Görüş Bildir
Haberler
Kafalar Yandı! Netflix'in Popüler Dizisi The Society'nin İlk Sezonu Hakkında Üretilmiş Birbirinden Garip Teoriler

Kafalar Yandı! Netflix'in Popüler Dizisi The Society'nin İlk Sezonu Hakkında Üretilmiş Birbirinden Garip Teoriler

Merve Karadağ
05.06.2019 - 23:48 Son Güncelleme: 07.06.2019 - 01:59

Not: Bu içerik The Society'nin 1. sezonu ile ilgili SPOILER içerir!!

The Society fanları, ilk sezonun sonunda kafalarında birçok soru ile başbaşa kaldılar. İkinci sezonun yayınlanması henüz kesin olmamasına rağmen, dizinin izleyicileri birbirinden farklı ve beyin yakan teoriler üretmeye başladılar. Biz de sizler için bu teorileri derledik. Buyurun birlikte bakalım...

Kaynak: https://www.seventeen.com/celebrity/m...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Biliyorsunuz ki Campbell sinsisi harika bir plan yaptı ve herkesi Will ve Allie'ye düşman etti.

Bu sırada da Grizz ve keşifçi takımı tarıma uygun bir arazi buldular. New Ham'deki çocuklar evlerine dönmenin yolunu ararken, bizler sezon finalinde gerçek evlerini gördük. Hatta çocukların isimleri unutulmamaları için tek tek yazılmıştı. Bu da ailelerinin onların öldüklerini düşündüğü gerçeğini ortaya çıkarttı. 

Size sezon finalini biraz hatırlattık. Şimdi de The Society hakkındaki teorilere bakalım:

1. Çocuklar gerçekten öldüler.

Bu birçok insanın ortak fikri. Geziye gittikleri sırada yolda bir kaza yaptılar ve öldüler. Daha sonra yaşadıkları kasabanın birebir kopyası olan bir arafta ya da ölüm sonrası bir hayatta kaldılar. Bu aslında neden yakınlarda hiçbir şey olmadığını açıklıyor. Birlikte çalışmak zorunda olmaları ise, hayattayken yapmadıkları şeylerin bir telafisi olarak görülüyor.

2. Aileleri yüzünden kaçırıldılar.

Hatırlıyorsanız Sam ve Becca, eve dönüş için yollar ararken Sam, ailelerin geçmişleri ile ilgili çok da güzel olmayan bilgiler öğrenmişti. Bulduğu belgelere göre, aileleri kokunun geçmesi için Pfeiffer adında bir adama ödeme yapmayı reddetmişti. Bu nedenle çocuklar kaçırılmış olabilir.

3. Hepsi başka bir boyuttalar.

Bu teoriyi en mantıklı kılan gerekçe çocukların eve dönüş yolu ararken, hiçlikten başka bir şey olmadığını fark etmeleri. Yakınlarda bir kasaba bile yok ama ekip biçebilecekleri boş bir arazi ve hindiler var.

Yani New Ham'in çocukları başka bir boyutta olabilirler ve hatta Cassandra'yı öldüren de Dewey değil de boyutlar arasında geçiş yapabilen biri olabilir. Sonuçta köpek de hem New Ham'de hem de West Ham'de görülüyor.

4. Başka bir gezegendeler.

Dünya gibi gözüken ama aslında tamamen farklı olan bir gezegende olabilirler çünkü güneş tutulması olduğu bölümü hatırlıyor musunuz, daha sonra bunu araştırırken yıldızların aslında bulunması gereken yerde olmadıklarını fark etmişlerdi. Ama bu yine de etraflarındaki her şeyin evlerindeki gibi gözükme nedenini açıklamıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Zamanda yolculuk yaptılar.

Çocuklar belki de ailelerinin artık orada yaşamadığı bir zaman dilimine yolculuk yaptılar. Belki West Ham'de salgın bir hastalık oldu ve hepsi ayrılmak zorunda kaldılar. Ama bu teori de sezon finalini hatırlayınca biraz saçma geliyor.

6. Bir simulasyondalar.

Çocuklar aslında önceden tasarlanmış bir simulasyonda ya da online video oyununda olabilirler. Her şeyi kendileri denemek zorundalar evet ama belki de birileri tarafından izleniyorlar. Bunun arkasında aileleri de olabilir, Pfeiffer'e çocuklarını vermiş olabilirler.

7. Bütün bunlar sadece bir rüya.

Belki de bütün bunlar Allie'nin gördüğü bir rüyaydı. Ama bu kadar karmaşık ve gerçek bir rüya olabilir mi, orası da büyük bir soru işareti.

Siz bu teoriler hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce hangisi daha mantıklı? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
32
9
8
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın