Görüş Bildir
Haberler
Filenin Sultanlarından Hangisi Senin Ruh Eşin?

Filenin Sultanlarından Hangisi Senin Ruh Eşin?

Begüm
16.05.2022 - 12:00

Bakalım sen Filenin Sultanları'ndan hangisisin? 

Testi çöz ve cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seni anlatan müzik hangisi?

2. Senin başarı sırrın hangisi?

3. Senin şehrin hangisi?

4. Doğruluk mu cesaret mi?

5. Hayatının sonuna kadar voleybol hariç tek bir spor yapacaksın bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlar seni nasıl tanımlar?

7. Bir çiçek olsan hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Filenin asisi: Ebrar Karakurt!

Filenin asisi: Ebrar Karakurt!

Senin bu asi ve kurallara hiç bir şekilde uymayan yapın Ebrar ile o kadar benziyor ki... Resmen sen Ebrar'ın bir diğer versiyonusun. Kurallara, söylenenlere uymak pek senlik değil. Evet istediğin zaman uyuyorsun ama sen bu dünyaya farklı olmaya ve farkınla yeni şeyler yaratmaya gelmişsin. Çok çılgınsın, yapamayacağın şey yok. Adeta cesaretin ve özgüvenin bitmiyor. Çok iyisin!

Lider ruhlu: Eda Erdem!

Lider ruhlu: Eda Erdem!

Sen grupları yönetmeyi ve plan yapmayı çok seviyorsun. Girdiğin işin başarısız olma ihtimali yok. Pek çok kişinin hayatında yer alan en planlı kişi sensin. İnsanları çok iyi tanıyor ve herkese ona göre davranıyorsun. Bir de aşırı özenlisin. Ee hal böyle olunca senin diğer halin de Eda Erdem oluyor. Bir işe girdiğinde başarmadan, istediğine ulaşmadan o işi bırakmıyorsun. Bu başarı odaklılığına hayran kaldık!

Başarı ve komikliğin buluşması: Hande Baladın!

Başarı ve komikliğin buluşması: Hande Baladın!

Sen bir şeyleri başarabileceğine inandığın zaman önünde hiçbir engel kalmıyor. Bir yanda deli gibi başarı hırsın varken bir yandan da arkadaş ortamının en eğlenceli kişisi olarak var oluyorsun. İnsanlar seninle vakit geçirmeye bayılıyor çünkü çok komiksin. Tıpkı Hande Baladın gibi! Farklı tarzın ve kendine olan özgüvenin herkesi kendine hayran bırakıyor. İsteyip de yapamayacağın bir şey yok!

En ponçik isim: Zehra Çiçek!

En ponçik isim: Zehra Çiçek!

Aşk demek, ponçiklik demek sen demek! Ee sen demek de Zehra Çiçek demek. Resmen birbirinize o kadar çok benziyorsunuz ki hayretlere düştük. Bu şirinliğiniz size her kapıyı açıyor. Bir de üstüne başardığınız şeyler gelince tadından yenmiyor. Herkese karşı sevgi besliyor ve ona göre davranıyorsun. Senin hayatında bulunan her kişi o kadar önemli ki senin için, onlara ekstra değer veriyorsun. Hatta bazen kendinden bile daha fazla değer verdiğin oluyor. Gerçekten çok tatlısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
23
5
5
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın