Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Dahmer - Canavar'dan Andor'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Dahmer - Canavar'dan Andor'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
24.09.2022 - 20:46

Senin için hazırladığımız dizi önerileri listesine baktın mı? İçeriğimizde aksiyondan komediye, dramdan bilim kurguya pek çok türden dizi önerilerine yer veriyoruz. Sana da hitap eden bir diziyle karşılaşacağına eminiz.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Flower of Evil (2020)

The Flower of Evil (2020)

Özet: Korkunç geçmişini saklamak için kimliğini değiştirip yeni bir hayata başlayan bir adam, mutlu bir evliliğe sahip olduğu gibi iyi de bir aile babası olmuştur. Bu sırada dedektif olan eşi bir dizi cinayeti araştırmaya başlar ve işlerin boyutu değişir.

Oyuncular: Lee Joon-Gi, Moon Chae-Won, Seo Hyun-woo

Yaratıcılar: Kim Cheol-kyu, Yoo Jung-hee

Narco-Saints (2022-)

Narco-Saints (2022-)

Özet: Gerçek olaylardan esinlenen dizide Güney Amerika'da Surinam'ın kontrolünü ele geçiren Koreli bir uyuşturucu baronunu tutuklamak için gizli bir operasyon yürüten Ulusal İstihbarat Servisi'yle işbirliği yapmaktan başka seçeneği olmayan sivil bir iş insanının hikâyesi anlatılıyor.

Oyuncular: Ha Jung-woo, Hwang Jung-min, Park Hae-soo

Yaratıcılar: Yoon Jong-bin, Kwon Sung-hui

The Undoing (2020)

The Undoing (2020)

Özet: New Yorklu zengin bir terapistin hayatı, kendisi ve ailesi bir cinayet davasına karıştıktan sonra altüst olur. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kâbusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışır. 'You Should Have Known” romanından uyarlanan The Undoing’in başrolünü Nicole Kidman üstleniyor. 'The Night Manager' ile Emmy kazanan Susanne Bier’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senarist ve showrunner koltuğunda David E. Kelley bulunuyor.

Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Grant, Noah Jupe

Yaratıcı: David E. Kelley

Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story / 2022)

Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story / 2022)

Özet: Jeffrey Dahmer, ABD'nin tarihindeki en kötü şöhretli seri katillerden biri ve bu dizide onun hikâyesini izliyoruz. effrey Dahmer'ın zor çocukluğundan, dehşet verici suçlarına ve 1992'deki mahkumiyetine odaklanılan yapımda, Dahmer’ın yıllar boyunca cinayet işlemesini mümkün kılan sistem sorunlarında da değiniliyor.

Oyuncular: Evan Peters, Richard Jenkins, Penelope Ann Miller

Yaratıcılar: Ryan Murphy, Ian Brennan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Scrubs (2001-2010)

Scrubs (2001-2010)

Özet: Sıra dışı bir atmosfere sahip Sacred Heart Hastanesi'nde stajyer olan John Dorian ya da nam-ı diğer J.D.'nin gözünden bir hastanede yaşanabilecek en absürt ve komik olaylara şahit oluyoruz.

Oyuncular: Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke

Yaratıcı: Bill Lawrence

The Fresh Prince of Bel-Air (1990-1996)

The Fresh Prince of Bel-Air (1990-1996)

Özet: Bir dönemin en sevilen komedi dizilerinden The Fresh Prince of Bel-Air'de Will Smith'in hayat verdiği Will'in maceraları anlatılıyor. Will, Philadelphia'nın fakir mahallelerinden birinde yaşayan genç bir adamdır. Mahallesinde yaşayan tehlikeli insanlarla sorun yaşamasının ardından Will’in annesi, oğlunu kız kardeşi Vivian ve kayınbiraderi Philip’in yanına göndermeye karar verir. Kaliforniya’da lüks bir mahalleye taşınan Will, bilmediği bu dünyaya uyum sağlamaya çalışırken kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Oyuncular: Will Smith, Alfonso Ribeiro, James Avery

Yaratıcılar: Andy Borowitz, Susan Borowitz

1 Kadın 1 Erkek (2008-2015)

1 Kadın 1 Erkek (2008-2015)

Özet: Evliliklerde yaşanabilecek olumlu ve olumsuz her şeyi Ozan ve Zeynep'in ilişkisinde görebilirsiniz! En azından 5000 yıl öncesine dayanan bir mesele bu. Kadın ve erkek, birbirine zıt ama beraber olmadan da yapamayan doğanın en problemli çifti belki de. 'Bir Kadın Bir Erkek' ise bu problemli, nevrotik ilişkinin 21.yy'daki en komik hâli! Birbirlerine çok aşık olan ama didişmeden de duramayan Ozan ve Zeynep'in tükenmez hikayeleri, her bölüm karşılarına çıkan ama bir şekilde tatlıya bağlanan sorunlar, başarılı bir ekibin elinde senaryolaştırılıp televizyon ekranlarına taşınıyor.

Oyuncular: Demet Evgar, Emre Karayel

Yaratıcı: Müge Turalı

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Girls at the Back (Las de la última fila / 2022)

The Girls at the Back (Las de la última fila / 2022)

Özet: 30'lu yaşlarında, okul günlerinden beri arkadaş olan beş kadın, yıllık kaçamakları için yola çıkar. Ancak bu yılki tatil diğerlerinden biraz farklıdır. Çünkü aralarından bir tanesine kanser teşhisi konmuştur.

Oyuncular: Javier Rey, Ell, Maria Rodríguez Soto

Yaratıcı: Daniel Sánchez Arévalo

Nashville (2012-2018)

Nashville (2012-2018)

Özet: Nashville, Tennessee'de yükselen ve solan country müzik yıldızlarının hayatlarını ve trajedilerini takip ediyor. Country müziğin, yıldızı sönmekte olan efsanevi eski kraliçesinin tahtı, yıldızı yeni yeni parlayan genç bir şarkıcı tarafından sallanmaktadır. Aşk, güç, para, aile ve müzik hakkında bir drama... Rayna James hala spot ışıklarının altındayken, yerini Juliette Barnes'a kaptırmamanın savaşını vermek zorundadır. Yapım şirketi Rayna'nın Juliette ile beraber bir turneye çıkmalarını istemektedir. Rayna'nın istediği son şey ise; bu saygısız, yeteneksiz ve huysuz kızla aynı sahneyi paylaşmaktır. Henüz keşfedilmemiş bir söz yazarı olan Clare Bowen, Rayna'nın kariyer yıldızlarını tekrar parlatmasının anahtarı olabilir mi?

Oyuncular: Connie Britton, Hayden Panettiere, Clare Bowen

Yaratıcı: Callie Khouri

Andor (2022-)

Andor (2022-)

Özet: Andor, ‘Star Wars Rogue One' öncesinde yaşananları odağına alıyor. Dizide  imparatorluğa karşı filizlenen isyanın hikayesine insanların ve gezegenlerin nasıl dâhil olduğu anlatılıyor.

Oyuncular: Diego Luna, Genevieve O'Reilly

Yaratıcı: Stephen Schiff

Halo (2022-)

Halo (2022-)

Özet: Görkemli bir savaş izlemeye hazır mısınız? Halo, 26. yüzyılda insan ırkı ile Covenant olarak bilinen uzaylı bir tür arasında gerçekleşen destansı savaşa odaklanıyor.

Oyuncular: Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Shabana Azmi

Yaratıcılar: Kyle Killen, Steven Kane

İçeriğin Devamı Aşağıda

Final Space (2018-2021)

Final Space (2018-2021)

Özet: Astronot Gary, yardımcısı Mooncake'le birlikte evrenin var olup olmadığını, eğer varsa da nerede bittiğinin gizemini çözmek için uzayda bir dizi maceraya atılır.

Oyuncular: Fred Armisen, Tika Sumpter, Ashly Burch

Yaratıcılar: Olan Rogers, David Sacks

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
güney Bati

The prince of bel air 😂👏🏽 Ben bunu çocukluğumda izlemiştim zaten alman kanalında ya 😂👍 Baya iyi bir dizi kanımca