Görüş Bildir
Haberler
Kendisiyle Dalga Geçtiğini İddia Etti: Sınıf Arkadaşını Hortumla Dövüp, Bıçaklayarak Öldürdü

etiket Kendisiyle Dalga Geçtiğini İddia Etti: Sınıf Arkadaşını Hortumla Dövüp, Bıçaklayarak Öldürdü

Akın Çelik
30.11.2022 - 15:30

Mersin'de 12 yaşındaki kız öğrenci, sınavdan düşük not aldığı için kendisiyle alay ettiğini iddia ettiği sınıf arkadaşını okul tuvaletinde su hortumuyla dövüp, bıçaklayarak öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12 yaşındaki E.D., aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okul tuvaletine çağırdı.

12 yaşındaki E.D., aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okul tuvaletine çağırdı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Hüseyin Okan Merzeci Ortaokulu'nda meydana geldi. 12 yaşındaki E.D., aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okul tuvaletine çağırdı. E.D., tuvalette önce arkadaşını hortumla dövdü, ardından da evden getirdiği bıçakla boğaz ve karın kısmından ağır yaraladı. E.D. kaçarken, diğer öğrenciler okul yönetimine bildirdi. İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Fatmanisa Yürekli, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

E.D., sınavdan kötü not aldığı için Yürekli’nin kendisiyle alay ettiğini olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi.

E.D., sınavdan kötü not aldığı için Yürekli’nin kendisiyle alay ettiğini olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi.

Yakalanıp, polis merkezine götürülen E.D., sınavdan kötü not aldığı için Yürekli’nin kendisiyle alay ettiğini olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi. Polis, olayda kullanılan suç aleti bıçağı da muhafaza altına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
113
45
9
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

Ben cocuklarin da suc isleyebilecegini yazdigimda, ornekler verdigimde insan psikolojisi ve gelisimi goz ardi ederek honkurenler....!!!!!

Tabii ki suçun yaşı yoktur. Yetişkin bile doğruyla yanlışı ayırt edemezken çocuk dediğinin bu konuda hiçbir şansı yoktur. Ancak yaşı küçük çocuklar genelde k... Devamını Gör

KumdanKum

Bu cocuk avazi çıktığı bagirmistir Öğretmenler nasıl duymaz nasıl yetişmez aklımı oynaticam yaşa bak haberi bak.

Orçun

Asıl soru 12 yaşında ki bir öğrencinin okula bıçakla nasıl girebildiği.. Okuldan kaçmamak için 10 metre tel duvar çeker gerizekalı okul yönetimi ama okula RP... Devamını Gör

pikachu balbazar

Okul kapısında x rayemi sokacaklar çocukları?