Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: İki Kardeşe Aynı Anda Kerkinen Mutluluk Düşmanı Yılan Yeliz Ortalığı Karıştırdı

etiket Gerçek Kesit: İki Kardeşe Aynı Anda Kerkinen Mutluluk Düşmanı Yılan Yeliz Ortalığı Karıştırdı

Sarı Bıyıklı bu bölümde yine kimsenin beklemediği bir son var 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları, nasılsınız? İyi değiliz dediğinizi duyar gibiyim, merak etmeyin kimse değil. Şu iyi olmayan ruh halimizi bir nebze olsun iyileştirmek adına aspirin kıvamında bir bölümle karşınızdayız. Yılın son Gerçek Kesit bölümünün adı SEVGİLİ OĞLUM ama o kadar da sevgili değil...

2. Bu gördüğünüz iki faydasızdan sarı olanın adı Alp. Kendisi eşek kadar olmasına rağmen ailesiyle yaşayan bir pipiş. Diğeri de en az onun kadar karbon israfı olan küçük kardeş Özgür.

3. Alp'in şu ana kadar hiç kimsenin aklına gelmemiş parlak bir fikri var; bu yüzden arkadaşları ona Einstein diyor. Alp bar açacak, Ayla'yla arasını düzeltecek, babasını da yanına alacak. Olay bitmiştir! Sadece bir miktar borç paraya ihtiyacı var, onu da işçi emeklisi babası veriyor.

4. Neyse babasından borç aldıktan sonra barı açıyor gebeş. Sonra da babasına borcunu ödemek istiyor ama babası katiyen almıyor verdiği parayı. Dayı, her sene hükümetin işçilere yaptığı zam oranları açıklanırken ana haber spikerinin suratına küfretmiyormuş gibi parayı hibe etmen sence de saçma değil mi? Ha benim güzel dayım?

5. Alp parayı babasına veremediği için kendisini çok kötü hissediyor. Bakın biz buna "paranın göte batması rahatsızlığı" diyoruz. O paranın illa harcanması gerektiğini düşünen Alp salağı, gidiyor anne ve babasına gemi turu satın alıyor. Kütüklerinin bağlı olduğu Kırşehir'in denizle ilgili bir bilgisi yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alp bir gün "tabure barın bel kemiğidir" diye kendi kendine konuşurken içeri turizm acentesi yetkilisi Yeliz giriyor. Yeliz diyor ki "Eşinizle mavi tur nasıl geçti?" Bak bak sorunun zekasına bak! Alp hemen düşüyor "Haa, yok ya annemgile almıştım. Ben bekarım :))))))" diyor.

7. Bu bir bira içimlik muhabbet, her iki tarafın gece yatağa nemli bir şekilde yatmasına sebep oluyor. Fakat Yeliz bir bakıyor yanındakine, "Anaaa ben bunu unuttuydum ya, bi de bu vardı di mi?" diyor. Bir sonraki sefere karışıklık olmasın diye evdeki adamın alnına adamın isminin yazdığı post it yapıştırmayı düşünüyor ki olası karışıklıklar engellensin.

8. Bunlar işi iyice pişiriyorlar tabii. Alp diyor ki "Beni niye hiç eve çağırmıyorsun Aşko?" Yeliz de diyor ki "Evin komple kalorifer borularını değiştiriyoruz, çok büyük tadilat var. Zaten işi ustaya ver, sonra otur ağla. Bu ustalar niye hep böyle ya?" diyor ve konuyu beyaz çimentoyla kapatıyor.

9. Yılan Yeliz, Makine Mühendisliği kantininden düşürdüğü evdeki çocukla sözleşmesini tek taraflı feshediyor. Gerekçe olarak da "Sıkıldım senden lan dört göz, sittirgit bu evden offfff daraltma beni" diyor. Sayısalcı zeka, böyle bir durumda ne yapacağını bilmediğinden sözelci Yeliz'e yenik düşüyor.

10. Bu arada Alp, sevgilisi Yeliz'i kardeşiyle tanıştırmak için çay bahçesinde bir organizasyon ayarlıyor. Yeliz gelir gelmez "Ooo, bu yakışıklı Özgür olmalı!" diyor. Ergen Özgür de "Abi yengem de erik gibiymiş kütür kütür" diye jeste jestle karşılık veriyor. Böyle bir ortam işte sevgili dostlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Neyse bunlar kalitesiz plastik sandalyeli çay bahçesinden kalkıyorlar. Kalkarken Özgür "Abi yengemin koluna girebilir miyim?" diyor. Yılan Yeliz'in hamlesi TÜBİTAK'tan ödül alacak kadar başarılı: "BENİM DAHA İYİ BİR FİKRİM VAR" diyen Yeliz, iki kardeşin birden koluna giriyor. Duvardan duvara vurulacaksınız Super Mario biraderler, haberiniz yok!

12. Çöl Yılanı Yeliz, mutluluktan nefret eden bir yapıda. Evde kendi kendine "Sıçarım lan sizin dolce vita hayatlarınıza! Bu kadar iyi olmanız beni rahatsız ediyor. Ebenizi tersten göstereceğim arslanlarım" diye sinsi planlarını yapmaya başlıyor.

13. Bu arada Gerzobaş Alp, Yeliz'e evlenme teklifi ediyor. Bakın bu bebenin pozitiflikle ilgili ciddi sorunları var. Cebindeki parayı nasıl harcadıysa, gençliğini de öyle harcamak için yanıp tutuşuyor. Evlen lan, evlen!

14. İki yavuklu hemen gidip gelinlik alışverişine çıkıyorlar. Yeliz "Ben Şeyma Subaşı'nın verev kesimli olanınkinden istiyorum yalnız Alp" diyor. Kendine gel Alp, senin helikopterin yok ki! Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen? SENİN HELİKOPTERİN YOK!!!

15. Yeliz, kendini Alp'in ailesine öyle bir sevdiriyor ki aklınız durur. Bakın biz olanca saf halimizle bile kendimizi şunun kadar beğendiremedik. "İlinizi ipiim bibiciğim" ve "Mitfikti yirdim idiyim inniciğim" diye diye çaldı milletin gönlünü yılan kadın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bir gün yine Alp'in barında kaçak içkiden yapılmış kokteyller içiyorlar hep birlikte. Yeliz diyor ki "Hadi kalkın Türkü Bara gidip halay çekelim". Alp de diyor ki "Benim çok işim var, siz Özgür'le gidin. Özgür, yengen sana emanet ha!" diye de ekliyor. Ay ne salak adamsın sen ayol! Kim kime emanet hiçbir fikrin yok!

17. Yeliz ve Özgür başka mekana gidip iki tekila çakıyolar. Yeliz'in östrojeni ağzından çıkmak üzere. Özgür'e ise "Kadın ne demektir?" diye en baştan anlatmamız lazım, çocuğun bu konuyla ilgili bir hayat tecrübesi yok. Özgür adeta bir odun parçacığı...

18. Özgür ve Yeliz eve gidiyorlar. Yeliz kafayı koyuyor kayınbiraderinin omzuna. Özgür "Çok içtin be yenge!" diyor. Yeliz "BANA YENGE DEME, YELİZ DE BANA!" diyor ve "Who's your daddy?" diye ekleyerek şaplağını hazırlıyor!

19. Özgür "Ben seni kardeş olarak görüyorum yhaaa :(((" diye ağlamaya başlıyor. Yeliz gerçekçi bir hayvan, Yeliz yapısal sorunları olan bir yılan. Özgür'ün bu çıkışına "AMA BEN SENİ KARDEŞ OLARAK GÖRMÜYORUM" diyor. Özgür "Saçmalama" diyor. Yeliz "DEMİN BOYNUMU YALARKEN ÖYLE DEMİYODUN AMA?" diyor. Özgür'e inme iniyor artık "Ney ney ney? Ney yalaması ya? İnsan insanın boynunu mu yalar gerizekalı?" diye iyice ağlıyor.

20. Özgür başına gelen hadiseyi ve yeni öğrendiği kadın erkek arasında yaşanan şeyleri hemen gidip babasına anlatıyor. Babası şoklara giriyor, şoklardan çıkıyor. Vakumlanıyor babası, soğuk zincirli tırlara yükleniyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Özgür hemen abisinin barına gidip durumu olanca çıplaklığıyla anlatma girişiminde bulunuyor. Ancak abisi Alp "ULAN YENGENİ YALAMIŞSIN HADSİZ KÖPEK!" diye girişiyor. Sağlı sollu dövüyor çocuğu. Yavrunun burnundan ÖSS cevap anahtarı bir bir dökülüveriyor...

22. Alp, ailesine komple sırt çeviriyor gerizekalı. Yeliz fışkısı da ver babam ver dolduruyor bunu. Diyor ki "Bi de utanmadan senin barına mı geldi o Özgür denen pislik? Bana baksana sen, kardeşinin beni emiklediğine inanmıyor musun yoksa?" diyor. Pipiş Alp "İnanıyorum tabii ki hayatım, kesinlikle doğru diyon" diyor.

23. Ailesi, Alp'le konuşmak için Yeliz ve Alp'in aşk yuvasına gidiyor. Fakat anne, "NERDE O OROSPU KALTAK? NERDE O FAHİŞE KADIN?" diye kontrolünü kaybedince Alp de "Öyle konuşma anneeaağğğ" diye karşılık veriyor. Yazları Erdek'teki PTT Kampında neşeyle tatil yapan, bahçede okey oynayan şu mutlu ailenin geldiği durumu görüyorsunuz değil mi sevgili dostlar?

24. Bu esnada dünyanın en mülayim adamı olan, mesai arkadaşları tarafından emeklilik hediyesi olarak saat hediye edilen işçi emeklisi baba "ANNENE DOĞRU KONUŞ LAN" diye çileden çıkıyor ve olanlar oluyor. Güle güle yılansever Alp...

25. Ve bakın neler oluyor... Alp, cehennemin en işlek bölgesinde bir rock bar açıyor; işleri oldukça iyi. Nakliye çok tuttuğu için tabureleri getirtemedi gerçi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Özgür, evdeki vitrinin altında duran Eşim ve Ben ansiklopedisinin her sayfasını detaylıca okuyor ve sayfayı her çevirdiğinde "Allah Allah?" deyip hayretler içerisinde kalıyor...

27. Yeliz, önümüzdeki seçimlerde Amerikan Başkanı olacak en güçlü aday olarak gösterildi, artık daha da büyük oynuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
362
89
79
12
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Eda iyi ki varsın ne güldüm, hikaye değil aspirin olan senin anlatımın :)

mb

yalnız anne alpten genç😂😂

Aykut Özkayran

Oh be sonunda seviliyorsunuz Eda hanım! <3

Aykut Özkayran

Ya iyide bişey dicem Alp'in suçu sevmek mi? Bir kadına aşık olmak mı? Ne suçu var Sayın Sarı Bıyık Beyefendilerin?