Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
11.08.2023 - 18:00

12 Ağustos Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 12 Ağustos Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında ev, yuva ve aile yer alıyor. Öğle saatlerinde kendi sağlığınla veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Destekleyici etkiler altında olacaksın. İşlerini rahatlıkla sonuçlandırabileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor. Önemli görüşmelerini de bu zaman aralığına denk getirebilirsin. Gün genelinde ise çocuklarınla ya da aşk hayatınla ilgili stres yaratan konuları şifalandırabileceğin, partnerinle ve çocuklarınla ilişkilerini onarabileceğin etkiler söz konusu, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odak noktan yakın dostların, akrabaların, ulaşım, seyahat ve eğitim konuları olacak. Öğle saatlerinde, iletişim ve görüşmeler aktif olacak. Yakın çevrenle, kardeşlerinle, aile büyükleriyle bir araya gelebilirsin. Ticari görüşmeler için de uygun bir zaman dilimi, değerlendirmende fayda var. Gün boyunca da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Destekleyici etkiler altında olacaksın. Senin veya ailenin bir üyesinin sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odak noktan maddi konular, gelirler, kazançlar ve sağlık olacak. Öğle saatlerinde, kariyerin ve maddi kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir veya iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Sağlığınla ilgili de birtakım görüşmeler yapabilir, güzel sonuçlar alabilirsin. Gün boyunca da yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerini onarman ya da ticari görüşmeler açısından uygun olacak. Sevgiyle kalın.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odaklandığın konular arasında dış görünüşün, bireysel ihtiyaçların, kişisel bakımın ve beden sağlığın yer alıyor. Öğle saatlerinde seyahat, turizm, eğitim ve hukuki konularla ilgili işlerini rahatça halledebileceğin, destekleyici etkiler altında olacaksın. Uzakta yaşayan aile büyüklerinle de bir araya gelebilirsin. Gün genelinde de işin ve maddi kazançlarınla ya da sağlığınla ilgili onarıcı, iyileştirici bazı fırsatlarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odak noktan sağlık konuları ve geri planda yürüttüğün işler olacak. Öğle saatlerinde, sağlığınla ya da geri plandaki finansal işlerinle ilgili bazı gündemler ve görüşmeler olabilir. Yapacağın görüşmelerden kalıcı ve güzel sonuçlar alabilirsin. Gün genelinde de turizm, seyahat, eğitim ve hukuki konularla ilgili işlerinde, var olan tıkanıklıkları ve sorunları onarabileceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odaklandığın konular arasında sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin, arkadaşların ve görüşmelerin yer alıyor. Öğle saatlerinde arkadaşlarınla, aile büyükleriyle ya da partnerinle bir araya gelebilir, görüşebilirsin. Yeni ve kalıcı dostluklar kurman da mümkün. Yapacağın görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Gün genelinde ise sağlığınla ve finansal konularla ilgili sorunları onarabileceğin ve iyileştirebileceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odak noktan işin, kariyerin ve sorumlulukların olacak. Öğle saatlerinde, iş ve sağlık açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni iş fırsatları ile karşılaşabilir, mevcut işlerini kolayca halledebilirsin. Gün boyunca da sosyal ve özel ilişkilerinde daha cesur davranabilirsin. Onarıcı etkiler altında olacaksın, bunları değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında uzun zamandır görüşmediğin yakınların, eğitimin ve hukuki konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde, partnerinle ilişkine ya da çocuklarının eğitimine ilişkin bazı görüşmeler yapabilir, güzel sonuçlar alabilirsin. Yalnız bir Akrep isen, kalıcı ilişkiler kurabileceğin kişilerle de karşılaşman mümkün. Gün genelinde de işinle, kariyerinle ya da sağlığınla ilgili onarıcı, iyileştirici etkiler altında olacaksın. Var olan tıkanıklıkları ve sorunları çözebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odaklandığın konular arasında finans ve sağlık yer alıyor. Öğle saatlerinde, aile gelirleri ve parayla ilgili bazı gündemlerin olabilir, görüşme yapabilirsin ve bu görüşmelerden güzel, kalıcı sonuçlar alabilirsin. Önemli görüşmelerini bu zaman aralığına denk getirmeni öneririm. Gün boyunca da aşk hayatınla, çocuklarınla, seyahatlerinle, eğitiminle ya da hukuki konularla ilgili iyileştirici, onarıcı etkiler var. Bu konularda yaşadığın tıkanıklıkları çözebilir, şifalanabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odak noktan ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar olacak. Öğle saatlerinde ticari görüşmeler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın, bunu değerlendirebilirsin. Aynı zamanda akrabalarınla ve yakın dostlarınla bir araya gelebilir, iletişim kurabilirsin. Gün boyunca da aile bireyleriyle olan ilişkilerin ya da yatırım konularıyla ilgili sorunları onarma ve iyileştirme açısından son derece destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında işin, sağlığın, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Öğle saatlerinde, işin ve maddi kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmeleri yapabilir, yeni ticari fırsatlarla karşılaşabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Gün genelinde de yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla ilişkilerini onarmak ve iletişimle ilgili tıkanıklıkları gidermek açısından uygun etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Aynı zamanda ticari görüşmelerinde de cesur kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odak noktan aşk hayatın ve çocukların olacak. Öğle saatlerinde çocuklarınla ilgili bazı işlerini halledebilir ya da partnerinle görüşebilirsin. Kalıcı ilişkiler kurma açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün boyunca işin, maddi kazançların ve sağlığınla ilgili şifalandırıcı ve onarıcı etkiler altında olacaksın. Parasal sorunlarına ve sağlıkla ilgili sorunlarına çözüm bulabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın