Görüş Bildir
Haberler
Merkür Retrosu Gümbür Gümbür... Ocak Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Merkür Retrosu Gümbür Gümbür... Ocak Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Leyla Yıldız
07.01.2021 - 18:18 Son Güncelleme: 08.01.2021 - 03:39

2020'yi atlatıp 2021'e girdik, inanabiliyor musunuz?!

Haydi gelin Ocak ayında bizleri neler bekliyor en ince ayrıntısına kadar bakalım...🤫

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükselenini de seçmeyi sakın unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hak ettiğin her şeye kavuşma vakti sonunda geldi sevgili Koç!

Sevgili Koç,

Güneş haritana bi' baktım da Allah Allah! Bu ay neler neler var?! Şans, şöhret, bolluk, bereket ve en önemlisi kariyer! Tabii tüm bunlar olurken ilerde kendini sorgulamamak için şimdiden sorgulamaya başlasan sanki daha iyi olacak gibi. Bu ay sık sık kendini 'ben kimim' diye soruyorken bulabilirsin ama artık hak ettiğin her şeye kavuşma vakti!

Senin yönetici gezegenin olan Mars bu ayla beraber Boğa'ya geçiyor. Yani anlayacağın enerji seviyende çeşitli değişimler gözlemleyebilirsin. Aman dikkat et! Bildiğin gibi Mars Eylül ayından beri senin burcundaydı, o yüzden biraz zorlu bir geçiş yaşayabilirsin. Yani bu aralar kendini yorgun, bitkin ve halsiz hissediyorsan tamamen bu yüzden sevgili Koç. Mars bu ayla beraber Boğa'ya geçer geçmez kendini çok daha güvende hissedeceğini söyleyebilirim. 

8 Ocakla beraber Merkür Kova'ya, Venüs ise Oğlak burcuna geçecek. Yani bu haftayla beraber sosyal yaşantında ufak değişimler gözlemeyebilir aynı zamanda kendini yeni eski fark etmeksizin arkadaşlarınla sık sık zaman geçirirken bulabilirsin. Bu hafta zam ya da ödül gibi beklenmedik şeylerin haberini de alabilirsin. Gözünü dört açmanı tavsiye ederim. Bu hafta aynı zamanda Güneş Neptün ile bolca temasa geçeceğinden dolayı ruhani anlamda kendini yorgun hissetmen oldukça yüksek. Olabildiğince dinlenmeye, meditasyon yapmaya ve de bolca sabır çekmeye de hazırlansan iyi olur... 

9 Ocak ile beraber gezegenlerdeki değişimler sana bolca hediye ve başarı  getireceği gibi aynı zamanda çokça da takdir toplayacaksın. Ayrıca kendi güvenli alanınından çıkarak yepyeni sosyal ortamlara gireceksin. 

11 Ocak'ta Merkür'ün Kova burcuna geçmesiye beraber özellikle de zaman geçirdiğin ve sevdiğin insanlarla arandaki bağ kuvvetlenebilir. Bol bol ilham alıp ilham vereceksin, unutma! 

12 Ocak'ta Merkür ve Uranüs arasındaki hareketlenmelerle beraber özellikle de para ve gelecek planların hakkında şaşırtıcı haberler alabilirsin. Ayrıca bugün birtakım gerginlikler de yaşayacağını söyleyebilirim. Olabildiğince sakin kalmaya çalış.

Oğlak burcundaki yeni ayla beraber 13 Ocak'ta ise biraz dikkatli olmanı öneririm. Bugün sınırlarını zorlaman için pek doğru bir gün olmayabilir. Uzun süreli planlar yapmaya odaklanmalı ve koşulları kabullenmelisin. Tabii bunu yaparken kendi sınırlarının da farkına varmanı öneririm. Eğer tavsiyelerime kulak kabartırsan yaptığın işte çok başarılı olacaksın sevgili Koç. Çünkü bu ay kariyerinin ve başarılarının pik yapacağı bir ay olacak. Karşına yeni fırsatlar çıkacak ve eğer bu fırsatları olgunlukla değerlendirebilirsen hayatının kararını alabilirsin!

Ayın 14'üyle beraber bolluk ve berekette bir artış gözlemleyebilirsin. Uranüs'ün geri dönüşüyle beraber süprizlere de hazır olmalısın. Bu haberlerle karşılaştığında sakin kalmanı öneririm. Ayın 14'ünde aynı zamanda güneş Plüton'la da temas edecek. Bu da kariyerinde önemli anlar yaşayacağına delalet ediyor olabilir sevgili Koç. Önemli bir görev üstlenmen ya da üst düzey yöneticilerle görüşmen söz konusu olabilir. Adımlarını atarken dikkatli olmanı tavsiye ediyorum.  

Bu ay senin için bir diğer önemli gün de Jüpiter'in Uranüs ile bolca temasa geçeceği gün olan 17 Ocak. Jüpiter büyümenin ve gelişmenin gezegenidir sevgili Koç. Uranüs ise inovasyon ve yeniliklerin. Bugün kendini yeni şeyler denerken bulabilirsin. Ayrıca sosyal yaşantından önemli kararlar alman, değer yargılarını ve gelecek planlarını gözden geçirmen gerekebilir.

19 Ocak ile beraber Kova sezonuna da geçmiş olacağız. Bu da devamlı olarak söylediğim gibi sosyal hayatına oldukça büyük etkilerde bulunacak. İş hayatında büyük fırsatlar yakalayabilir, özellikle de eski arkadaşlarınla tekrar görüşebilir ve eskiden keyif aldığın hobilerinle tekrar uğraşmaya başlayabilirsin. Bugünü kendine yatırım yapman için iyi değerlendirmeni öneririm. Ailen ve arkadaşlarına zaman ayırmalısın. Özellikle de yanlış anlaşılması muhtemel konuşmalardan kaçınmalı ve parayla ilgili konularda münakaşa yapmamalısın. 

20 Ocak'la beraber yönetici gezegenin Mars Uranüs ile buluşacak. Bugün özellikle de aldığın kararları sıklıkla gözden geçirmeni öneriyorum. Unutma bu ay senin ayın!

23 Ocak senin için oldukça yoğun bir gün olacak gibi duruyor. Ayrıca Venüs ve Neptün'ün kuracağı etkileşimi de hesaba katarsak bu senin için oldukça romantik bir gün haline de gelebilir. Finansal anlamda bugün ciddi değişimler yaşayacağını söyleyebilirim ancak lütfen harcamalarına dikkat et. 

Ayın 30'unda Merkür retrosunun Kova burcuna geçmesiyle beraber duygusal anlamda hiç beklemediğin ve deşilmesinden hoşlamadığın konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Ama sen bu ay aldığın kararlar ve attığın sağlam adımlarla bunun da üstesinden geleceksin. Bugün seyahate çıkmaktan, önemli yatırımlar yapmaktan ve imza işi gerektiren sözleşmelerden kaçınmanı tavsiye ederim. Merkür retrosu 21 Şubat'ta bitecek. Bu kararlar için 21'ne kadar beklemen ve tekrar tekrar gözden geçirmen senin yararına olacak. 

Umarım bu ay senin için her şey yolunda gider sevgili Koç! Şubat ayında görüşmek üzere...❤️

Sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin Boğa!

Sevgili Boğa,

Bu ay senin için büyüme, gelişme, yeni fırsatlar ve eğitim hayatında büyük başarılar demek! 

Ayın 8'i itibariyle kariyerinde yeni gelişmeler meydana gelebilir. Bu gelişmelere ayak uydurmakta başta zorlansan da üstesinden geleceksin! Venüs bugün Oğlak burcuna geçecek ve bu da sana yurt dışı tebriklerinin gelmesi, yöneticilerinle kariyerin hakkında konuşacağın ve dünya görüşlerin hakkında biraz kafaya yoracağın anlamına geliyor olabilir sevgili Boğa. Bugün kendini entellektüel anlamda tatmin ve değer yargıların konusunda seviye atlamış gibi hissedebilirsin. Ayrıca, Neptün Balık ile buluşacağından sevdiğin insanlarla bolca vakit geçirmeni tavsiye ederim. 

9 ve 11 Ocak'ta Venüs ve Mars'ın rekabetçi enerjisini üzerinde hissedebilirsin. Aynı şekilde Merkür Kova burcunda Satürn'de buluşacağından kariyerinle ilgili önemli adımlar karşına çıkabilir. Gelecekle ilgili kurgulamış olduğun planlarının bir kısmı olumsuz sonuçlanacak olsa da kendini sakın üzme çünkü bu, büyümen için çok iyi bir fırsat olacak... 

Uranüs asiliğin ve yeniliğin gezegendir sevgili Boğa! Tıpkı insanların seni tanımlarken kullandığı kavramlar gibi sen de Mars da birbirinize benziyorsunuz. Kişisel hayatında beklenmedik adımlar atıyor ve birçok insanın gözünde 'inatçı' olarak nitelendiriliyor olabilirsin. Ama bu ay düzeninde ve günlük rutininde ciddi değişimler meydana gelecek. İnat etmemeni öneririm.

12 Ocak'ta haberci gezegen Merkür ve Uranüs arasında zıtlıklar meydana gelecek. Bugün kendini açıklanmasını istemediğin bir sırrının ulu orta konuşulduğunu görürken bulabilirsin. Sinirlerini kontrol etmeni öneririm. Yoksa bu durum seni başını daha çoook ağrıtacak!

Mars ve Satürn'ün çarpıştığı günlerden biri olan 13 Ocak'taki Oğlak burcundaki yeni ay uzun süreli planlar yapman ve ani kararlardan kaçınman gerektiğini işaret ediyor. Bazen bazı şeyleri ne kadar zorlarsak zorlayalım olmaz. Ama unutma, Oğlak burcundaki yeni ay bize her zaman yeni fırsatlar, iş imkanları, tatil ve başarı gibi olumlu gelişmeler de getirir. Sadece sabretmeyi öğrenmelisin sevgili Boğa. 

Ayın 13'ünde Venüs ve Uranüsün mükemmel diyebileceğimiz dizilimiyle beraber özellikle de kişisel hayatında oldukça keyif alacağın, kahkahanın eksilmeyeceği bir gün yaşayacaksın. Bugünü sevdiğin insanla geçirmeni öneririm. Bir taşla iki kuş kurmuş olursunuz. 

14 Ocak itibariyle Uranüs retrosu son bulacak. Bugün aynı zamana güneş ve Plüton'un etkileşime geçeceği günlerden biri de olduğundan anlık planlar yapmanda sakınca yok. Bugün güzeeeelce bir iç çekme ve dinlenme zamanı senin için. 

Bu ay senin için belki de en önemli günlerden biri de 17 Ocak olacak sevgili Boğa. Jüpiter ve Uranüs'ün etkileşime gireceği bugünde kariyerinde büyük bir kırılma noktası yaşayacakmışsın gibi duruyor. Unutma değişimler hiçbir zaman kolay olmaz ama önemli olan bu değişimden ne kazandığındır. Senin haritanda olan bu değişim sana bolca deneyim kazandıracak. Her şey senin için bir felaket gibi gözüküyor olabilir ama biraz sabır...

23 Ocak senin için yoğun bir gün olabilir. Bugün sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin sevgili Boğa. Ayrıca bugün sanki havada aşk kokusu var! Ne dersin?😍

28 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber iş ve arkadaşlık ilişkilerinde ciddi bir değişim ve etkileşim gerçekleşebilir. Bu tutulmayla beraber kendi özel alanında kalmak istiyor olabilirsin. Ama unutma iletişim karşılıklıdır.

Ayın son gününde gerçekleşecek olan Kova burcunda Merkür'ün gerilemesi senin 14 Ocak'ta aldığın kararların etkisini gün yüzüne çıkarmaya başlayacak. Bugün özellikle de yanlış anlaşılabilecek konuşmalardan kaçınmanı öneriyorum. Bir karar almadan önce iki hatta belki üç kez düşünmelisin. 

Umarım bu ay her şey istediğin gibi gerçekleşir sevgili Boğa. Şubat ayında görüşmek üzere...❤️

Bu ay kendine zaman ayırman gerekebilir İkizler...

Sevgili İkizler,

Bu ay senin için borçlarınızı ödediğinin, finansal sorunlarınızı hallettiğinin ve özellikle de devir teslim ya da miras gibi işlere fazlasıyla kafa patlattığınız bir ay olacak. 

Yönetici gezegeninin Merkür 8 Ocak'la beraber Kova burcuna geçecek. Bu da sana güzel haberlerin gelebileceğinin ve özellikle de iş arkadaşlarınla hararetli hararetli bir şeyle konuştuğunuzun bir göstergesi olabilir. Bugün aynı zamanda Venüs Oğlak burcuna geçecek. Karşınıza çıkan sorunlarda yaratıcı olmaktan çekinme. Kendine güven. 

11 Ocak ile beraber Merkür ve Jüpiter'in arasındaki ilişki aslında kendini daha enerji hissetmene ve hayata daha pozitif bakmanı sağlayacak. Aldığın kararlarda konfor alanından çıkmak zorunda kalabilirsin ama unutma tüm bu gelişmeler senin lehine. 

12 Ocak'ta kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Benim tavsiyem eğer yapabiliyorsanız izin alıp dinlenmeniz, kafeinden uzak durmanız ve özellikle de sosyal medyaya pek bakmamanız yönünde olacak.

13 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber finansal sorunlarınıza çözüm bulabilir ve parayla ilgili her türlü işinizde oldukça büyük bir şans elde edebilirsin. Bugünde dikkat etmeniz gereken tek şey Mars ve Satürn arasındaki gerginlik... Bu durum senin temponu düşürebilir. Sorunlarınıza kısa süreli çözümler bulmaktan ziyade daha uzun vadeli planlamalar yapmaya odaklanmalısın. 

Ayın 14'ünde Uranüs'ün de etkisiyle tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Yine söylüyorum içerisinde kafein bulunan her şeyden en azından bugün uzak durun! 

Bu ay senin için en önemli günlerden biri olan 17 Ocak'ta Jupiter ve Uranüs arasındaki etkileşimle beraber kendinizin bile farkında olmadığı yönlerinizi keşfedebilirsin. Senin için bugün diğer burçlardan farklı olarak daha ruhani gerçekleşecek sevgili İkizler. Bolca meditasyon, yoga ya da nefes egzersizleri yapmanı öneriyorum. Unutma her değişim yıkıcı olur ama önemli olan o parçaları arkada bırakabilmektir. 

19 Ocak'ta Kova sezonunun başlamasıyla beraber siz de seyahat ya da eğitime dair planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Ama tabii tüm bunları yaparken Kovid-19 tedbirlerine uymaya da özen göstermeyi ihmal etme lütfen. Ayrıca 20 Ocak'ta bolca dinlenmen gerekebilir. Bunu bir kenara not edin bence....

24 Ocak'ta Uranüs'ün güneşle buluşmasıyla hayatınızda birçok değişim meydana gelecek. 28 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayda şans ayağınıza gelecek. Bu durumu iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. 

Ayın son gününde Merkür, Kova burcunda gerilemeye başlayacak. Yani yapmış olduğunuz seyahat programlarında ufak değişimler söz konusu olabilir. Bugün size tavsiyem hiçbir randevunuza ya da işinize geç kalmamanız ve ayrıca yanlış anlaşılmaya mahal verecek konuşmalardan kaçınmanız olacaktır. 

Umarım bu ay tüm dileklerinin gerçekleşeceği ve tüm çabalarının karşılığını alacağın bir ay olur sevgili İkizler. Şubat ayında tekrar görüşmek üzere...❤️

Zincirlerini kır Yengeç!

Sevgili Yengeç,

Bu ay sen için ilişkilerinin güçleneceği, iş arkadaşlarınla bol bol vakit geçireceğin, yeni insanlarla tanışacağın ve tanıştığın bu insanlardan yeni bakış açıları kazanacağın son derece verimli bir ay olacak. 

İletişim gezegeni olan Merkür bu ay bir hava burcu olan ayın 8'i itibariyle Kova burcuna geçecek. Bu da senin üzerinde uzun süredir çözüm bulmaya çalıştığın finansal konularda nihayet bir çözüm bulmana, borçlarını ödemeye başlamana ve kendini çok daha iyi hissetmene önayak olacak diyebilirim. Venüs'ün Oğlak burcuyla buluşacağı bugün güzel haberler alabilir ve ufak bir kutlama yapabilirsin. 

Ayın 9'unda Mars ve Venüs arasındaki etkileşim sosyal hayatında büyük bir etki bırakacak. Özellikle de duygusal ilişkiler için oldukça verimli bir gün geçirebilirsin. Hayatındaki insanla zaman geçirmeni tavsiye ederim sevgili Yengeç. Merkür'ün Satürn ile olan bağlantısıyla da gelecek planlarına yoğunlaşman oldukça olası bir durum. Bu noktada olabildiğince sakin, kararlı ve iyi düşünülmüş kararlar vermen gerekebilir. 

12 Ocak'ta Merkür'ün Boğa burcundaki Uranüs ile çatışması senin için yeni başlangıçların bir göstergesi olabilir. 

13 Ocak'ta Oğlak burcundaki yeni ayla beraber birtakım zorluklar yaşayabilirsin. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Kısa süreli hedefler belirlemek yerine detaylı ve uzun vadeli planlara odaklanman senin için daha verimli olacaktır. Ayrıca bugün işle alakalı şaşırtıcı ama aynı zamanda heyecan verici haberler de alabilirsin. Bu noktada vereceğin kararlar çok önemli. 

14 Ocak'ta bitecek olan Uranüs retrosuyla beraber kendini hayatında hiç tanımadığın kadar farklı insanlarla iletişim kurarken bulabilir ya da farklı bir hobi edinebilirsin. Bugün aynı zamanda güneş Plüton ile buluşacağından ilişki ve iş hayatında büyük kırılma noktalarına şahit olabilirsin. Ama bu kırılmalar sana her zamankinden çok daha iyi gelecek sevgili Yengeç. 

Bu ay senin için en kritik günlerden biri 17 Ocak olacak. Jüpiter ve Uranüs'ün karşılaşmasıyla beraber sosyal hayatında büyük değişimlere şahit olabilir ve para konusundaki kalıplaşmış düşüncelerinin değiştiğini gözlemleyebilirsin. Tanıdığın biri para konusunda seni yönlendirebilir. Onun bu tavsiyelerini dinlemen senin yararına olacak benden söylemesi...

Ayrıca 17 Ocak'ta radikal değişimler yaşayabilirsin. Senden tek ricam bu kararları almadan önce iki kez düşünmen olacak. Ayrıca bugün küçük sürprizlerle de karşılaşabilirsin. Uranüs'ün ne yapacağı belli olmaz, sen yine de dikkatli ol!

19 Ocak'ta Kova sezonu başlayacak. Oğlak döneminde tamamen iş ilişkilerine odaklanmıştık hatırlarsan ama Kovayla beraber bu ilişkiler daha da derinlik kazanacak ve kendini sorgulamana neden olacak. İş ortakların varsa aranızda ufak tartışmalar çıkabilir. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. 

Ayın 20'sinde Mars ve Uranüs'ün büyük buluşması senin sosyal ilişkilerini etkileyebilir. Beklenmedik dargınlıklar yaşanmasını önlemek için olabildiğince dediklerine, görüştüğün insanlara ve ilgi alanlarının kişiler üzerinde bir hassasiyet yaratıp yaratmadığına odaklanmanı rica ediyorum senden. Kimseyi üzmek ya da kırmak istemediğini biliyorum çünkü. 

23 Ocak senin için çok yorucu ve oldukça da yoğun bir gün olabilir sevgili Yengeç. Mars ve Jüpiter arasındaki gerginlik, Venüs ve Neptün arasındaki bağlantı ve güneşin Satürn'le buluşması sende öfke sorunlarına ya da uzun süreli kararsızlıklara neden olabilir. Ayrıca eğer şanslıysan bugün havada aşk kokusu var... İlk kez sınırlarını aşacaksın sevgili Yengeç.

26 Ocak ile beraber güneş ve Uranüs'ün karşılaşması özellikle de senin gibi Yengeç burçları açısından zincirlerini kırmak için oldukça önemli bir gün. Borçlarından kurtulacağını bir gün olacak. Eğer borcun yoksa sana borç verdiğin biri borcunu da ödeyebilir. Ayrıca uzun süredir dargın olduğun bir insanın senden özür dilemesi de bu ay gözlemlediklerim arasında. Affet ama unutma!

28 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla beraber ilişkilerinde ciddi derecede bir değişim gerçekleşecek. Kontrolünü kaybetmemeye çalışmanı tavsiye ederim. 

Ayın 14'ünde almış olduğun kararlar ya da vermiş olduğun sözler aynın son gününde karşına tekrar çıkacak. 

21 Şubat'ta Merkür retrosu sona ereceğinden o zamana kadar büyük kararlarını ertelemeni ve üzerine iyice düşünmeni tavsiye ederim. 

Umarım bu ay senin için her şey gönlünce olur sevgili Yengeç. Şubat ayında görüşmek üzere...❤️

Sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin Aslan...

Sevgili Aslan,

Bu ay senin için oldukça yoğun gözüküyor. Özellikle de iş hayatında farklı sorumluluklar üstlenebilir ve aslında senden günlük rutininden çıkman beklenebilir. İşleri her zaman en iyi şekilde yapmak gibi bir eğilimin var ama bu ay bu özelliğin senin daha da yorulmana neden olacak. 

İletişim gezegeni olan Merkür bu ayın 8'i itibariyle Kova burcuyla karşılaşacak. Senden daha üst rütbede olan iş arkadaşlarınla her zamankinden daha farklı bir iletişim içerisinde bulabilirsin. Bu ay senin için yeni insanlarla tanışmak oldukça önemli. Üşengeçlik etmemeni öneririm. Ayrıca geçmişte sorun yaşadığın insanlarla bir karşılaşma söz konusu olabilir. 

8 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber özellikle de cilt bakımına dikkat etmeli ve seni sinirlendirecek şeylerden uzak durmalısın. Bugün aynı zamanda güneş Neptün ile de buluşacağından meditasyon ya da nefes egzersizleri yapmanı öneririm. 

Ayın 9'unda Venüs ve Mars'ın bir araya gelmesi özellikle de kariyerinde büyük etkiler yaratabilir gibi duruyor sevgili Aslan. Ne kadar açık fikirili olursan ve öfkeden uzaklaşırsan bu aralar aslında senin için o kadar iyi olacak. 

12 Ocak'ta Boğa burcundaki Uranüs ve Merkür bir konu hakkındaki fikirlerinin kökten değişmesine neden olabilir. Özellikle de ikili ilişkilerinde sözlerin ve eylemlerinin birbiriyle uyuştuğundan emin olmanı tavsiye ederim. 

13 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber yeni alışkanlıklar edinebilirsin. Bugün karşına çıkan zorluklarda asla pes etmemelisin ama bence sen zaten etmezsin! 😉

Mars ve Satürn arasındaki gerginlik özellikle de ikili ilişkilerine yansıyacak. Kimseyi bir şey için zorlamamanı ve hatta birine tavsiye verirken iki kez düşünmeni tavsiye ediyorum. Bu kara bulutların dağılması uzun sürse de uzun vadeli planlamaların ve kişiliğin sayesinde her şey tekrar eski haline kısa sürede dönecek. Özellikle de bugün dilek tutmak sana verebileceğim en iyi tavsiye olacaktır sevgili Aslan.

14 Ocak'ta bitecek olan Uranüs retrosuyla beraber güneş aynı zamanda Plüton ile de etkileşim kuracak, ki bu da büyük kariyer değişimlerine işaret ediyor. Özellikle de uzun süredir bırakmak istediğin bir alışkanlığın varsa bugüne bir şans vermeni tavsiye ederim. 

Ayın 17'si de senin için oldukça önemli bir gün. Jupiter ve Uranüs'ün karşılaşacağın bugünde Jupiter sayesinde yeni etkileşimler ve derin iletişimler kurarken Uranüs sayesinde de insanların senin hakkında düşündükleri tüm olumsuzlukları haksız çıkaracaksın. Sen sonuçta bir Aslan'sın. Kendini kanıtlamana gerek yok. 😍

19 Ocak itibariyle başlayacak olan Kova sezonunda haritana baktığım zaman özellikle de ayın 20'sinde kariyerin için büyük bir adım atacakmışsın gibi geldi bana. Yaratıcılığını son damlasına kadar kullanmanı öneriyorum.

23 Ocak birçok burç gibi senin için de oldukça zorlu bir gün sevgili Aslan. Mars ve Jupiter'in etkileşimi, Venüs-Neptün birleşimi falan derken sinirlerine hakim olmakta bir miktar zorlanabilirsin. Ayın 26'sına kadar sabretmeni ve olabildiğince dinlenmeni tavsiye ederim. 

28 Ocak'ta senin burcunda gerçekleşecek olan yeni ayda özellikle de duygusal, sanatsal ve tutkuyla yaptığın işlerde büyük başarılar elde edebilirsin. Kendini ifade etmekte zorlandığın bir konuda kendine tekrar bir şans tanımanı tavsiye ediyorum. Özellikle de Venüs ve Plüton'un birleşmesi senin açından senin için neyin daha kıymetli olduğunu anlamana ve artık tamamen yeni bir düzene geçmende önayak olacak gibi. 

Ayın son gününde gerçekleşecek ve senin tam zıt burcunda olan Kova burcunun Merkür retrosu sinirleri biraz gerebilir. Özellikle de bugün yanlış anlaşılması olası olan konuşmalardan, gecikmelerden, ofansif şakalardan uzak durmalı ve olabildiğince sakin kalmaya odaklanmalısın. Unutma geçmiş geçmişte kaldı.

Umarım bu ay her şey gönlünce olur sevgili Aslan. Şubat ayında tekrar bekliyorum...❤️

Havada aşk kokusu var sevgili Başak!

Sevgili Başak,

Güneş tıpkı seninki gibi toprak burcu olan Oğlak'ta. Bu da bu ayın senin açından son derece romantik ve yaratıcı olacağına işaret ediyor. Senin için özgürlüğün ne anlama geldiğini ve bu kısıtlamalarda ne kadar çok sıkıldığının farkındayım. Arkadaşlarınla buluşmak istiyor, eğlenmeden duramıyorsun ama sabret çok az kaldı. Eğer bu ay eylemlerine dikkat edersen aşk hayatında güzel gelişmeler görüyorum. Haydi gel derinlemesine bakalım. 

8 Ocak'ta Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle beraber iş yerindeki düzen ve tertibin değişmesini sağlayacak önemli kararlar alabilir ve hatta eyleme bile geçebilirsin sevgili Başak. Ayrıca bugün Venüs Oğlak burcuyla etkileşime gireceğinden aşk hayatında güzel değişimlere ve sürprizlere de hazır ol. Ortaya oldukça yaratıcı şeyler çıkabilir benden söylemesi. :)

9 Ocak ile beraber Venüs ve Mars'ın etkileşimi özellikle de iş konusunda kendini sorgulamana, yeni hedefler çizmene ve aslında bir bakıma gözünün açılmasına neden olabilir. Kendine bir program hazırlamalı ve en azından şu anlık bir rutin oluşturmalısın. 

Merkür retrosu biliyorsun ki geçtiğimiz ay başlamıştı ve bu da senin bazı şeyleri tekraaaar tekrar sorgulamana neden olmuştu. Özellikle de ayın 11'nde Merkür'ün Jüpiter ile buluşmasının arsından hayatında yeni bir sayfa açılacak diyebilirim. Belki bu sayfa belirgin olmayacak ancak kendini ciddi bir şekilde hissettireceğini söyleyebilirim. Bence bu süreçte doğru planlama ve etkili iletişim senin anahtar kelimelerin olsun. Sen Başak'sın hep daha fazlasını yaparsın, unutma!

Bu ay burcunun üstünde Uranüs'ün fazlasıyla etkisini göreceğiz. Uranüs tahmin edilmesi oldukça zor bir gezegen olduğundan özellikle de ayın 12'sine kadar adımlarını sağlam atmanı tavsiye ederim. 

13 Ocak'ta Oğlak burcunda yaşanacak olan yeni ay sana yepyeni bir aşk getirecek. Artık biraz da olsa kendini sorgulamadan yeni bir ilişkiye adım atmanın zamanı sence de gelmedi mi? İçgüdülerini takip et, inan onlar sana doğru yolu gösterecek. 

14 Ocak'ta sona erecek olan Uranüs retrosu uzaklardan gelecek yeni haberler almana ve beklenmedik fırsatlar yakalamana neden olabilir. Bu sıralar özellikle de kafeinli besinlerden uzak durmanı tavsiye ederim. Ayrıca bugün güneş Plüton ile iletişime de geçeceğinden dolayı sana tek bir şey söyleyeceğim: Aşk, aşk, aşk! 

17 Ocak tüm burçlar gibi senin için de oldukça önemli bir gün sevgili Başak. Gezegenler arasındaki etkileşimler senin açından büyüme ve gelişmeyle sonuçlanacak diyebilirim. Planların ciddi anlamda değişecek olsa da bu hayatın için oldukça önemli bir adım.

19 Ocak'ta başlayan Kova sezonuyla beraber kendini uzun süredir yapmaya cesaret edemediğin konularda daha cesaretli ve üretken görebilirsin. Mars ve Uranüs'ün 20 Ocak'taki buluşmasıyla felsefi anlamda kendinizi daha rahat ve üretken bulacaksın. 

23 Ocak senin için en yorucu günlerden biri olacak. Çünkü bugün biri senden büyük bir özür dileyecek. Onu affetmeni öneririm. Sen içinde kin tutabilecek biri değilsin sevgili Başak. Bu ondan çok sana zarar verir. 

Ve ayın son gününde özellikle de ayın 14'ünde aldığın kararlar karşına çıkabilir ya da yaptığın işler için revize alabilirsin. Yanlış anlaşılacak eylemlerde bulunmaktan kaçınmalısın. Yaptığın işlerin muntazam olup olmadığını özellikle bugün iki kez kontrol edersen senin açından çok daha iyi olacağını düşünüyorum. 

Umarım bu ay dilediğin her şey istediğin gibi gerçekleşir sevgili Başak. Yolun açık olsun. Şubat ayında görüşmek üzere...❤️

Ağırdan alırsan kazanan sen olacaksın sevgili Terazi!

Sevgili Terazi,

Bu ay özellikle de senin için ev, aile, yeni gelenek ve alışkanlıklar açısından oldukça besleyici bir ay olacak gibi gözüküyor. Sevdiklerinle bol bol vakit geçirmeli, sınırlarını zorlamalı ve özellikle de içinde çözemediğin o sorunla yüzleşmelisin. 

İletişim gezegeni olan Merkür bu ay bir hava burcu olan Kova'ya geçecek. Bu da senin üstünde oldukça yoğun bir etki bırakacak. Havada senin için aşk kokusu olduğunu söylesem yalan olmaz! 

8 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak'a geçmesiyle beraber evle ilgili yapmayı düşündüğün birtakım değişimlerde hızlanmalar söz konusu olabilir. Oldukça değerli bir eşya alabilir ve bu eşyanın senin için iyi bir yatırım aracı olacağını da söyleyebilirim. Ayrıca bugün Neptün ve güneşin birleşimiyle affetmeyi öğrenecek ve insanlara bir fırsat daha vermen gerektiğinin farkına varacaksın. 

Ayın 9'u itibariyle Venüs ve Mars'ta gerçekleşecek olan birtakım değişimler duygusal anlamda seni fazlasıyla etkileyecek. İkili ilişkilere atacağın adımların sağlam olduğundan emin olmalısın. Ayrıca bugün gerçekleşecek olan Merkür'ün Kova burcundaki Satürn ile buluşmasının sınırlarını ve kendine biçtiğin anlamsız engelleri de sorgulatacağını belirtmem gerek. Kendine güven, açık görüşlü ol ve olaylara pozitif tarafından bakmaya odaklan.

11 Ocak'ta Merkür'ün Kova burcundaki Jüpiter ile bağlantısıyla yeni insanlarla tanışabilir ve oldukça keyifli bir zaman geçirebilirsin. 

Ayın 12'sinde gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Uranüs'ün Merkür ile karşılaşmasıyla şaşırtıcı haberler alabilirsin. Beklentilerinin altında kalan teklifler alırsan üzülme ilerleyen zamanlarda bu durum değişecek. 

13 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla beraber özellikle de ev de aile hayatını etkileyecek olan yeni başlangıçlar yapabilirsin. Taşınabilir, yeni biriyle tanışabilirsin ya da kişisel hayatında yeniliklere karşılaşman oldukça muhtemel sevgili Terazi. Bugün Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek olan gerginlik sana da yansıyacak. Bundan dolayı da işleri biraz daha ağırdan almanı, oyunu kuralına göre oynamanı ve uzun vadeli planlamalar yapmanı tavsiye ederim.

Duygusal ve arkadaşlık ilişkilerinde şaşırtıcı haberler alabilirsin. Uzun süredir olmayan ama olmasını istediğin durumlar olabilir. Bu noktada sakin davranmalı ve olabildiğince ağırdan almalısın. 

14 Ocak'ta bitecek olan Uranüs retrosu sende asabiyete neden olabilir. Bu yüzden olabildiğince alkol ve kafeinden uzak durmalı ve kararlarını daha sakin olduğun zamanlarda vermeye odaklanmalısın. Finansal anlamda yaşayacağın ani değişimlerin gözünü korkutmasına izin verme. Geçmişi geride bırak ve affedemediğin her şeyle barışmaya çalış. Bunun senin için ne kadar zor olduğunun farkındayım ama affetmeden ilerleyemezsin sevgili Terazi. Ayrıca bugün Plüton'un güneşle buluşmasıyla beraber büyük değişimlere de hazırlıklı olmalı ve ani tepkiler vermekten de kaçınmalısın. 

Her burç gibi bu ay senin için en önemli günlerden biri olan 17 Ocak'ta Jüpiter ve Uranüs'ün karşılaşmasıyla son derece yaratıcı işlere imza atabilirsin. Çekinmeden sınırlarını zorlamanı tavsiye ederim. Ayrıca bugün aşk hayatında ciddi değişimler de olacağını söylemeden edemedim. Bugün verdiğin kararlar hayatını sonsuza dek etkileyebilir sevgili Terazi. Dikkatli ol!

Kova burcunun hakimiyetine gireceğimiz 19 Ocak'ta çok eğleneceğini düşünüyorum. Bir kutlama kapıda gibi. Her ne kadar kısıtlamalar olsa da bugün iyi bir haber almasan bile rutininin dışına çıkmanı tavsiye ederim. Sana ne kadar iyi geleceğini gözlerinle göreceksin! 

20 Ocak'ta Mars ve Uranüs'ün buluşması bazı insanlarla aranı açabilir.

23 Ocak'ta ise oldukça yoğun bir gün seni bekliyor olacak. Birçok gezegen arasında farklı etkileşimler söz konusu olduğundan sakinliğini korumanı ve enerjini yükseltmek için harekete geçmeni tavsiye ederim sevgili Terazi. 

26 Ocak'ta Uranüs ve güneşin üzerinde bırakacağı romantik etkiye aldanmamalı ve özellikle de ikili ilişkilerinde partnerini kısıtlayıcı söylem ve hareketlerden kaçınmalısın. 

Değişimlerin senin için ne kadar zor olduğunu ve kimseye çaktırmadığını kimse bilmese de ben biliyorum o yüzden sakin olmaya çalış sevgili Terazi. 

28 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber sosyal hayatında bir takım sıkıntılar yaşayabilirsin ama bunu lehine çevirmek senin elinde. Bugün yeni insanlarla tanışmaktan kaçınmamanı tavsiye ederim. 

Ayın son günüyle beraber eski arkadaşlıklar ve aşklar hakkında önemli kararlar alman gerekebilir. Geçmişte başladığın ama bir türlü bitiremediğin için yarım bıraktığın bir iş ya da hobine geri dönmek bugün sana çok iyi gelecek. Eski bir flörtün bugün seninle iletişme geçebilir ya da partnerinle duygusal bağınız bugün güçlenebilir. Bugün özellikle önemi kararlar almaktan kaçınmalı ve 21 Şubat'ta kadar bu tarz kararları alırken iki-üç kez düşünmeni tavsiye ederim sevgili Terazi. 

Umarım bu ay dilediğin her şey gerçekleşir. Şubat ayında görüşme üzere...❤️

Bu ay çok çalışman gerekecek sevgili Akrep...

Sevgili Akrep,

Bu ay senin için yıl boyunca geçireceğin en yoğun ve yorucu aylardan biri. Birçok görüşme yapacak, insanlarla sık sık iletişime geçecek ve özellikle de iş/okul gibi konularda çok sıkı çalışmak durumunda kalacaksın ama merak etme bu çabanın karşılığını fazlasıyla alacaksın. 

8 Ocak'ta Kova burcunun Merkür'e geçmesiyle beraber özellikle de iş ve aile hayatındaki birçok konuda her zamankinden çok daha fazla çalışman gerekebilir sevgili Akrep. Ayrıca Venüs'ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber aşk hayatından da birtakım değişimler gözlemliyorum. 

11 Ocak'ta özellikle de ev ile ilgili meselelerle başa çıkarken çok yorulacak olsan da her şey bittiğinde kendini çok rahatlamış ve emeklerinin karşılığını aldığını hissedeceksin. 

12 Ocak ile beraber Uranüs ve Merkür'deki hareketlenmelerle şaşırtıcı ve olağandışı haberler alabilirsin. Bu haberleri aldığında sakin olmalı ve paniklemeden her zamanki gibi işini yapmaya devam etmeni tavsiye ederim. 

13 Ocak'ta gerçekleşecek olan Oğlak burcu yeni ayı iletişim anlamında yeni başlangıçlar yapacağını düşündürüyor bana. Bugün iç sesine kulak vermek senin için oldukça önemli bir zaman olacak. Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek olan değişimler özellikle de senin gibi birçok Akrep için aile ve kişisel yaşantıda büyük değişimlerin göstergesi olabilir. Dikkatli olmanda fayda görüyorum, benden söylemesi...

Ayın 14'ünde gerçekleşecek olan Uranüs retrosunun bitmesiyle beraber ikili ilişkilerde sakin olmanı ve sinirlerin çok gerilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer kendine hakim olmamazsan bu işten zararlı çıkan sen olacaksın sevgili Akrep. Ayrıca bugün edindiğin bilgilerle eline büyük bir koz geçeceğini düşünüyorum. Bunu akıllıca kullamalısın. 

17 Ocak bu ay senin için en kritik günlerden biri. Jüpiter ve Uranüs arasındaki bu gerginlik şans anlamında senin yanında yer alacak. Benden tavsiye bugün özellikle de ev konusunda kararlar alırken bir kez daha düşünmen yönünde... 

19 Ocak senin için belki de bu ayın en sakin ve neşeli günlerinden biri. Bunu iyi değerlendirmelisin. 

20 Ocak'ta ise iş arkadaşlarına aranda bir tatsızlık yaşanabilirsin ama hızlı ve analitik düşünce yapınla hemen bu sorunu ortadan kaldıracağına inanıyorum. 

23 Ocak senin için bu ayın en yoğun günlerinden biri olacak. Mars ve Jüpiter arasındaki gerginlik, Venüs'ün Neptün ile bağlantısı, Güneş ve Satürn'ün büyük buluşmasıyla beraber sinirlerin biraz laçkalaşabilir. Ama bu durum sana uzun vadede kazandıracak. Elbette kendine hakim olabilirsen. 

Ayın son gününde ise Merkür retrosu başlayacak! Retrolar, yanlış anlaşılmalara yol açmaları ve olumsuzluklarıyla biliniyor olsa da bu durum senin için biraz daha farklı olacak. Ayın son gününde ruhani anlamda kendini sorgulayabilir ve bu sorgulamadan verimli sonuçlar çıkarabilirsen ilerleyen yaşantından şu anda olduğundan çok daha farklı bakış açılarına sahip bir insan olabilirsin. 

Umarım bu ay dilediğin her şey gönlünce olur sevgili Akrep. Şubat ayında tekrar bekliyorum...❤️

Bu yıl senin yılın Yay!

Sevgili Yay,

Geçirdiğimiz bu Oğlak dönemi sana bolluk ve bereket getirecek. Özellikle de bu ay kime güvenmen gerektiğini, kendini nasıl daha rahat hissettiğini ve güvenli alanını bulmak için fazla çaba göstermeden büyük bir yol katedeceksin. Para senin için tabii ki de her şey değil ama bu ay büyük kazançlar elde edeceğini düşünüyorum. 

Sen sevdiği insanlara oldukça anaç bir tavrıla yaklaşan, eli bol ve sevgi dolu bir insansın sevgili Yay. Senin bu özelliğin aslında birçok burçtan daha farklı olmana neden oluyor. 

Bu ay iş konusunda büyük gelişmeler yaşayacağını ve yaratıcılığının sınırlarını zorlayacağını düşünüyorum. Özellikle de Merkür'ün Oğlak burcuna geçmesi buna büyük bir altyapı sağlayacak. 

8 Ocak'ta Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle beraber duygusal anlamda kendini çok daha sağlıklı hissedebilirsin. Venüs'ün Oğlak burcuna geçmesi ise sana hem finansal hem de duygusal anlamda birçok sürprizi de beraberinde getirecek. 

9 Ocak'ta Venüs'ün Mars'la ve Merkür'ün Satürn ile buluşması özellikle de kariyer anlamında sana büyük kapıların açılmasını sağlayacak. Artık oyunu kendi kural ve sınırlarınla oynayabileceksin. Özellikle de ikili iletişim konusunda gelişeceğini ve değişeceğini düşünüyorum sevgili Yay. 

11 Ocak'la beraber daha açık görüşülü ve pozitif biri olacağını düşünüyorum. Bunda Jüpiter'in Kova burcuna geçmesinde büyük bir etkisi olacak. 

12 Ocak'ta hiç beklemediğin bir yerden enteresan bir haber alabilirsin. Merkür'ün Boğa burcundaki Uranüs'e geçmesiyle değişime hazır ol. 

13 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay yeni başlangıçlar demek! Özellikle de finansal konularda büyük bir iyileşme olacağını düşünüyorum. Acaba zam alacak olabilir misin sevgili Yay? 

14 Ocak'ta sona erecek olan Uranüs retrosuyla birlikte yıllardır oturttuğun o düzenin tamamen değişebilir. Yeni bir hobi edinebilir ya da eski bir alışkanlığını kolayca bırakabilirsin. 

17 Ocak senin için en önemli günlerden bir tanesi. Şans kapıda haberin olsun! 

23 Ocak'ta gerçekleşecek olan gezegen hareketlerine göre kısa süreli sıkıntılar yaşayabilirsin. Öfkeni kontrol etmeni rica ediyorum çünkü yaşayacağın bu sıkıntılar gerçekten çok hızlı bir şekilde çözüme bağlanacak.  

26 Ocak'ta gerçekleşecek olan Uranüs ve güneş yakınlaşması da seni yakından etkilecek gibi gözüküyor. Rutin hayatında değişimler yolda. 

Ayın 28'inde Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayda romantik ilişkilerine dikkat etmelisin. Bugünün senin için oldukça güzel geçeceğini söyleyebilirim. 

Ayın son günün de ise 14 Ocak'ta aldığın kararların sonuçlarını göreceksin. Özellikle büyük kararlar alırken bir kez daha düşünmeni ve 21 Şubat'a kadar eğer erteleyebiliyorsan ertelemeni rica ediyorum. 

Umarım bu ay senin için istediğin her şeyi gerçekleştirebileceğin bir ay olur sevgili Yay. Şubat ayında tekrar bekliyorum...❤️

Nice senelere sevgili Oğlak!

Sevgili Oğlak,

Öncelike doğum günün kutlu olsun diyerek cümleme başlamak istiyorum. Umarım bu sene önceki yıllara nazaran senin için çok daha mutlu ve sağlıklı bir yıl olur! 😍

8 Ocak'la beraber Merkür'ün Kova burcuna ve Venüs'ün senin burcuna geçmesiyle beraber iletişim, finans ve sosyal ilişkiler konusunda senin için çok daha rahat bir dönem olacağını söyleyebilirim. İlişkilerinde sevgini belli etmek konusunda zorlandığını biliyorum ama sevdiğin zaman karşındaki insan tereddüt etmeden bunu hissediyor haberin olsun!

Bu ay aslında senin en yaratıcı olduğun aylardan biri. Bu yüzden özellikle de ilgi alanlarına ve sanata yoğunlaşmanı öneririm. 

9 Ocak'ta Venüs'ün Mars'a ve Merkür'ün Kova burcundaki Satürn'e geçmesiyle beraber romantik anlamda seni son derece tatmin edecek gelişmeler yaşayacağını belirtmemde yarar var. Kafanı kurcalayan tüm sorulara yanıt bulacakmışsın gibi geldi bana. Ayrıca çok da takdir toplayacaksın!

13 Ocak'a özellikle dikkat etmeni istiyorum senden sevgili Oğlak. Olmasının zor dolduğunu düşündüğün hedeflerini artık bir kenara atma vakti yoksa hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Sabırlı olmalı, arkana yaslanmalı ve isteklerin için harekete geçmeye çalışmalısın. Şanslısın ki bunları yaparken yanında hep seni destekeleyecek insanlar olacak. Duygusal anlamda çok yoğun bir gün olacağını düşündüğüm 13 Ocak'ta sevgini olabildiğince çok göstermeni tavsiye ederim.

14 Ocak'ta sona erecek olan Uranüs retrosuyla beraber aşk hayatında bir takım değişimler söz konusu olabilir. Uzun süredir beklediğin sorunlar çözüme ulaşıp anlamlandıramadığın sorunların cevabını alabilirsin. Yalnız bu noktada bazı sorunlar 12 Mart'a kadar devam edecek gibi gözüküyor. Bence bu tarihi bir köşeye not et!

Bu ayın en kritik günlerinden biri olan 17 Ocak'ta ise hedeflerine ulaşmak için dışardan bir destek alacaksın. Sen sonuç odaklı yaşayan bir insansın bundan dolayı sevgili Oğlak seni çok mutlu edecek haberlerin kapıda olduğunu söylemekte yarar var. Enerjini anlamsız şeylere harcamayı artık bırakmalı ve kendine bir düzen oturmalısın. 

19 ve 20 Ocak'ta enerjinin doruklarına varacağını düşünüyorum. Bu enerjiyi iyiye yönlendirmeyi öğrenmelisin. 

23 Ocak'ta gerçekleşecek olan gezegen hareketleri sende kısa süreli dikkat dağınıklıklarına yol açabilir. Öfkene dikkat etmeli ve sinirlendiğin anda sakinleşmeye çalışıp biraz beklemeni tavsiye ediyorum. 

26 Ocak'ta özellikle de cinsel anlamda uzun süredir yaşamadığın şeyler olabilir. Dikkatli ol!

Ayın son günü olan 30 Ocak'ta ise iş ilişkilerinde ufak da olsa bir hareketlenme olacak. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisin yoksa ilerde çok pişman olursun benden söylemesi. 

Umarım bu ay senin için istediğin her şeyi gerçekleştirebileceğin bir ay olur sevgili Oğlak. Şubat ayında tekrar bekliyorum...❤️

Bu günler de geçecek sevgili Kova...

Sevgili Kova,

Bu ay senin için oldukça yorucu ama bir o kadar da heyecan verici bir ay olacak. Kendine güvenmeyi öğrenmeli ve korkusuca adım atmayı bilmelisin. 

Özellikle de 8 Ocak'la beraber utangaçlığından bir nebze de olsa sıyrılmalı ve kendinle gurur duymalısın. Özellikle de kendini ifade etmekte zorlanacağın bugünde Merkür retrosu da varken işler beki beklediğinden daha zor gerçekleşebilir ama unutma bu ay geçtikten sonra kapıda seni çok güzel haberler bekliyor olacak. Ayrıca bugün insanlara bol bol yardım etmeni tavsiye ederim. Karma tüm bu iyilikleri sana geri getirecek haberin olsun...

9 Ocak'taki Mars ve Venüs etkileşimi hayatını ciddi anlamda değiştirecek. Hayatın tüm güzelliklerini adeta gözü bir anda açılan bir insan gibi görmeye başlayacak ve duygusal anlamda büyük bir tatmin yaşayacaksın sevgili Kova. 

11 Ocak'ta aldığın kararlara dikkat etmelisin! 12 Ocak'ta ise Merkür ve Uranüs arasındaki etkileşimle beraber ev ve ailenle alakalı şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilirsin. 

13 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay kendini daha iyi tanımana yardımcı olacak. Özellikle de bugün eskiyi hatırlamakta fayda olduğunu düşünüyorum. 

14 Ocak'ta aldığın kararlara çok dikkat etmelisin sevgili Kova. Yaptığın şeylerden emin olamadığın anlar olacak ama sana az önce de dediğim gibi artık kendine güvenme vakti geldi de geçiyor. 

17 Ocak birçok burç gibi senin için de yeni başlangıçları temsil ediyor. Yeni şeyler denemeli, bırakmak istediğin alışkanlıklar için bir adım atmalı ve rutinin dışına çıkmalısın.

23 Ocak senin için oldukça yoğun bir gün olacak gibi geldi bana! Gezegenlerin hareketlerini de ele aldığımızda geleceğinle ilgili ciddi planlar yapacaksan bunu biraz daha ertelemeni tavsiye ederim. Ayrıca bugün olması gerekenden biraz fazla alınganlık gösteriyor olabilirsin. Dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. 

26 Ocak'ta özellikle de aile ve ev ile ilgili ilişkilerinde sözlerine dikkat etmeli ve kimseyi kırmadığından emin olmalısın. 

2021 yılı senin için yeni başlangıçların yılı olacak. Eğer bu ay sabredip devam edersen her şey senin istediğin gibi sonuçlanacak.

Umarım bu ay senin için istediğin her şeyi gerçekleştirebileceğin bir ay olur sevgili Kova. Şubat ayında tekrar bekliyorum...❤️

Her şey çok güzel olacak sevgili Balık!

Sevgili Balık,

Bu ay senin için yeni arkadaşlıklar, işte başarı, yeni alışkanlıklar ve özellikle de sevdiğin şeyleri yapabilmen için büyük bir alan yaratan bir ay olacak. Özellikle de 8 Ocak'ta Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle beraber kendin bile farkında olmadığın yeteneklerini keşfedebilirsin. Ama bunun için kendine fırsat tanıman gerekecek. Özellikle de gerçekleştirmek istediğin hedeflerin varsa bugünü iyi değerlendirmeni tavsiye ederim. Bol bol meditasyon yapabilir, eski arkadaşlıklarınla ilgili çıkmazlarına yoğunlaşabilir ve ailene zaman ayırabilirsin. 

9 Ocak'ta Venüs ve Mars'ın etkileşimiyle özellikle de senin için harika bir gün olacak sevgili Balık. Aşk hayatında güzel bir hareketlenmeyle karşılaşabilirsin. Ayrıca bugünü iyi değerlendir çünkü ay boyunca en yaratıcı olduğun günlerden biri olacak. 

11 Ocak'taki Merkür ve Kova burcundaki Jüpiter'in buluşmasıyla beraber şaşırtıcı haberler alacak ve oldukça da mutlu olacaksın.

Ayın 12'sinde ise Merkür ve Uranüs arasındaki gerginlik özellikle de finansal konularda sana zorluk yaşatabilir. Uzun vadeli planlardansa öncelikle kısa vadeli çözümlere odaklanmanı öneririm. 

13 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay senin için özellikle de sosyal ilişkilerinde yeni başlangıçların olduğunun habericisi. Ayrıca Mars ve Satürn arasındaki yıkıcı etkileşim iletişim problemleri yaşayacağını ifade ediyor olabilir. 

Ayın 14'ünde beklenmedik haberler alabilirsin sevgili Balık. Bu haberleri aldığında bir adım geride durmalı ve durumu derinlemesine analiz etmelisin. Eğer bunu yapmadan adım atarsan bu senin için pek iyi sonuçlanmayabilir.

17 Ocak her burç kadar senin için de oldukça önemli bir gün. Gezegenler arasındaki değişimler hata yapmana neden olabilir. Dikkatli olmalısın.

19 Ocak senin için yılın en sakin günlerinden biri olabilir sevgili Balık. Bunu iyi değerlendirmelisin. Özellikle de bugünü tek başına geçirmeni tavsiye ederim. 

23 Ocak senin için oldukça yoğun geçecek gibi. Mars ve Jüpiter arasındaki gerginlik ve güneşin Satürn ile buluşmasıyla büyük sözler vermekten kaçınmalı ve sakin kalmaya çalışmalısın. 

28 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayda kötü alışkanlıklarından kolayca kurtulabilirsin. Ayrıca yeni bağlantılar kurabilir ve iş hayatında oldukça sağlam bir adım da atabilirsin. 

Ayın son gününde 14 Ocak'ta aldığın kararların sonuçlarını gözlemleyebilir ve yaptığın hatalardan ders çıkarabilir ya da doğrularınla gurur duyabilirsin. Hepsi senin elinde! :)

Umarım bu ay senin için istediğin her şeyi gerçekleştirebileceğin bir ay olur sevgili Balık. Şubat ayında tekrar bekliyorum...❤️

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
601
236
203
79
52
51
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın