Görüş Bildir
Haberler
İstanbul’da Kar Yasakları Neler? Kargolar Çalışıyor mu, Trafiğe Çıkmak Yasak mı?

İstanbul’da Kar Yasakları Neler? Kargolar Çalışıyor mu, Trafiğe Çıkmak Yasak mı?

İstanbul sabah saatlerine yoğun kar yağışı ile başladı. Dün geceden beri etkili olan kar yağışı şehri beyaza boyarken, İstanbul Valiliği de bir dizi önlemler açıkladı. Vatandaşlar, İstanbul’da yürürlükte olan kar yasaklarını yakından takip ediyor. Peki, İstanbul’da hangi yasaklar var? Kargolar çalışıyor mu? Araçların trafiğe çıkması yasak mı? İşte valilik tarafından açıklanan kar yasakları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibirya’da gelen soğuk hava dalgası, başta İstanbul olmak üzere tüm yurt genelinde yoğun kar yağışına neden oluyor. Özellikle İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar sebebiyle uygulanan yasakları açıkladı.

İstanbul’da Okullar Bugün de Kapalı!

İstanbul’da Okullar Bugün de Kapalı!

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde tüm okulların 10-11 Mart tarihleri arasında kapalı olacağını açıkladı.

Okullar, 14 Mart Pazartesi günü yeniden eğitime başlayacak.

Motokurye Yasak mı?

Motokurye Yasak mı?

İstanbul Valiliği, ilk genelinde dün akşamdan itibaren motokurye hizmetinin yasaklandığını duyurdu.

Ayrıca motorların ve scooter’ların da trafiğe çıkması yasaklandı. Yasaklar, valilik tarafından yapılacak ikinci bir duyuruya kadar sürecek.

Araçların trafiğe çıkması ise yasaklanmadı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, araçların trafiğe çıkmaması önerisinde bulundu.

İstanbul’a Girişler Kapandı

İstanbul’a Girişler Kapandı

Vali Ali Yerlikaya, “Kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul’a seyahat eden TIR ve kamyonların ilimize girişi durdurulmuştur' dedi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın