü bir başlangıç göstergesi var bu ayın. Umarım bize bahar tadında haberlerle gelirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Yeni iş, yeni hayaller, yeni umutlar dönemi başlıyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu ayın ilk gündemi yönetici gezegenin Mars’ın 7 ay sürdürdüğü İkizler seyrinden sonunda sıkılıp Yengeç seyrine geçmiş olması. Yaklaşık 7 aydır özellikle maddi konularda, elde ettiğin gelirlerde seni epey mücadeleye zorlamıştı ancak artık mücadele alanını değiştiriyor, senin 9. Evine yani artık “deneyimler” alanına taşıyor. Yurtdışı temaları, eğitimler, hukuki konular, seyahatler bu süreçte özellikle 20 Mayıs’a kadar gündeminde kalacak sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Bu biraz ufku genişletmek de demek, belki kendine yeni alanlar açabilecek eğitimlere katılman mümkün, ki çok da iyi gelebilir sana bu, geleceğe dair daha umut dolu, daha inançlı olmanı da sağlayacak, o nedenle mümkün olduğunca bu süreci kendini geliştirmeye adamanı öneririm. 

3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna yani senin 7. Evine giriş yapıyor. Burada uzun süre kalacak zira bu alanda ayın 20’sinde retroya da başlayacak. Şimdi Retro öncesindeki süreçte bu sana özellikle her türlü ikili ilişkide diplomasi, uyum, sorunların kolayca çözümü, orta yolu bulabilme şansı getirecek. Kalbi boş bir yükselen Akrep isen buradan geçen Merkür seni birileriyle tanıştırabilir, var olan ilişkinin şeklini değiştirmek için seni konuşturabilir :) Aynı zamanda birileriyle ortak bir işe girmeni, bir iş sözleşmesi imzalamanı da sağlayabilir. Böyle planların varsa, başlangıç niyetindeysen ayın 20’sine kadar süreç çok güzel, ancak :) 20 Nisan – 15 Mayıs arasında buradaki Merkür retrosu işleri biraz karıştırabilir, ikili ilişkilerde “ben öyle bir şey mi dedim” dönemi hayırlı olsun :) Konuşurken 10 düşünüp bir aktarmak, her duyduğumuza hemen yükselmemek mühim, pire için yorgan yakmaya gerek yok. Bir de 7. Ev ilişkiler olunca eski ilişkiler, belki eşler gündeme tekrar gelebilir, yani iyi düşünmeden hamle yapmamak faydalı :)

6 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay var sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Bu senin 12. Evini aydınlatacak bir dolunay. Uzun zamandır aklını kurcalayan, sana huzur vermeyen, bir türlü adını koyamadığın konular için “netleşme zamanı”. Artık senin gündeminden çıkıyor, aklın aydınlanıyor, belki kaynağını buluyorsun huzursuzluğun. Burası gizli dediğimiz alan, haberin olmayan, senden gizlenmiş bir şeyi bu dolunay civarında öğrenmen de mümkün ayrıca. Yine burası 6 – 12 aksı olduğu için sağlıkla da ilgilidir, ertelediğin bir sağlık konusu varsa dolunay civarında bunu da çözmek isteyebilirsin.

11 Nisan’da Venüs İkizler seyrine başlıyor, yani senin 8. Evin olan diğerleriyle ortak kaynaklar evine giriş yapıyor. Burası maddi konularla da ilgili olduğu için dışarıdan elde ettiğin gelirler, miras, nafaka, kredi gibi temalar, evli isen eşinin maddi kaynaklarıyla ilgili pozitif gelişmeler mümkün. Venüs buradan geçerken gelirlerle ilgili güzel sürprizler yapabilir. Öte yandan burası senin enerjine sahip de bir ev, buradan geçen Venüs tutkulu, yoğun, derin bir ilişkinin kapısını açabilir, ama aynı zamanda çok kaptırırsan yıkıcı da olabilir, o nedenle dengeyi bulmayı atlamayalım :)

12 Nisan’da bu ayın en güzel enerjilerinden birini yaşayacağız, Güneş – Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor, enerjisi +/- 3 güne yayılır bu güzel sürecin. Sana iş, meslek, çalışma ortamı alanında çok güçlü, yeni, şanslı başlangıçlar yaptırabilir. İş değişimi düşünüyorsan çok ideal, iş arayışındaysan da öyle. Aynı zamanda sağlıkla da ilgili güzel gelişmeler verir, ancak buradaki Jüpiter’in büyütücü etkisi şayet bir sorun var ve hiç ilgilenmiyorsak, erteliyorsak onu görene kadar büyütür, o nedenle dikkatli de olalım.

Gelelim bu ayın en önemli gündemine, 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşayacağız, Koç/Terazi tutulmalarının öncüsü, senin de yine 6. Evin olan iş, meslek, çalışma konularına çok güçlü bir başlangıç vermekte bu tutulma. Özellikle 24 – 29 derece aralığında Koç veya Terazi burcunda bir gezegenin varsa çok belirgin tesir alacağın kesin. Bu bir başlangıç yaptırır, hatta önümüzdeki 6 ayın görünümü bugünlerden başlayabilir. Direkt olarak 20 Nisan diye şartlamayalım, tutulmaların enerjisi minimum +/- 1 aylık sürece yayılır, tamamlanması 6 ayı bulur, bugünler başlangıç diyelim yeni bir iş gündemi için.

Yine aynı gün yani 20 Nisan’da Güneş de Boğa seyrine yani 7. Ev seyrine başlıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, odağın ikili ilişkiler, ortaklıklar, partnerinle iletişimin temasına kayıyor, ancak odak buradayken Merkür de retroya başlıyor, o nedenle doğru baktığımızdan da emin olalım derim.

Evet, sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, umarım baharın coşkusunu hissedebileceğin çok güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Aşk kapılarını aralıyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Bu ayın ilk gündemi yaklaşık 7 aydır İkizler burcunda yani senin 7. Evinde seyredip ikili ilişkileri bir ileri bir geri darmaduman eden Mars seyrinin Yengeç seyrine dönmüş olması sevgili Yay ve Yükselen Yay :) Artık gündem, enerjin, motivasyonun bu ay da dahil 20 Mayıs’a kadar 8. Ev konularında, yani özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, maddi kaynaklar, para, evli isen eşinin maddi kaynakları veya kariyeri üzerine gelişmelerle dolu olacak. Gelirlerini artırmak için hamle yapabilirsin, kredi, miras, primler gibi konular daha fazla hayatında olabilir. Ortaklı bir iş yapmak, gelirleri büyütmek gibi gündemlerin de olabilir bu süreçte.

3 Nisan’da Merkür Boğa seyrine başlıyor, uzunca bir süre burada kalacak çünkü retrosunu da burada yapacak, yaşasın (: Gündemin iş, meslek, çalışma koşulları odağında, ofisinde değişimler olabilir, bir iş arayışındaysan, bir imza atmak üzereysen 20 Nisan’a kadar her şey çok güzel, destekli, iş görüşmeleri için de destekli. Ancak 20 Nisan – 15 Mayıs arasında sular biraz bulanık sevgili Yay ve Yükselen Yay :) Zira işle ilgili konularda gecikmeler olabilir, karışıklıklar yaşanabilir, iş arkadaşlarınla yanlış anlamalar söz konusu, planlar aksayabilir, sorun yok, geçecek :) Bu süreci aslında daha çok günlük rutin anlayışını doğru planlamak için de kullanabilirsin, zamanı yönetmek biraz zor bu süreçte ancak detayları daha iyi görebileceğin için kendi hayatını düzene sokabilirsin. Daha çok kendine odaklanırsan süreç aslında lehine de gelişebilir.

6 Nisan’da Terazi burcunun 16 derecesinde bir dolunay var sevgili Yay ve Yükselen Yay, tam olarak gelecek planları, projeler, hayallerinle ilgili artık nereye doğru evrilmek istediğini çok net görebileceğin bir dolunay bu. Sevdiğimiz bir ev 11. Ev, umutlu, geleceği düşündüğümüz, hayal kurduğumuz yer, ama işin içinde dolunay olunca hayal kurma gerçek yap, somut hale getir diyor bize gökyüzü. Uzun zamandır üzerinde düşündüğün bir konu artık somut olarak gerçekleşebilir, sosyal çevrenle veya dahil olduğun gruplarla, beraber çalıştığın kişilerle ilgili net planlar yapıp hayata geçirebilirsin, Jüpiter’in de burada desteği var zaten, bu dolunay sana oldukça güzel şeyler vadetmekte.

11 Nisan’da Venüs İkizler seyrine başlıyor, 8 Mayıs’a kadar da bu süreç devam ediyor, yani 7. Evin şenlik, bahar, çiçek sevgili Yay ve Yükselen Yay :) Zaten kendi enerjisine sahip olduğu için Venüs 7. Ev geçişlerini çok sever, kalbin boşsa elinden geleni yapar doldurmak için çünkü neden olmasın :) Var olan ilişkine romantizm tozları serper, hatta boyutu bir sonraki aşamaya taşıyabilir, seni heyecanlandıracak kişileri karşına çıkarır. Birlikte çalıştığın, ortak olarak bir şeyler yaptığın işler çok parlar ve popülerlik kazanır. Bu süreç gerçekten güzel sevgili Yay ve Yükselen Yay.

12 Nisan’da bu ayın en güzel gündemlerinden birine de şahit oluyoruz, Güneş ve yönetici gezegenin Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor, yani 5. Evinde, yani aşk evinde, hobiler, flörtler, yaratıcılık evinde kavuşuyor, sana çok şanslı, çok güzel gelişmeler getiriyor bu kavuşum. Kavuşumlar başlangıç enerjilidir, bir devir başlatır, bu kavuşumla +/- 3 gün boyunca hissedebileceğin yoğun, güzel bir enerji söz konusu. Hem aşk konusunda hem de yaratıcılık, yeteneklerini ortaya koyma konusunda müthiş bir destek.

Gelelim bu ayın en önemli gündemine, 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde gerçekleşecek Güneş tutulmasına. Yine senin 5. Evin, yani yine konu aşk ve çok güçlü de bir başlangıç işareti bu, zira Koç/Terazi tutulmalarının öncüsü bu tutulma. +/- 1 ay içerisinde gündemine gelmiş olabilir, ilk sonuçlarını bu 6 ay içerisinde alacağın şekilde bir başlangıca seni götürüyor. Seni parlatır, öne çıkarır, yaratıcılığını kullan ve iş yap der aslında. Öte yandan zaten aşk, flörtler kapısını da açar :) Aynı zamanda bu bebek müjdesi de verebilir, Koç – Terazi tutulmaları sürecinde ailenin genişlemesi de mümkün.

Yine aynı tarihte Güneş Boğa seyri başlıyor, yani odağını iş, çalışma ortamın, günlük rutinlerin, sağlığın konusuna taşıyor bu geçiş, ancak aynı tarihte burada Merkür retrosu başlıyor, belki biraz karışıklıklarla uğraşman gerekebilir, ama öte yandan tüm detayları da iyi görebileceğin bir süreç bu, sonrası için bazı pürüzleri bu dönemde halledip tertemiz devam edebilirsin Retro sonrası. Burada Güneş ve Merkür seyri sağlıkla da ilgili dikkat istemekte, aklında olsun.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, umarım baharın enerjisini dolu dolu hissedeceğin, çok güzel bir Nisan ayı olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Yaşam alanın ve hayat planların yeni başlangıçlara gebe Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu ayın ilk gündemi yücelim yöneticin Mars’ın 7 aylık İkizler seyrini sona erdirip 7. Evine yani ilişkiler evine giriş yapmış olması sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Son 7 aydır iş, çalışma, günlük rutinler, sağlık temalarını bir ileri bir geri giderken epey zorlamıştı ama şimdi odağını ikili ilişkiler alanına taşıyor. Buradan geçerken hızlı başlayan ilişkiler getirebilir, aynı hızda da bitirebilir ama :) Çünkü çok dürtüsel olabilir, bundan ötürü de biraz anlaşmazlıklar, gerginlikler, belki bencillik savaşları söz konusu olabilir, bir ilişkiye başlarken veya var olan ilişkini sürdürürken bu süreçte bunu bir güç savaşına dönüştürme olur mu? Bir de burası ortaklı işler kapısını da açabilir, hızlı karar verip bir imza da attırabilir sana.

3 Nisan’da Merkür Boğa seyrine başlıyor, burada uzun kalacak zira retrosunu da burada yapacak. Önce 20 Nisan’a kadar olan sürece bir bakalım, burası senin 5. Evin, yani yaratıcılık, hobiler, belki bir hobini kariyere çevirme, yaratıcı olduğun bir konuyla ilgili eğitim alma konusunda çok destekli buradan geçen Merkür. Öte yandan aşk görüşmeleri, flörtler, heyecanlı buluşmalar için de kapılar açık sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak :) Ancak her şey 20’sine kadar böyle canlı, 20 Nisan – 15 Mayıs arasında rölantideyiz, neden çünkü Retro başlıyor :) Eski aşklar kapını çalabilir ancak açmalı mıyız belki bir kere daha düşünmeli :p Diğer evlerin aksine, Retro haldeki bir Merkür 5. Evdeyken yaratıcı tarafı ve hayal gücünü çok artırır, o anlamda epey destek veriyor aslında sana. Sanatsal bir şeyle uğraşmak, yazmak, bir şey üretmek için güzel bu Retro süreci, sadece bir şeye başlamak için çok uygun değil, 15 Mayıs sonrasında tekrar hızlanabilirsin.

6 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, yani tam 10. Evinde, kariyer, toplumsal görünüm alanında gerçekleşecek bu dolunay. Özellikle 10 – 20 derece aralığında Terazi veya Koç burcunda gezegenin varsa daha kesin tesir alırsın. Bu kariyer yolculuğunda bir tamamlanma demek, belki var olan işini bırakıp bambaşka bir yere başlayabilirsin, sürüncemede olan bir konu artık netliğe kavuşabilir ve sen buna göre bir karar verebilirsin. Hedeflerimizle ilgilidir burası, belki bir hedefin, amacın için artık elinde her şeye sahip olduğunu fark edebilirsin. Bu sana bir karar verdirecek bu süreçte.

11 Nisan’da Venüs İkizler seyrine başlıyor, 8 Mayıs’a kadar 6. Evinde seyrediyor olacak. Şimdi burası da aslında iş, meslek, çalışma alanı, bu geçişten birkaç gün önce de kariyer evinde bir dolunay var ve Venüs bu dolunayın yöneticisi olarak senin 6. Evinde seyre başlıyor. Bu demek oluyor ki aslında yoğun bir kariyer, iş, başlangıç gündemin var hem de Venüs buna çok destek veriyor. Çok severek yapacağın bir işe geçiş yapabilirsin, yaptığın işte parlayıp dikkat çekebilirsin, belki ek gelirler elde edebilirsin, Venüs sana bu geçişte oldukça güzel destekler vermekte. Sadece yeni başlangıçları 20 Nisan’dan öncesinde çözme fırsatın olursa şahane. 

Yine 12 Nisan’da bu ayın güzel gelişmelerinden biri daha var, 4. Evin olan Koç burcunda Güneş – Jüpiter kavuşumu var, bu çok güzel, yine başlama enerjisine sahip, genişleme, büyüme enerjisine sahip. Belki kariyerinden ötürü evini değiştirmen veya ev, yuva, aile alanında güzel bir gelişme, tüm haneyi ilgilendiren sürpriz bir fırsatın çıkması, aile içi huzur, güzel haberler +/- 3 günde karşına çıkabilir.

Gelelim bu ayın en önemli gündemine :) 20 Nisan’da 29 Derece Koç burcunda bir Güneş Tutulması var, Koç/Terazi tutulmalarının öncüsü, çok güçlü bir yenilik, bir başlangıç, yeni sayfa işareti var bu tutulmanın ve yine senin 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarını içeren evde gerçekleşiyor. Şayet 24 – 29 derece aralığında Koç veya Terazi burcunda bir gezegenin varsa bu tutulmanın başlatma düğmesine çok net basacaksın. Tutulmalar direkt olarak gününde değil +/- 1 aylık sürece yayarak gösterir öyküsünü, tamamlanması da 6 aylık bir evreye yayılır. Bu tutulmayla birlikte hem kariyerin hem de yaşam alanında ciddi yenilikler ve başlangıçlar var.

Yine aynı gün Güneş Boğa seyrine başlıyor, odağını tekrar yaratıcılık, hobiler, aşk alanına taşıyor 5. Evine geçerek. Güneş buradan geçmeyi sever, sana da parlaman, öne çıkman, görünür olman için fırsat tanır, ancak sıfırdan bir başlangıç için 15 Mayıs’a kadar beklemen iyi olabilir zira Merkür de aynı tarihte burada retroya başlıyor. Aynı zamanda ebeveyn bir Yükselen Oğlak isen çocuklarınla, onların eğitimiyle ilgili de bir gündemin, odağın olabilir.

Evet Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, umarım Nisan yağmurları tadında huzurlu bir ay geçirir, bize güzel haberler verirsin bu ay.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Yepyeni kararların arifesindesin Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Bu ayın ilk gündemi, İkizler burcunda 7 aydır seyreden ve özellikle senin aşk, flörtler, hobiler alanını bir ileri bir geri zorlayan Mars’ın nihayet Yengeç burcuna geçmesi sevgili Kova ve Yükselen Kova. Biraz da olsa nefes alacağız, enerjini de ağırlıklı iş, meslek, çalışma ortamına vermeni sağlayacak bu geçiş. Özellikle geçtiğimizde dönemde hobilerine veya yaratıcı şeylere ağırlık verdiysen bunları günlük rutinine, hatta işine dönüştürmen de mümkün bu geçişte. Yoğunluğun gerçekten çok artıyor bu ay, hatta 20 Mayıs’a kadar da bu yoğunluk böyle :) Ama enerjin ve motivasyonun da oldukça yüksek, burası sağlık evi de olduğu için Mars’ın buradan geçişi sana kuvvet de verir. Sadece iş ortamında gerginlikler, hızlı hareketlerden ötürü anlaşmazlıklar olabilir ama hepsi çok çabuk da çözülür, çalışkan bir Kova göreceğiz bu 2 ay :)

3 Nisan’da Merkür Boğa seyrine başlıyor, burada da uzun süre kalacak zira retrosunu da burada yapacak :) Şimdi 20 Nisan’a kadar olan kısmı bir konuşalım önce, 4. Evinden geçen bu Merkür ev, yuva, yaşam alanı, ailen, ebeveynlerinle ilgili gündemi meşgul eden konuları çözmen açısından çok güzel. Belki ev değiştirme, taşınma söz konusu olabilir, böyle bir düşüncen varsa bunu 20’sine kadar çözmen çok iyi. Öte yandan evde çalışmak, bir şey üretmek, evle ilgilenmek de bu süreçte sana çok iyi gelir, zira odağın da ev, yaşam alanı, kendini güvende hissettiğin yerde zaten. Yalnız 20 Nisan – 15 Mayıs arasında ev alanında işler biraz karışabilir, belki tadilatlar çıkabilir, eve yeni eşyalar almak için çok verimli sayılmaz zira tekrara düşebilir ya da evle ilgili bir karar almak doğru olmaz çünkü fikrin sonra değişebilir. Aile içi iletişime de biraz daha özen göstermen gerekebilir sevgili Kova ve Yükselen Kova.

6 Nisan’da Terazi burcunun 16 derecesinde bir Dolunay var, yani 9. Evin olan yurtdışı, yabancılar, akademik konular, eğitimler, bir şeyi duyurmak gibi konular çok ön planda. Burası yayıncılıkla da ilgilidir, şayet medya sektöründe ve yayın yapan bir işte çalışıyorsan bir projeni herkese duyurman mümkün, dolunay bu anlamda sana zaten tamamla, net ol, göster demekte. Öte yandan belki bir projen yurtdışı bağlantılarıyla büyüyebilir, farklı kültürden birileriyle ortak işler yapabilirsin, dolunay seni çok destekliyor buradayken.

11 Nisan’da Venüs İkizler seyrine başlıyor, buradan bir Mars geçip darmaduman etmişti ya Venüs düzeltmeye geliyor aslında :) Yeni aşklar, flörtler, tanışmalar, etrafında dikkat çekmen çok mümkün sevgili Kova ve Yükselen Kova. Burası sosyal de bir ev olduğu için çok eğlenceli bir dönem başlıyor senin adına. Aynı zamanda burası yaratıcılığımızı konuşturduğumuz yer, Venüs buradan geçerken iyice sanatsal taraflarımızı artırır, bizi popüler de yapar, o yüzden mümkün olduğunca görünür ol, zaten ne yaparsan yap sevileceksin.

12 Nisan’da bu ayın en güzel gündemlerinden birini yaşayacağız, Güneş ve Jüpiter Koç burcunda yani senin 3. Evinde kavuşum yapıyor. Burası iletişim evi, eğitimler evi, seyahatler evi, kısa ya da uzun bir seyahat sana hiç beklemediğin bir şans getirebilir +/- 3 gün. Öte yandan burası bizim zihnimiz, bir karar alma aşamasındaysan ancak kararsızsan artık adım at demekte bu kavuşum sana, çünkü kavuşumlar başlangıç enerjisi taşır. Bir imza atabilirsin, bu şanslı bir imza olur. Varsa kardeşlerinle ilgili de güzel bir gelişme getirir bu kavuşum sana.

Evet gelelim yine aynı yerde gerçekleşecek ve bu aya damgasını vuracak olan Güneş Tutulmasına, Koç burcunun 29 derecesinde gerçekleşiyor, 3. Evinin içerisinde, yani kararlar, başlangıçlar, imzalar, sözleşmeler demek bu senin için. Belki uzun zamandır almak istediğin bir eğitim var, bu tutulma ile bunun adımını atabilirsin. Bir seyahat planın varsa tutulma sana bunu getirir, kendinle ilgili bir şeyler başlatmak istiyorsun, işte bu Koç/Terazi aksının tutulmaları bu başlangıçları getirecek sana ve bu ilki. Şayet Koç veya Terazi burcunun 24 – 29 derece aralığında bir gezegenin varsa çok daha belirgin bir başlangıç demek bu.

Yine aynı gün Güneş de Boğa seyrine başlıyor, senin 4. Evine giriş yapıyor, Merkür de burada ama aynı gün o da retroya başlıyor, bu da demek oluyor ki ev, aile, yaşam alanıyla ilgili yoğun bir gündem var. Ancak bunun sonuca ermesi biraz uzayabilir, Mayıs ortasını bulabilir, o yüzden sakin sakin düşünüp karar vermek önemli.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, umarım şahane başlangıçlar yaptığın, bahar tadında bir Nisan geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

Maddi kaynaklarınla ilgili yepyeni başlangıçlara hazır ol Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Bu ayın ilk gündemi Mars’tan, 7 aydır İkizler seyrini sürdürürken ev, yuva, yaşam alanı hanende bir ileri bir geri arıza çıkarmıştı, ama bitti :) Şimdi senin haritanda keyifli, güzel bir eve geçti, Yengeç burcunda yani 5. Evinde 20 Mayıs’a kadar. Bu yaratıcılığının çok artması demek sevgili Balık ve Yükselen Balık, kaldı ki hayal gücün zaten benzersiz, bir de yaratıcılık evinde seyreden Mars buna inanılmaz bir hız katacak. Yeni bir hobiye başlayabilirsin, yaratıcı tarafını güçlendirecek bir eğitim alabilirsin, çok daha sosyal olabilirsin, güzel bir dönem. Ayrıca burası aynı zamanda aşk, flörtler evi, hızlı başlayan, enerjisi, coşkusu yüksek aşklar da kapına gelebilir. Zaten sen de biraz hareketli olacaksın yalan yok :) Şayet kalbi boş bir yükselen Balık’san hoş geldin en canlı döneme :) Ebeveyn bir yükselen Balık’san çocuklarınla ilgili bazı gelişmeler de söz konusu olabilir.

3 Nisan’da Merkür Boğa seyrine başlıyor, burada uzun da kalacak zira retrosu da burada bu ay :) Önce 20’sine yani retroya kadar olan döneme bakalım, 3. Evinde gerçekleşiyor bu seyir, Merkür için mükemmel bir yer. İletişim trafiği çok yüksek, kararlar aldırma enerjisi çok yüksek, zihnin çok aktif ve yaratıcı, bir eğitime başlamak için mükemmel bir dönem. Aynı zamanda buradan geçen Merkür’le seyahatlerin de çok artabilir, her türlü trafik yani hem iletişim hem seyahat anlamında aktif. Yalnız :) 20 Nisan – 15 Mayıs arasında sakinlememiz gerek, zira tam iletişim evinde bir Merkür retrosu yanlış anlaşılmalara, kendini ifade etmekte zorlanmalara sebep olabilir, yakın çevre iletişiminde bazı bulanıklıklar olabilir, geçecek ^.^ Fevri kararlar alıp gemileri yakmayalım yeter. Zihnin içe döneceği için ve Mars da hazır yaratıcılık evindeyken bu Retro süreci bir şeyler öğrenmek, keşfetmek adına kullanman çok verimli.

6 Nisan’da Terazi burcunda bir Dolunay var, senin 8. Evin olan dışarıdan elde edilen gelirler, kredi, miras gibi konular, maddi kaynaklar, evli isen eşinin kariyeriyle ilgili bazı konular, ortaklı bir işin varsa ortak kaynaklarınızla ilgili sürüncemede kalmış her şey netleşiyor bu dolunayla. Özellikle 21 Mart döneminden bu yana bir şeyler artık çözülmeyi bekliyorsa ki bu özellikle maddi bir konuysa, bu dolunay bunu netleştirir. Burası diğerleriyle birlikte hareket ettiğimiz yer aslında, o nedenle gerek eş gerek ortaklık gerekse birlikte çalıştığımız kişilerle ilgili bir gündemi tam olarak netleştirebilir.

11 Nisan’da yücelim yöneticin Venüs İkizler seyrine başlıyor, senin 4. Evinde başlayacak bu seyir her şeyden önce ev, yuva yaşamına huzur getiriyor, var olan problemler daha rahat çözülür, ev sana çok huzurlu gelir, evini güzelleştirebilirsin, ailenle iyi vakit geçirebilirsin hatta onlardan çok güzel haberler alabilirsin. Yine buradan geçen bir Venüs aslında sana kendini iyi hissettirecek, güvende hissettirecek birini de getirebilir :) 

12 Nisan’da klasik yöneticin Jüpiter ile Güneş arasında çok güzel bir kavuşum yaşayacağız, Koç burcunda yani senin ikinci evinde bu kavuşum, para demek, maddi kaynak demek, kariyer demek, başlangıç demek, seni bu ay yaşanacak tutulmaya da hazırlıyor demek bu kavuşum. Maddi kaynaklarında büyüme, belki bunu bir iş değişimiyle yapmak, ek bir gelir elde etmek, bir yeteneğini işe dönüştürmek gibi fırsatları sana getirebilir bu geçiş. Bir başlangıç yapma niyetindeysen +/- 3 günü değerlendirebilirsin.

Gelelim bu ayın en önemli gündemine, 20 Nisan’da yine burada yani Koç burcunun 29 derecesinde bir Güneş Tutulması var, bu tutulma Koç/Terazi tutulmalarının öncüsü, etkisini +/- 1 ayda vermeye başlayıp, önümüzdeki 6 ayda da belirgin hale getirir. Maddi kaynaklar, güvence, para, değerler hanesinde bir şeyleri başlatıyor bu tutulma, yeni bir kaynak geliyor ve bu kalıcı bir kaynak, kariyer değişimi, dönüşüm, yeni bir yol, kendi değerlerini gösterebileceğin bir başlangıç için muazzam bir dönem başlıyor. Özellikle 24 – 29 derece aralığında Koç veya Terazi burcunda bir gezegenin varsa dönüşüm kaçınılmaz senin için.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, umarım Nisan yağmurları tadında hem huzur veren hem de heyecanlandıran bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
37
11
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
H Mert Fırtına

Bu hurafelere inanlar beğensin.

Enes

*inananlar

Gizem Yenikler

Yaşam alanın ve hayat planların yeni başlangıçlara gebe Oğlak!