Görüş Bildir
Haberler
Melek Kartlarını Seç: 24 Ağustos Perşembe Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek Kartlarını Seç: 24 Ağustos Perşembe Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek kartları; kişiye rehberlik etmesi amacıyla belirli mesajlar içerir. Kişi, tamamen hissettiği kartı çekip açar. Kartı seçmeden önce iyi bir niyeti olmasına dikkat etmelidir. Sıkıntılı dönemlerde, kişi sormak istediği soruyu aklından geçirip rehberlik isteyebilir. O güne başlamadan önce; o gün neye dikkat etmeli veya ne duymalı diye niyet ederek de melek kartlarından rehberlik isteyebilir.

Hazırsan, kalbini aç; niyetini belirle ve kartını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hisset ve sana en yakın gelen kartı seç lütfen. Cevabını merak ettiğin bir soru varsa, ona niyet ederek de seçebilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski Aşk 🦢

Eski Aşk 🦢

Bugün Melek kartın, yakın bir zamanda geçmişinden gelen bir misafirin kapını çalabileceğini söylüyor. Geçmişinde kendini suçladığın olaylar olabilir. Bunlar her gün aklını meşgul etmese de bilinçaltında yer edindiği için bunlardan özgürleşmen gerekiyor. Affedemediğimiz her şey bir gün büyük bir patlama olarak karşımıza çıkar. Senin biricik ve çok kıymetli bir hayatın var, ona gereken değeri göstermelisin. Bu kişinin karşına çıkması, onu hala içinde özgürleştiremediğini veya alman gereken dersi alamadığını gösterir. Bunu bir fırsat olarak değerlendir ve cevaplarını aramaya koyul :)

Kabul Et 🦢

Kabul Et 🦢

Melek kartları bugün sana, kabule geçmeni öğütlüyor. Dişiysen dişiliğini, erilsen de erilliğini kabul etmelisin. Kendi benliğini tüm yargılardan sıyrılarak kucakla. Bu göründüğü kadar kolay olmayacak fakat bunu yaptığında tüm zincirlerinden özgürleştiğini hissedeceksin. Vücudun dengelenecek ve kabule geçtiğinde sakral çakranı da dengeleyeceksin. Bedeninle ruhun bir bütün olarak süzülmeye başlayacak. Yaratıcı yönünü harekete geçirdiğinde, hayattan aldığın keyif kat ve kat aratacaktır :)

Kendine Güven 🦢

Kendine Güven 🦢

Melekler, aklındaki konu hakkında veya bugün içerisinde kendine güvenerek karar almanı öğütlüyor. Tedirgin olduğunun ve akışa bırakamadığının farkınlar. An'ı deneyimlemeye çalış, derin ve sakin nefesler al. Yaşamı hisset. Hayatta olmanın verdiği güç, çok keyifli değil mi! Seni başarının yollarında yürütecek fikirlere sahipsin, kendine güven; meleklerin seni bu konuda destekliyor. Parlak fikirlerin için harekete geç! İlahi destek seninle.

Minnet 🦢

Minnet 🦢

Bugün melek kartın, hayatında şükür pratiğine daha çok yer vermi öğütlüyor. Elimizdekinin değerini anlayıp şükrettiğimizde, minnetimizi dile getirdiğimizde bolluğunun kapılarını açmış oluruz. Ne der büyüklerimiz; aza kanaat etmeyen, çoğu bulamazmış. İyi niyetini ortaya koyup, şükür pratiğini düzenli olarak yapmaya başladığında, aklındaki sorunun cevabını da bulacaksın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
11
7
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SO_FAR_SO_GOOD

şu kartları kazı-kazan kartı şeklinde yapın da bi işe yarasın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣