Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
13.08.2023 - 09:12

13 Ağustos Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 13 Ağustos Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün, günün ilk yarısında evinle ve ailenle ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilir, işlerini halledebilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı görüşmeler de yapabilirsin. İyimser ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün ikinci yarısında ise sağlık konularıyla, evinle, evdeki işlerinle ilgili harekete geçebilir, girişimlerde bulunabilirsin. Gün genelinde de aşk hayatınla, ilişkilerinle ve çocuklarınla ilgili bazı eski konular tekrar gündemine gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün, günün ilk yarısında yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla, dostlarınla bir araya gelebilir  ve keyifli vakit geçirebilirsin. Partnerinden bir haber alman ya da seyahat, eğitim gibi gündemlerin olması da mümkün. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatınla, eğlence hayatınla ya da çocuklarınla ilgili bazı girişimlerin olabilir, hareketlilik yaşayabilirsin. Gün genelinde de aile bireyleriyle ilişkilerinde geçmiş konular tekrar önüne gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün, günün ilk yarısında maddi konular ve ilişkilerin gündemine oturabilir. Günün ikinci yarısında ise ailenle, evinle ya da finansal konularla ilgili hareketlilikler yaşayabilirsin, girişimlerde bulunabilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle, eski tanıdıklarınla karşılaşman ya da dostlarınla geçmişteki bazı konuları tekrar ele alman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında arkadaşlarınla, dostlarınla, akrabalarınla iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Ticari görüşmeler de yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise seyahat gündemin ya da ticari işlerinle ilgili girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Yakın dostlarınla, kardeşlerinle de bir araya gelebilirsin. Gün genelinde de maddi konularla ilgili ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında kendi sağlığınla, yakınlarının sağlığıyla ya da geri planda yürüttüğün maddi işlerinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün ikinci yarısında ise maddi konularda ya da sağlık konuları ile ilgili bazı girişimlerin olabilir. Gün genelinde de ilişkilerinle ya da para konuları ile ilgili bir konu gündeme gelebilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, günün ilk yarısında arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilir ve  sosyalleşebilirsin. Çocuklarınla ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın açısından ve fiziksel olarak son derece hareketli olabilirsin. Gün genelinde de özel ya da sosyal ilişkilerinle ilgili, geçmişteki bazı konuları tekrar sorgulayabilirsin. Dedikodulara da müsait etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, günün ilk yarısında işinle ve sosyal ilişkilerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Yakınlarının sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir, güzel haberler alabilirsin. Yakınlarınla gizli saklı konuşmalar da yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise sağlık konuları ile ilgili geri planda yürüttüğün işlerde bazı girişimlerin olabilir, hareketlilikler yaşayabilirsin. Gün genelinde de uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla karşılaşabilir, onlardan haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, günün ilk yarısında seyahatle ya da eğitimle ilgili bazı gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Ticari görüşmeler yapman ya da arkadaşlarınla, sosyal gruplarla bir araya gelmen mümkün. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın, görüşmelerin hız kazanacaktır. Hareketli bir zaman dilimi. Gün genelinde de sosyal ve özel ilişkilerinde, geçmişteki konular tekrar gündemine gelebilir veya uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, günün ilk yarısında ticari görüşmeler, finansal konularla ya da sağlıkla ilgili bazı görüşmelerin olabilir. Yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Günün ikinci yarısında ise iş girişimleri ya da hareketli gündemlerin olabilir. Para ya da sağlıkla ilgili harekete geçebilirsin. Gün genelinde de uzakta yaşayan tanıdıklarınla, uzun zamandır görmediğin yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında uzak tanıdıklarınla, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Partnerinle seyahat gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise yeni insanlarla tanışabilir, hukuki konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Gün genelinde de finansal işlerinle ilgili, geçmişten gelen bir konuyla alakalı görüşme yapabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, günün ilk yarısında finansal ya da sağlık konularıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de iletişim trafiğin olabilir. Günün ikinci yarısında ise finansal konularla ilgili girişimlerin olabilir. Gün genelinde de ikili ilişkilerinde, partnerinle ilişkinde geçmişteki bir konu tekrar gündeme gelebilir. Eski birlikteliklerinden de haber alman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, günün ilk yarısında partnerinle ya da yakın dostlarınla iletişim kurabilir, görüşebilirsin. Eşinle çocuklarının eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatın ve sosyal hayatın hareketleniyor. Partnerinle bir araya gelebilir, eğlenceli vakit geçirebilirsin. Gün genelinde de sosyal ya da özel ilişkilerinde eski konular tekrar önüne gelebilir. Geçmiş ilişkilerinden haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın