Görüş Bildir
Haberler
Komedi Sahneleriyle Keyiflendirmeyi Bilen Aile Temalı En Başarılı 9 Dizi

Komedi Sahneleriyle Keyiflendirmeyi Bilen Aile Temalı En Başarılı 9 Dizi

R.G.
18.08.2021 - 11:58

Ailecek evde vakit geçirmek isterken ortak bir şeyler bulmakta zorlanıyoruz kimi zaman. Evdeki herkese uygun, eğlenceli bir dizi aradığımız çok olmuştur. İşte tam bu evrede aile temalı filmler imdadımıza koşuyor. Hele bir de bu filmler komedide kendini aşmışsa tadından yenmiyor. 

Hem gözünüzü hem de gönlünüzü hoş edecek yapımlara ulaşmak hiç de zor değil. İşte son dönemlerin komedi unsurları da barındıran aile temalı en başarılı dizileri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Good Luck Charlie (2010-2014) IMDb: 7.0

9. Good Luck Charlie (2010-2014) IMDb: 7.0

Sıcacık bir kardeşlik hikayesiyle karşınızdayız! Üç çocuklu Duncan ailesine beklenmedik bir üye katılıyor. Bu davetsiz misafir karşısında aile şaşkın ve ne yapacağını pek kestiremiyor. Fakat aile olmanın bilinciyle hemen bir plan yapılıyor ve iş bölümüne karar veriliyor. Çalışan ebeveynin işte olduğu vakitlerde, Charlie bebeğin abla ve abileri onunla ilgileniyor. Birbirlerine alışan kardeşler oldukça güzel vakit geçirmeye başlıyor. Bu güzel anların kıymetini bilen Abla Teddy de minik Charlie'yi dijital ortamda kaydetmeye başlıyor. Bu sevimli bebeğin sakarlıklarıyla kahkahaya boğulurken aile kavramıyla içiniz bir hoş olacak.

8. Alf (1986-1990) IMDB: 7.4

8. Alf (1986-1990) IMDB: 7.4

Melmac gezegeninden bir misafir geldi, açın kapıyı! Uzaylı arkadaşımız Alf, bir Amerikan ailesinin evine yerleşiyor. Evlerini paylaştığı aileye ısınan bu sevimli uzaylımıza ailenin babası Alf ismini veriyor. Alf, Alien Life Form anlamına geliyor. Kısa zamanda çocukların sevgilisi olan minik dostumuz, evdekilerle çok iyi vakit geçirse de evin kedisiyle yıldızı bir türlü barışamıyor.

Yayında olduğu süre boyunca TRT'de Türk izleyicileriyle de buluşan Alf'in seslendirmesinde ise sektörün duayeni Müşfik Kenter'in imzası bulunuyor. Hala izlemediyseniz eski günlerin sıcaklığına erişmeniz için öneriyoruz.

7. The Waltons (1972-1981) IMDb: 7.6

7. The Waltons (1972-1981) IMDb: 7.6

1929 Ekonomik Buhranı'nın herkesi vurduğu yıllarda kalabalık ve fakir bir aileye rast geliyoruz. The Waltons, Amerika'nın Virginia eyaletinde ikamet eden bu ailenin 2. Dünya Savaşı'na kadar yaşadıklarını konu ediniyor. Ailenin en küçük ferdi John, yuvalarında her gün ne yaşanıyorsa günlüğüne aktarıyor. Dizinin her bölümü, ailenin üyesi Küçük John'un gün içinde yaşanan olayları günlüğüne geçirmesiyle sona eriyor. Bölümün kapanışında ışıklar sönerken aile fertleri uyumak için birbirleriyle vedalaşıyor.

6. Married With Children / Evli ve Çocuklu (1987-1997) IMDb: 8.0

6. Married With Children / Evli ve Çocuklu (1987-1997) IMDb: 8.0

Birbirinden tuhaf üyeleriyle eğlenceli anlar yaşatan Bundy ailesi, Married With Children dizisiyle karşımıza çıkıyor. Kalbur altı bir Amerikan ailesini ele alan bu yapım; aile yaşamına, evliliğe ve çocuklu yaşama farklı bir perspektiften bakma imkanı sağlıyor. Dizi o kadar seviliyor ki; Türkiye'nin de arasında olduğu birçok ülke diziyi kendi ekranlarına uyarlıyor. Bilenler bilir, dizinin uyarlaması Türkiye'de 'Evli ve Çocuklu' adıyla yayınlanmıştı.

Bundylerin kızının erkeklere ve partilere ilgisini, oğlunun nispeten daha akıllı oluşunu ve annesi Peg'in alaycı ve tembel kişiliğini izlerken çok keyifli anlar yaşayacaksınız. Oğul Bundy'nin kadınlarla iletişim kurmadaki şansızlığını görünce üzülmemek ise içten bile değil.

5. Gilmore Girls (2000-2007) IMDb: 8.1

5. Gilmore Girls (2000-2007) IMDb: 8.1

Bekar ebeveyn konusunun işlendiği Gilmore Girls sizi bambaşka bir öyküyle tanıştıracak. Dizimizin biricik karakteri Lorelai beklenmedik bir şekilde genç yaşında anne olan ve kızını çok iyi yetiştiren bir kadın olarak arzı endam ediyor. Stars Hollow kasabasında yaşayan bu sevimli aile, zorluklar karşısında birbirinden güç alıyor. Bu şartlarda belki de annesinin desteğine çok ihtiyacı olan Lorelai, aradığı desteği ancak babasında buluyor. Babasının ılımlı tutumuna karşın evladını ailesinin maddi durumundan faydalanmadan büyüten Lorelai, güçlü kadın profili ile gözlerimizi dolduruyor. Diziyi izlerken bir anda kendinizi ''Go Girl!'' diye bağırırken bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Modern Family (2009-2020) IMDb: 8.4

4. Modern Family (2009-2020) IMDb: 8.4

Married With Children dizisinin yıldızı Ed O'Neill, Modern Family dizisindeki Jay Pritchett karakteriyle sektördeki yerini daha da sağlamlaştırıyor. Jay, oldukça renkli ve eğlenceli ailesiyle izleyiciye oldukça keyifli anlar yaşatıyor. Jay, kendisinden yaşça küçük karısı ve karısının oğlu ile beraber yaşıyor. Karakterlerin bu kadar olduğunu düşünüyorsanız çok feci yanılıyorsunuz. Çünkü bir de Jay'in evli ve üç çocuklu bir kızı, kızının partneri ve evlat edindikleri kızı ile birlikte yaşayan eşcinsel bir oğlu bulunuyor. Kadro bu kadar kalabalık olunca yaşattıkları mutluluk da bir o kadar fazla oluyor.

3. Arrested Development (2003-2019) IMDb: 8.7

3. Arrested Development (2003-2019) IMDb: 8.7

Arrested Development, diziye konu olan aile üyeleriyle seyircisine tasarruf dersi veriyor. Oldukça zengin bir ailenin babası bir sebepten ötürü kodese giriyor. Babanın sahip olduğu şirketin başı boş kalmaması için oğlu Michael aile şirketinin başına geçiyor. Tam Michael işleri yoluna koyacak derken tasarruftan bihaber olan ailenin diğer üyeleri ekran başındaki izleyicinin sinir uçlarına dokunuyor. Herkese böyle zenginlik nasip olsun, ne diyelim.

2. The Simpsons (1989-) IMDb: 8.7

2. The Simpsons (1989-) IMDb: 8.7

Kongre baskınından Trump’ın başkan olmasına kadar birçok tahmini doğru çıkan The Simpsons, Springfield’da yaşayan klasik bir Amerikan ailesinin yaşamını işliyor. Cahil aile babası Homer, aşırı sabırlı ve iyi niyetli anne Marge, yaramaz ve asi erkek çocuk Bart duygusal kız çocuk Lisa ve bebek Maggie kendilerini bin türlü olayın içinde buluyorlar.

1. Six Feet Under (2001-2005) IMDb: 8.7

1. Six Feet Under (2001-2005) IMDb: 8.7

Six Feet Under dizisi, babasını kaybeden acılı bir ailenin cenaze evi işini devam ettirmeye çalışmasını konu alıyor. Ölüm ile yaşamın farkını ve bu iki önemli olayı sorgularken karakterleri derinlemesine tanıyabiliyoruz. Konunun dramatik başladığına bakmayın, dizi drama ve komediyi çok iyi bir şekilde harmanlayıp ortaya eğlenceli anlar da çıkarmayı biliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın