Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
09.08.2023 - 18:55

10 Ağustos Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 10 Ağustos Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında yakın çevrendeki kişiler, kardeşlerin, dostların, iletişim, seyahat, eğitim ve ticaret yer alıyor. Gün içinde, iletişim yoğun olabilir. Aile bireyleriyle iş birliği yaparak fayda sağlayabilir ve ailenizden destek görebilirsin. Gün genelinde ise, sağlığınla ilgili yeni kararlar alabilir veya yeni ticari girişimlerde bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odaklandığın konular arasında maddi konular, gelirler, kazançlar ve sağlık yer alıyor. Gün boyunca yakınlarınla keyifli vakit geçirebilir, sanatsal etkinliklere katılabilirsin. Akşam saatlerinde iletişimin yoğun olabilir, ancak yakınlarınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Eğer yalnız bir Boğa isen, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sosyal hayatının aktif olabileceği bir gün senin için ve iş birliklerinden fayda sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odaklandığın konular arasında ilişkiler, bireysel ihtiyaçlar, dış görünüş ve kişisel bakım yer alıyor. Gün boyunca ailenle, aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkul konuları ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde de ailenle görüşebilir ancak fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Gün içinde kuracağın iş birliklerinden ya da ticari ortaklıklardan fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri planda yürüttüğün işler yer alıyor. Gün genelinde, yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin yoğun ve sosyal hayatın aktif olabilir. Aynı zamanda ilişkiler ve iş birlikleri açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Eşinden, partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise, bir yakınınla ilgili, iç dünyanda bazı sorgulamalar yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin, arkadaşların ve görüşmelerin yer alıyor. Gün genelinde maddi konularla ilgili, işinle ya da sağlığınla ilgili bazı fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yapacağın görüşmelerden fayda görebilirsin. Aynı zamanda ilişkilerle ilgili konularda, içsel sorgulamaların varsa iyileştirebilirsin. Akşam saatlerinde ise, sosyal hayatın aktif oluyor. Yakın çevrendeki kişilerle iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Gün genelinde, seyahatlerle, uzaktaki tanıdıklarınla, yayıncılıkla ya da hukuki konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, bu görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Aynı zamanda sosyal hayatın aktif olabilir. Arkadaşlarınla kuracağın iş birliklerinden fayda görebilir ve arkadaş ortamında yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise, iletişimde fikir ayrılıkları yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında seyahat, eğitim, yayıncılık, hukuki konular ve uzak tanıdıkların yer alıyor. Gün genelinde, yakın çevrendeki kişilerle arka arkaya konuşmalar, gizli saklı görüşmeler çok olabilir. Aynı zamanda ticari ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatleri ise, fikir ayrılıklarına ve dedikodulara müsait etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında finansal konular ve sağlık konuları yer alıyor. Gün genelinde sosyal hayatın ve arkadaşlarınla görüşmelerin yoğun olabilir. Yalnız bir Akrep isen, yeni karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ticari görüşmeler yapabilir veya bir arkadaşınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odak noktan ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlar olacak. Gün boyunca, ticari görüşmeler veya yakın çevrenle iletişim yoğun olabilir ve bu görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Aynı zamanda gayrimenkul konuları, aile parası, miras ve nafaka konuları hakkında kuracağın iş birliklerinden de fayda görebilirsin. Akşam saatlerinde yakınlarınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odak noktan işin, günlük işlerin, sağlığın ve evcil hayvanların olacak. Gün boyunca, seyahat, hukuki konular ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir ve bu görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Aynı zamanda uzakta yaşayan tanıdıklarınla iletişimin yoğun olabilir. İkili ilişkilerin ve evliliğin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Yakın çevrenle, akrabalarınla iş birliği içerisinde olman faydalı olabilir. Eğer yalnız bir Oğlak isen, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Gün genelinde gayrimenkul yatırımı, miras, nafaka konuları ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, bazı fırsatlarla karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde ise, partnerinle ya da yakın dostlarınla iletişimin yoğun olabilir. İş birliklerinden fayda görebileceğin bir gün senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında ev, aile ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Gün genelinde, yakın çevrendeki kişilerle iletişim, görüşmeler veya ticari görüşmeler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Aynı zamanda yalnız bir Balık isen, yeni karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise, aile bireyleriyle ilişkilerinde fikir ayrılıkları yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın