Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
27.08.2023 - 18:12

28 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 28 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde güne sürpriz gelişmelerle başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise sağlığınla ya da işinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. İş görüşmelerinle ya da partnerinle ilişkinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. İşinle veya sorumluluklarınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Akşam saatlerinde de sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Yalnız bir Koçsan, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarından sürpriz haberler alabilirsin. Öğle saatlerinde ise yayıncılıkla, seyahatle, hukuki konularla veya bazı tanıdıklarının sağlığıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Günün devamında da seyahat ya da hukuki konularla ilgili bazı streslerin olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise günlük işlerin, günlük akışın hareketlenebilir ve koşturmaca fazla olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde finansal konularla ya da sağlığınla ilgili sürpriz gelişmelerle güne başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise sosyal ya da özel ilişkilerinle ilgili, sağlık ya da finansal konularla ilgili bazı stresler ve görüşmeler gündeminde olabilir. Özel hayatında bir şeyleri kafana fazlaca takabilirsin. Akşam saatlerinde de partnerinle ya da çocuklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Yalnız bir İkizlersen de yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde partnerinden ya da bir arkadaşından sürpriz bir haberle güne başlayabilirsin. Öğle ve sonrasında ise ikili ilişkilerinle ilgili, partnerinle ya da aile bireyleriyle yaşadığın ilişkilerle ilgili birtakım streslerin olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. İnsanlarla ilişkilerinde öfkeni iyi yönetmende fayda var. Akşam saatlerinde de finansal konularla veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde güne hızlı başlayabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Öğle ve sonrasında ise seyahatler, ticari işler, sağlık konuları ya da evcil hayvanlarınla ilgili birtakım gündemler söz konusu olabilir. Yapman gereken işler üzerinde baskı yaratabilir, gergin hissedebilirsin. Akşam saatlerinde de yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Görüşmelerin, iletişimin hızlanabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde aşk hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, sürpriz mesajlar alabilirsin. Öğle ve sonrasında ise aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili bazı gündemler veya stresler olabilir. Gerginliklere müsait etkiler var. Akşam saatlerinde de maddi konularla ya da sağlık konularıyla ilgili bazı girişimlerin olabilir ve güzel sonuçlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde maddi konularla ya da ailenle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, beklemediğin haberler alabilirsin. Öğle ve sonrasında ise aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı gündemler ve görüşmeler olabilir. Evinle ilgili işler ya da aile içi ilişkiler üzerinde baskı yaratabilir. Akşam saatlerinde de aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatınla ilgili hareketli gündemler olabilir. Partnerinle görüşebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde yakın çevrenden sürpriz haberlerle güne başlayabilirsin. Öğle ve sonrasında seyahat, eğitim, ticari işler ve yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. İletişimde manipülatif davranışlar ve gerginlikler yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığıyla ya da gayrimenkul konularıyla ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Ailenle iletişimin hızlanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde maddi konularla ya da sağlığınla ilgili sürpriz gelişmelerin olabilir. Öğleden sonra sosyal veya özel ilişkilerinde öz değer algını sorgulayabilir, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Aynı zamanda kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. İşinle ya da maddi konularla ilgili birtakım streslerin olması da mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın ve yakın çevrenle iletişimin hareketleniyor. Arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde partnerinden ya da çocuklarından seni şaşırtacak sürpriz davranışlar görebilirsin. Öğle ve sonrasında ise aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım streslerin olabilir, hırslı ve öfkeli yaklaşımlar sergileyebilirsin. Akşam saatlerinde de maddi konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili bazı girişimlerde bulunabilir, güzel sonuçlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde ailenle ya da evinle ilgili sürpriz gelişmelerle güne başlaman mümkün. Öğle ve sonrasında ise yakınlarının sağlığıyla, geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili birtakım gündemler ve stresler olabilir. Kendi içinde hırslanabilir, öfke duyabilirsin. Sağlığınla ilgili kafana taktığın bazı konular da olabilir. Akşam saatlerinde de seyahat, eğitim ya da hukuki konularla ilgili bazı girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerden sürpriz haberlerle güne başlayabilirsin. Öğle ve devamında ise sosyal ilişkilerinle ve arkadaşlarınla ilgili birtakım sorgulamaların, kafana taktığın konuların olabilir. Hırslanabilir ve gerilebilirsin. Akşam saatlerinde de sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Bugün sağlığına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın