Görüş Bildir
Haberler
Geçirdikleri Değişime Çok Şaşıracaksınız: Fahriye Evcen'den Aslı Enver'e, Ünlü Oyuncuların İlk ve Son Rolleri

Geçirdikleri Değişime Çok Şaşıracaksınız: Fahriye Evcen'den Aslı Enver'e, Ünlü Oyuncuların İlk ve Son Rolleri

23.11.2022 - 08:42

Bazıları gözümüzün önünde büyüdü, bazıları yıllarını ekran önünde geçirdi. Türk televizyon ve sinema sektörüne adını altın harflerle yazdıran yetenekli oyuncularımızın ilk ve son rolleri arasındaki değişim, görenleri şaşırtıyor. Popüler isimlerin yer aldığı ilk projeler birçok kişi tarafından bilinmiyor. Gelin, Türkiye'deki ünlü oyuncuların ilk ve son rolleri arasında yaşadıkları değişimi inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zoraki Koca Ömer'den kuruluşun mimarı Osman’a.

Zoraki Koca Ömer'den kuruluşun mimarı Osman’a.

Genç kızların sevgilisi Burak Özçivit, yakışıklılığıyla ilk rolünden itibaren herkesin dikkatini çekti. Ahmet Sönmez'in yönettiği Eksi 18 dizisindeki Murat rolünden sonra, Zoraki Koca dizisinde yer aldı. Ardından küçük roller almaya devam etti ve ilk yükselişini Küçük Sırlar isimli diziyle yaptı. Burada gösterdiği başarılı oyunculuk sayesinde döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Malkoçoğlu karakterine uygun görüldü. Daha sonra eşi Fahriye Evcen ile tanışmasına vesile olan Çalıkuşu'nda rol aldı. Şimdilerde ise reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinde Osman Gazi karakterine hayat veriyor.

Reklamlar ve konuk oyunculuklardan başrole.

Reklamlar ve konuk oyunculuklardan başrole.

Bir nesil Hazal Kaya'yı Genco dizisiyle tanıdı ama güzel oyuncu en büyük sıçramayı Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i olarak yaptı. Ancak Hazal Kaya, televizyon ekranlarındaki kariyerine Cola Turka'nın reklam yüzü olarak başladı. Sonrasında ufak çaplı reklam çalışmalarında rol aldı ve ilk kez Acemi Cadı dizisinde konuk oyuncu olarak boy gösterdi. Genco dizisiyle ilk başrolünü oynadı ve devamında Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinde sergilediği başarılı oyunculukla herkesi kendine hayran bıraktı. Son olarak Pera Palas dizisinde başrolü üstlendi.

Fahriye Evcen, âdeta gözlerimizin önünde büyüdü.

Fahriye Evcen, âdeta gözlerimizin önünde büyüdü.

İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında Asla Unutma dizisiyle yaşayan Fahriye Evcen, çıkışını Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Necla karakterine borçlu. Evcen, bu yapımdan sonra Çalıkuşu dizisinde rol alarak popülerliğini artırdı. Birçok dizi ve filmde gördüğümüz Fahriye Evcen, oğlu Karan doğduktan sonra Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara dönse de bu dizideki karakterinin ölümünden sonra yeni bir projede yer almadı.

Evimizin Mete'siyken Karşımıza Atatürk'ü canlandırırken çıktı.

Evimizin Mete'siyken Karşımıza Atatürk'ü canlandırırken çıktı.

Aras Bulut İynemli, çoğunlukla Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle akıllarda kalsa da aslında çeşitli reklamlarla ilk ekran deneyimini yaşadı. Abisi de kendisi gibi oyuncu olan yakışıklı oyuncu, İçerde ve Çukur dizileriyle yükselişe geçti. Çukur dizisinin final yapmasından sonra Disney+'ta yayınlanacak Atatürk dizisi için çalışmalara başladı ve imajını değiştirdi.

Onu her rolde görmek mümkün.

Onu her rolde görmek mümkün.

Genç kızları kendine âşık eden Barış Arduç, ilk kez Küçük Hanımefendi dizisiyle ekranlara çıkmıştı. Ancak Barış Arduç, eşi Gupse Özay'ın Deliha filminden sonra daha çok konuşulan bir isim hâline geldi. Kiralık Aşk dizisiyle yükselişe geçen ve Elçin Sangu'yla uyumu çok beğenilen Arduç, bugünlerde Alparslan: Büyük Selçuklu projesindeki rolüyle göz dolduruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hiç değişmeyen duru bir güzellik.

Hiç değişmeyen duru bir güzellik.

Bir dönem gençlerin izlemekten asla bıkmadığı Kavak Yelleri dizisi, Aslı Enver'in televizyondaki ilk uzun soluklu işi oldu. Daha önce farklı dizi ve reklam filmlerinde rol alan Aslı Enver, Mine karakteriyle gösterdiği harika oyunculuk ve eşsiz güzelliğiyle herkesin dikkatini çekti. Şimdilerde hem dijital mecralarda hem televizyon kanallarında yeni projeler için hazırlık yapan Enver; Babil, ardından Sen Yaşamaya Bak dizilerindeki rolleriyle ilgi çekti. Enver'in 'Benim Adım Farah' ve 'Arayış' adlı dizileri de onu tekrar ekranlarda görmeyi özleyenler tarafından merakla bekleniyor.

Her geçen gün daha da güzelleşen Alina Boz da âdeta ekranlarda büyüdü.

Her geçen gün daha da güzelleşen Alina Boz da âdeta ekranlarda büyüdü.

Alina Boz, neredeyse hiç değişmeyen ve güzelliğini hiç kaybetmeyen isimlerden biri. Hatta büyüdükçe yüz hatları oturdu ve daha da güzelleşti. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde karşımıza çıkan Alina Boz, reklamlarla ekranlarda yer almaya devam etti. Televizyonda gerçek anlamda büyük bir kitleye kavuşması ise Paramparça dizisiyle oldu. Sonrasında Maraşlı dizisinde yer alan Alina Boz, şimdilerde Bir Peri Masalı'ndaki performansıyla herkesi büyülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
4
4
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın