Görüş Bildir
Haberler
Pasaportlar Hazırsa Toplanın Gidiyoruz! Yurt Dışında Kolaylıkla Staj İmkanı Bulabileceğiniz 10 Web Sitesi

Pasaportlar Hazırsa Toplanın Gidiyoruz! Yurt Dışında Kolaylıkla Staj İmkanı Bulabileceğiniz 10 Web Sitesi

Vize işlemleri tamamsa gidebiliriz! 😏

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Intern Queen

1. Intern Queen

Yurt dışı staj konusunda dünyanın en iyi web siteleri arasında yer alan Internqueen, özellikle yurt dışı için Amerika'yı düşünenlere hitap ediyor. Los Angeles ve New York gibi herkesin hayali olan şehirlerde tasarım, finans ve işletme gibi alanlarda staj bulabilme imkanının oldukça yüksek olduğu web site, aynı zamanda staj bulabileceklere yardımcı olacak blog yazıları içeriyor.

2. Internships

2. Internships

Yetkinliklerinize göre staj programı bulabilmenize yardımcı olacak bu web sitede 124 binden fazla aktif staj ilanı bulunuyor.

3. After College

3. After College

Hem yurt dışı eğitim hem de staj ilanları bulunan bu site, özellikle bilgi teknolojileri ve yazılım alanıyla ilgilenenlere hitap ediyor.

4. Way Up

4. Way Up

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki staj imkanlarını kapsayan site, aynı zamanda son derece gelişmiş bir arama sistemine sahip. Öz geçmiş, mektup ve şehir filtreleri ile kendinize uygun olan staj programına erişebilirsiniz.

5. Cool Works

5. Cool Works

Eğer yurt dışı staj konusunda Kanada ya da ABD düşünüyorsanız, bu siteden daha iyisini bulamazsınız. Özellikle yaz sezonunda staj yapmak istiyorsanız, burası sizin için biçilmiş kaftan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Go Abroad

6. Go Abroad

Yurt dışında staj yapmak ya da kariyer sahibi olmak istiyorsanız, işte size muazzam bir kaynak! Eğitiminize göre dilediğiniz staj programına erişebileceğiniz ara yüzüyle bu sitede muhakkak kendinize göre bir program bulabilirsiniz.

7. Her Campus

7. Her Campus

Kadınlara yönelik staj programlarının yer aldığı web site, aynı zamanda çeşitli blog yazılarını da içerisinde barındırıyor. Kadın stajyer adayları, buradan staj başvurularını gerçekleştirebilir.

8. College Recruiter

8. College Recruiter

Öğrenci ve yeni mezunlar için staj ve part time ya da full time iş bulma için muazzam olan bu site, sürekli güncellendiği için staj bulma şansını epey arttırıyor.

9. Virtual Internships

9. Virtual Internships

Tüm dünyadan öğrencilerin seçtikleri alanla alakalı staj imkanı bulmasına olanak sağlayan sitede yer alan ilanlardan bazıları dünyaca ünlü markalardan oluşuyor. BBC, The Telegraph bunların başlıcaları arasında...

10. Idealist

10. Idealist

1995 yılından beri hizmet veren Idealist, staj ve iş ilanları barındırıyor. Bunun yanı sıra öğrencilere gönüllü yer alabilecekleri aktiviteler sunmaktadır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cinnet is coming

insanlar okula bile gidemiyor, ülkeler birbirine karantina uyguluyor, vize alınamıyor, siz neyin kafasındasınız?

xtars

Hemen gitmeliyim 😂