Görüş Bildir
Haberler
İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 12 Dizi/Film

İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 12 Dizi/Film

Aburoski
26.01.2021 - 16:52

Kara kara saatlerce 'Ne izlesem?' diye düşünmeye son! 🎬

Konular beyazperde.com sitesinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Blow the Man Down (2019)

12. Blow the Man Down (2019)

IMDb 6,4

Mary Beth ve Priscilla, balıkçı köyü olan Paskalya Koyu’nda yaşayan iki kardeştir. Anneleri Mary Margaret Connolly’nin vefat etmesi, kardeşler için büyük bir yıkım olur. Kardeşler, annelerinin ölümünün ardından faturalar ve ödenmemiş kredilerle dolu belirsiz bir gelecekle karşı karşıya kalır. Kardeşlerden küçük olan Mary Beth, bu süreçte sorumluluk almaktan kaçarken Priscilla aile dükkanlarının başına geçerek annesinin yerini doldurmaya çalışır. Bunca sıkıntının ardından kardeşler kendilerini bir suçu örtmeye çalışırken bulur. Büyük bir suçu gizlemeye çalışan kardeşler bunun için kasabanın en karanlık sırlarını ortaya çıkarmaya çalışır.

11. The Wilds (2020)

11. The Wilds (2020)

IMDb 7,2

Farklı geçmişlere sahip olan bir grup genç kız, yaşanan bir uçak kazasının ardından ıssız bir adada mahsur kalır. Adada hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalan kızlar, bu süreçte farklı kişiliklerinden dolayı çatışır. Zamanla birbirleri hakkında daha çok şey öğrenip ve yaşadıkları travmayı paylaştıkça kızlar arasındaki bağ güçlenir. Adadan kurtulmanın yolunu arayan kızlar, çok geçmeden burada tesadüfen gelmediklerini öğrenir.

10. The White Tiger (2021)

10. The White Tiger (2021)

IMDb 7,2

Akıllı ve hırslı bir genç olan Balram Halwai, fakir bir köylüdür. Amerika’dan yeni dönen Ashok ve Pinky'nin şoförü olan Balram, işini en iyi şekilde yapmaya çalışır. Toplum Balram’ı hizmet etmek için eğitmiştir ve bu yüzden de zengin patronlarının vazgeçilmezi haline gelir. Patronu sayesinde bilmediği bir dünya ile tanışan Balram, bu dünyaya asla erişemeyeceğini düşünür. Bu adaletsiz sisteme isyan eden Balram, zengin olmak için bambaşka bir yol dener.

9. The Last Man on Earth (2015)

9. The Last Man on Earth (2015)

IMDb 7,3

Phil Miller ailesini çok seven ve bankadaki işinden nefret eden sıradan bir adamdı, ancak şimdi insanlığın son umudu! Dünyada kalan son insan olan Phil, gezegende bir canlı olduğunu daha fark eder. Bu iki yabancı, insanlığın kurtulması için tüm farklılıklarını göz ardı edecek ve işbirliği yapacaklardır.

8. Bridgerton (2020)

8. Bridgerton (2020)

IMDb 7,4

Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal, Daphne’nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. 303 (2018)

7. 303 (2018)

IMDb 7,5

Hedefi İspanya’da yaşayan gerçek babasıyla tanışmak olan Jan ve sevgilisi Alex’le içinde bulunduğu durumu netleştirmek adına Portekiz’e gitmeye karar veren Jule, bir benzin istasyonunda şans eseri tanışırlar. O dakikadan itibaren 303 isimli karavan içinde kendimizi konuk yolcu olarak buluruz. Birbirinden çok farklı hayat görüşlerine sahip olan iki gencin tek ortak noktası yaşlarıdır. İkisi de 24 yaşında ergenliği geride bırakmış belirli bir hayat görünüşüne sahip olan bireylerdir.

6. Lupin (2021)

6. Lupin (2021)

IMDb 7,7

Assane Diop’un hayatı, işlemediği bir suçla itham edilen babasının ölmesiyle altüst olur. Aradan geçen yılların ardından Assane Diop, babasının intikamını almaya karar verir ve bunu yapmak için de kahramanı Arsène Lupin’den ilham alır.

5. Upload (2020)

5. Upload (2020)

IMDb 8,0

Upload, ölümün yakınında olan insanların, ölümlerinden sonra kendi seçtikleri sanal öteki dünyaya yüklenebilecekleri zamanlarda, 2033 yılında geçiyor. Brooklyn doğumlu gizli bir romantik olan Nora, lüks bir sanal gerçeklik (VR) şirketinin müşteri hizmetlerinde çalışmaktadır. Yakışıklı L.A. parti çocuğu Nathan’ın sürücüsüz arabasının kaza yapması ile birlikte Nathan’ın kız arkadaşı, onu kalıcı olarak Nora’nın çalıştığı şirketin VR dünyasına yükler.

4. Tom Clancy's Jack Ryan (2018)

4. Tom Clancy's Jack Ryan (2018)

IMDb 8,1

Teröristler arası iletişimdeki bir paterni ortaya koyan CIA analisti Jack Ryan bir anda kendisini tehlike dolu bir operasyonun içinde bulur. Şüpheli banka transferleri fark eden Jack, durumu araştırdığında Avrupa ve Orta Doğu üzeirnden Amerika’ya karşı büyük çaplı bir terör saldırısı planlandığını fark eder ve uluslararası çapta tehlikeli bir kedi fare oyunu için güvenli masa başı işini ardında bırakmak zorunda kalır.

3. Green Book (2018)

3. Green Book (2018)

IMDb 8,2

Yeşil Rehber, ünlü bir piyanist ve konser turu kapsamında onun şoförü olarak çalışan Tony’nin hikayesini anlatıyor. Tony Lip, Bronx’taki bir İtalyan Amerikan mahallesinde yaşamaktadır. Ünlü Afro-Amerikalı piyanist Dr. Don Shirley ise konser turu için hazırlanmaktadır. Ünlü müzisyen tur kapsamında Manhattan’dan güneye doğru birçok yere gidecektir. Kendisi ile şehir şehir gezecek bir şoför arayışında olan Shirley, bir süredir işsiz olan Tony’yi işe alır. Tony, yolculuk sırasında Afro-Amerikalılar için güvenli olan güzergahları kullanabilmek için “The Green Book” isimli kılavuzdan yardım alır. Dr Shirley ve Tony çıktıkları bu yolculukta ırkçılıkla, tehlikeyle ve beklenmedik nezaketle karşılaşır. İkili bu zorlu yolculuklarında farklılıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Killing Eve (2018)

2. Killing Eve (2018)

IMDb 8,3

Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanan dizi, ajan olmanın hayallerini kuran bir kadının beklenmedik bir maceraya atılmasını anlatıyor. Güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve, ajan olma hayalleri kuran bir kadındır. Villanelle ise şiddete dayanan işinin kendisine sunduğu lükse hayatı seven yetenekli bir katildir. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında zorlu bir kedi fare oyunu başlar.

1. The Expanse (2015)

1. The Expanse (2015)

IMDb 8,5

Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
17
5
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan Altunöz

Gene beş para etmez boktan diziler çoğu the capture ve your honor dizilerini beklerdim

Koray Tıkız

2015 te yayınlanmış the expanse diye bir dizi varmış, dünya üzerinde izlemedik dizi bırakmayan ben ve bu diziyi yeni duyan ben başlıyorum 1. sıradan önerdiğ... Devamını Gör

feyk

expanse guzeldir. ilk bolumleri bayik hal aliyor ama sezon finalleri genelde cok iyi. bir tek gecen sezonu sarmadi. simdi sezonunda bolumlerini tamamlamasini... Devamını Gör

1913

utopia yı da ben tavsiye edeyim editörlere.bir de love death robots.uploadı sevdiğiniz için önerdim.yoksa lupini öneren kişilere bunlar önerilmez ;)

Muhammed

Aslında love death robots dizisini de izlemiştim.Lupin dizisinden hoşlanan,dediğin dizilerden de hoşlanabilir bence.Neden böyle düşündün ki!