Görüş Bildir
Haberler
En Güzel ve Yeni Aşure Günü Mesajları: Anlamlı, Ayetli ve Hadisli Aşure Günü Mesajları ve Sözleri

En Güzel ve Yeni Aşure Günü Mesajları: Anlamlı, Ayetli ve Hadisli Aşure Günü Mesajları ve Sözleri

Hicri Takvim’in ilk ayı olan Muharrem Ayı’nın 10’uncu günü Aşure Günü olarak kutlanıyor. Miladi takvime göre 2021 yılı Aşure Günü 18 Ağustos Çarşamba. Yani bugün aşure günü. Bugün birçok hanede aşureler pişecek ve komşularla paylaşılacak. Vatandaşlar, uzakta olan sevdiklerinin de aşure gününü kutlamak için en güzel aşure günü mesajlarını araştırıyor. İşte aşure günü ile ilgili en güzel, anlamlı ve hadisli mesajlar ve sözler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anlamlı Aşure Günü Mesajları

Anlamlı Aşure Günü Mesajları

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma sembolü Aşure Günü tüm İslam alemine hayırlı olsun. Allah yaptığınız ibadetleri kabul etsin, Aşure Günü’nüz mübarek olsun.

Farklılıkları bir araya getirerek eşsiz bir lezzetin ortaya çıktığı aşure bize ders almamız gereken birçok mesaj veriyor. Aşurenin verdiği birlik mesajını alabilmek duasıyla… Aşure gününüz mübarek olsun.

Yüce Allah birçok duayı Aşure Günü kabul etmişti. Bu mübarek günde ellerin semaya açılması dileğiyle. Dualarınız kabul Aşure Günü’nüz mübarek olsun..

'Ramazan'dan sonra oruçların en faziletlisi, Muharrem ayında tutulan oruçtur. Farzlardan sonra en faziletli namaz da gece namazıdır.' (Hâdis-i Şerif-Et-Tergîb vet-Terhîb) Aşure gününüz mübarek olsun.

Hadisli Aşure Günü Mesajları ve Sözleri

Hadisli Aşure Günü Mesajları ve Sözleri

Kardeşlik, paylaşma ve dayanışmayı simgeleyen Aşure Günümüz mübarek olsun. Bu vesile ile Hz. Hüseyin'i ve Ehl-i Beyt'i rahmetle yâd ediyorum.

- Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder. (et-Tergîb ve’l-Terhib 2/116)

– Akıllı ol ey nefsim Ve bu fırsatı kaçırma. Senin bu kadar günahlarının arasında bu tür fırsatlara ihtiyacının ne kadar büyük olduğunu unutma. Tövbe et ve Yüce Allah’a dön. Aşüre günümüz mübarek olsun.

- Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Aşure gününüz kutlu ve mutlu olsun…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın