Görüş Bildir
Haberler
İlişkiler Hakkında Dinlerken Çok Şey Öğrenebileceğiniz 9 Podcast

etiket İlişkiler Hakkında Dinlerken Çok Şey Öğrenebileceğiniz 9 Podcast

Lunami
28.07.2022 - 22:17

Hayata dair öğrenecek birçok konu var ve ilişkiler de bunlardan bir tanesi. Ee insan ömrü her şeyi deneyimlemeye yetecek kadar uzun olmadığından bu deneyimleri farklı kişiler ve kaynaklardan elde etmek insana birçok yeni bakış açısı kazandırmayı sağlıyor.

Yeni bir perspektif kazanabileceğiniz podcast kanalları için sizi içeriğe alalım 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kamusal Alanda Tabusal Konular

1. Kamusal Alanda Tabusal Konular

Rayka Kumru tarafından sunulan 'Kamusal Alanda Tabusal Konular'  podcastinin bölümlerinde toplumsal hayatın birçok alanında tabu olarak görülen cinselliğin birçok boyutu ele alınıyor. Podcast kanalının her bölümünde sokaklardan kamu binalarına, parklardan üniversitelere kadar kamusal alandaki cinselliği ele alan, tabuları çeşitli şekillerde deneyimlemiş bireylerin konuşuyor. 'Kamusal Alanda Tabusal Konular' adlı podcast ilişkiler dahilinde olmayan daha pek çok konudaki anlatılarıyla insana hayata dair yeni bir perspektif sunuyor.

2. Yakın İlişkiler

2. Yakın İlişkiler

Yakın İlişkiler, ilişkilere dair birçok konuda bir perspektif elde etmenizi sağlayan kanallar arasında yer alıyor. Yakın İlişkiler, bağlanma, ilişkiler, karşılıksız aşk, ebeveyn-çocuk ilişkileri ve daha birçok konuda yaptıkları bölümlerle, gerek insan ilişkilerine getirdikleri bilimsel açıklamalarıyla gerek kendi tecrübeleri hakkındaki konuşmaları ilişkilere dair birçok konuda bilgilenmeyi sağlayan bir podcast kanalı.

3. Sarılmaları Erteleyelim

3. Sarılmaları Erteleyelim

Karantina döneminde yayınlanmaya başlamış bir podcast olan Sarılmaları Erteleyelim ilişkilere İkram Yağdıran ve Simge Akarca'nın kendi ve toplumdaki bakış açısını görmemize olanak sağlayan bir kanal. Flört Sanatı, Toksik İlişkilerden Nasıl Kurtulursun ve Sohbet Havası adlı üç bölümüyle flörte, toksik ilişkilere ve daha birçok farklı konuya dair farklı bakış açıları kazanmanızı sağlıyor.

4. Where Should We Begin? with Esther Perel

4. Where Should We Begin? with Esther Perel

İngilizce bir podcast olan 'Where Should We Begin? with Esther Perel' kanalı, çift terapisti olan Esther Perel'in çiftlerin mücadelelerini, kalp kırıklıklarını, ilişkilerin nasıl daha iyi anlayabileceğimiz konusunda birçok bölüme sahip. Bölümlerde bir katılımcı ve Perel'in soru-cevap, anlatı şeklinde ilerleyen diyalogları dinleniyor. Başka bir kültürün ilişkilerine dair bilgilenebileceğiniz kanallar arasındadır.

5. Vişne & Tuz’la Seks CV’si

5. Vişne & Tuz’la Seks CV’si

Vişne & Tuz’la Seks CV’si podcast kanalı aslında başlığıyla bütün konuyu özetliyor. Podcast, Vişne ve Tuz adındaki iki birey tarafından sunuluyor. Podcast kanalının merkezindeki konuyu Vişne ve Tuz'un, anonim olarak seks CV'sini paylaşan kişiler üzerinden ilişkiler ve cinsellik gibi konulara dair bakış açılarını oluşturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaçık Prens: Psikoloji ve Günlük Hayat Üzerine Söyleşiler

6. Kaçık Prens: Psikoloji ve Günlük Hayat Üzerine Söyleşiler

Emre Selçuk, Melih Kavukçu ve Gül Günaydın'ın anlatımıyla ilişkiler,  gibi günümüz yaşamına ilişkin birçok konuya dair bölümlerin olduğu 'Kaçık Prens: Psikoloji ve Günlük Hayat Üzerine Söyleşiler' yüz otuz sekiz bölüme sahip bir  podcast kanalıdır. Romantik ilişkilere dair bir bölümleriyle olduğu kadar günlük hayatın içindeki birçok konuya ilişkin söyleşileriyle bilgilenmeyi sağlıyor.

7. Modern Love

7. Modern Love

2015 yılından bu yana, şu anda Anna Martin'in sunuculuğunda yapılan bölümleriyle aşk hayatına, ilişkilere, sohbetler çerçevesindeki birçok konuya ilişkin anlatımlarının bulunduğu 'Modern Love' İngilizce dilinde yayınlanan bir podcast. New York Times gazetesinde bir köşe yazısının başlığı olan 'Modern Love' ilişkilere dair yaşananlara, ifşalara, ihanetlere, duygulara ve daha birçok meseleye değiniyor.

8. Umarım Annem Dinlemez

8. Umarım Annem Dinlemez

Umarım Annem Dinlemez kanalının başlığı da aslında ismiyle çok şey anlataan kanallardan bir tanesi. Tulûğ Özlü ve bir konuğun diyalogları üzerinden ilerleyen bölümlerin temelini tabu olarak görülen konular konuşulması oluşturuyor. Bu bölümlerin konusunu genel olarak katılan konuklar ve ele alınan başlıklar özelinde değişmekle birlikte; ilişkiler, cinsellik benzeri konular ele alınıyor.

9. Love Me

9. Love Me

'Love Me' CBC televizyon ağının oluşturduğu bir podcast kanalıdır. İçeriğini insan ilişkileri temelinde kuran bu podcast kanalında bribirinin dilini hiç bilmeyen iki kişinin ilişkisini, daha önce hiç birbirini görmemiş olan iki yakın arkadaşın hikayesi ve daha fazlası var. 'Love Me' gerek romantik gerek romantik olmayan insan ilişkileri hakkında birçok şey öğrenmenizi sağlayan İngilizce dilinde yayınlanan bir podcast kanalı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın