Görüş Bildir
Haberler
Beyin Orgazmı Geçirmek İsteyenler Buraya! İzlediğiniz Anda Kafanızı Deli Gibi Açacak Dizi ve Filmler

Beyin Orgazmı Geçirmek İsteyenler Buraya! İzlediğiniz Anda Kafanızı Deli Gibi Açacak Dizi ve Filmler

Begüm
20.10.2021 - 08:45

İzlerken aksiyona, gerilime, kurguya ve heyecana doyamayacağınız film ve dizileri sizler için derledik. İşte izler izlemez kafanızı açacak ve beyin orgazmı geçirmenizi sağlayacak birbirinden müthiş film ve diziler;

İçeriğin Devamı Aşağıda

35. Karda Bir Beyaz Kuş (2014)

35. Karda Bir Beyaz Kuş (2014)

IMDb: 6,4

Kat Connor, annesinin beklenmedik ve esrarengiz bir şekilde, ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolmasıyla hayatı değişin genç bir kadın. Son derece alımlı bir kadın olan Eve, o güne dek çeşitli zorluklara rağmen ailesinin yanında olmaya devam etmiştir. Ancak haber vermeden ortadan kayboluşu Kat'in yeni bir deneyime adım atmasına neden olur. Bir türlü yıldızının barışmadığı annesinin ortadan kaybolması Kat'i başlarda büyük bir rahatlığa iter. Artık istediğini yapabildiği bir düzene kavuşmuştur. Ne var ki bu vedanın ardında yatan nedenleri ve sonuçları tek başına keşfetmek zorunda kalacaktır.

34. Numb3rs (2005-2010)

34. Numb3rs (2005-2010)

IMDb: 6,9

Bir FBI ajanı, çok sayıda suçu aydınlatma konusunda yardımcı olması amacıyla, bir matematik dehası olan kardeşini büroya işe alır. 

Şaşkınlık yaratan suç dosyalarını kendi yöntemlerince çözmeye başlayan iki kardeşin maceraları, gerçek hayattan da izler taşıyor. 

Bir dahi ve bir ajan güçlerini birleştirirse neler olur? sorusunun cevabını veren dizi, kapanmayan dosya bırakmamanın peşinde.

33. Başkanın Adamları (1997)

33. Başkanın Adamları (1997)

IMDb: 7,1

Amerikan başkanlık seçimlerine iki hafta kalmıştır... İsmi verilmeyen Amerikan başkanı, odasında küçük yaştaki bir kızla arasında geçenler nedeniyle büyük sansasyonlara neden olmuş, yeniden seçilebilme şansını sıfıra indirmiştir. Olaylar geniş çevrelerce duyulmadan önce önlem almak isteyen Beyaz Saray halkın dikkatini başka bir yöne çevirmek için medya cambazı Conrad Brean'ı görevlendirir. Halkın ve medyanın dikkatini dağıtma konusunda eşsiz bir yeteneğe sahip olan Brean, sahte bir savaş haberi çıkaracak, ardından gelen destekleyici sahte haberlerle de tüm ülkeyi gerçekte var olmayan bir savaşa inandıracaktır.

32. The Lobster (2015)

32. The Lobster (2015)

IMDb: 7,2

Çok da uzak olmayan bir gelecekten ilginç bir distopya öyküsü anlatıyor bize The Lobster. Yalnız kalmış, ilişkisi olmaya insanların tutuklandığı, alternatif bir gelecekte geçen öyküde, bekar insanlar korkunç bir otele yerleştirildikten 45 gün sonra, kendileriyle eşleşen kişiyle ilişkiye başlamak zorunda kalıyorlar. Eğer ki ilişkilerinde başarıyı yakalayamazlarsa, kendilerinin seçtikleri bir hayvana dönüştürülüyorlar! 

Dogtooth ile dikkatle üzerine çeken yetenekli Yunan asıllı yönetmen Yorgos Lanthimos'un kamera arkasına geçtiği film, alışılmışın oldukça dışında, ilginç bir distopya öyküsü sunuyor izleyiciye. Başrollerini Colin Farrell, Ben Whishaw, Rachel Weisz ve Lea Seydoux gibisi isimlerin paylaştığı film; distopya meraklılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor!

31. Küp (1997)

31. Küp (1997)

IMDb: 7,2

Farklı sosyal gruplardan, farklı yeteneklere ve eksiklere sahip bir grup insan kendilerini bir anda yokluğun ortasında, bir küpün içerisinde bulur. Nasıl oraya geldikleri belli olmayan bu kişiler, durumu anlayabilmek için birbirlerini tanımak ve birbirlerini anlamak zorundadırlar. Bu küpün içerisinde, bir cevap aramak en az o cevabı bulmak kadar zordur. Çevrelerinde olup biten hiçbir şeyi anlamayan bu insanların başvurabilecekleri tek duygu ise korku duygusu olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Ghajini (2008)

30. Ghajini (2008)

IMDb: 7,3

Sanjay Singhania, Hindistan’ın en zengin iş adamlarından biridir. Nişanlısı Kalpana ile mutlu bir beraberliği vardır. Yakın zamanda evlenmeyi düşünen çift korkunç bir saldırıya maruz kalır. Mafya lideri olan Ghajini, Sanjay Singhania’nın gözleri önünde Kalpana’yı öldürür. Saldırı sırasında kafasına darbe alan Sanjay ise hafızasını kaybeder. Her 15 dakikada bir hafızasından her şey silinir. Gajini’yi bulmak, intikamını almak için ant içen Sanjay, unutmamak için her şeyi vücuduna ve not defterine başlar. Gajini, bütün bu karmaşayı çözebilmek için ipuçlarını takip etmek zorundadır!

29. Bulut Atlası (2012)

29. Bulut Atlası (2012)

IMDb: 7,4

1850 yılında Pasifik Okyanusu'ndayız. Adam Ewing Yeni Zelanda'daki takım adalardan zorlu bir deniz yolculuğu yaparak Californiya’daki evine dönmektedir. 1930'lu yıllarda Belçika'da yaşayan beş parasız ama yetenekli bir bestekar olan Robert Frobisher'ın elinde Adam Ewing'in günlüğü vardır. Luisa Rey ise Reagan yönetimindeki Amerika'da yaşayan isyankar ruhlu bir gazetecidir. Yayın evi sahibi Timothy Cavendish ise alıcaklılarından canını kurtarmaya çalışır. Kendisini var eden sisteme isyan eden android garson Sonmi~451 ise yakın gelecekte Güney Kore'dedir. Zachry ise medeniyetin çöküşüne ve ilkel kabilelerin insanlığa hükmetmesine şahit olmak üzeredir.

28. Gece Hayvanları (2016)

28. Gece Hayvanları (2016)

IMDb: 7,5

Susan Morrow, 19 yıl önce yazar eşi Edward Sheffield’ı terk eder. İkinci evliliğinde ise bir doktorun eşi olarak düzenli bir hayat sürmektedir. Bir gün posta kutusunda eski eşinin hiç yayımlanmamış olan ilk romanının taslağını bulur. Eski eş kendisinin fikrini sormaktadır. Susan, bir matematik profesörü olan eski eşi Tony’nin ailesi ile çıktığı bir yolculuğu anlatan 'Noctural Animals' adındaki bu kitabı elinden bırakamaz. Kitabın kahramanı Tony’nin hayatı berbat bir hale geldikçe Susan da geçmişini hatırlayacaktır. Bu tehlikeli duygular onun geleceğini kemirecek ve hayatını değiştirecektir.

27. Perception (2012-2015)

27. Perception (2012-2015)

IMDb: 7,5

Bir suç draması olan Perception, zekasıyla hayranlık uyandıran aynı zamanda dengesiz bir yapıya sahip olan bir nöropsikiyatri profesörünün, FBI'ın çözülmesi en zor davalarına yardımcı olmarak sonuca giden yoldaki katkılarının hikayesini anlatıyor.

26. I Am Not Okay With This (2020)

26. I Am Not Okay With This (2020)

IMDb: 7,5

I Am Not Okay With This, telekinetik güçlere sahip olan bir gencin yaşamına odaklanıyor. 15 yaşında Sydney, telekinetik güçlere sahip olan bir gençtir. Lise öğrencisi olan Sydney, bir yandan yeni yeni ortaya çıkan güçlerini keşfetmeye çalışırken bir yandan da hayatını yoluna koymak için çabalar. Lise hayatının, alevli ilişkilerin ve cinselliğin zorlu yollarında ilerleyen Sydney, bu süreçte birbirinden farklı maceralara sürüklenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Kevin Hakkında Konuşmalıyız (2011)

25. Kevin Hakkında Konuşmalıyız (2011)

IMDb: 7,5

Eva, Kevin'a hamile kaldığı gençlik yıllarında bütün kariyer planlarını ve hedeflerini bir kenara koyarak çocuğunu dünyaya getirmeye karar verir. Fakat annenin oğlu için hayatından yaptığı bu fedakarlık maalesef Kevin'in çocukluk yıllarından itibaren başlayarak hayatlarını ters yönde etkilemeye başlar. Kevin 15 yaşına geldiğindeyse lisedeki çete gruplarıyla takılmaya başlar ve hiç kimsenin hoş görmeyeceği olaylara karışır. 

Eva oğlunun hatalarından dolayı derin sorumluluk ve suçluluk duyarak, nerede yanlış yaptığını sorgulamaya başlar. Bu arada Kevin'in ayrıldığı babası ile yeniden iletişime geçmek durumundadır...

24. The 100 (2014-2020)

24. The 100 (2014-2020)

IMDb: 7,6

Kass Morgan'ın aynı isimli kitap serisinden uyarlanan The 100, bir kıyamet sonrası draması. Bir nükleer savaş dünyayı yok ettikten 97 yıl sonra, insanlıktan kalan tek örnekleri barındıran bir uzay gemisi, 100 genci dünyayı tekrar insanlarla doldurmak için geri gönderir.

23. The Flash (2014)

23. The Flash (2014)

IMDb: 7,6

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen, Central City Polis Birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. Talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan Barry, Flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir!

22. İçinde Yaşadığım Deri (2011)

22. İçinde Yaşadığım Deri (2011)

IMDb: 7,6

Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar yapan estetik cerrahı Dr Robert Ledgard (Antonio Banderas) on iki yıl boyunca evindeki laboratuvarında çalışmaya devam eder ve domuz-insan kanı karışımıyla elde ettiği bir deri üretir. 

Eşinin yanmış vücudunu görmesi üzerine intihar etmesi ve küçük kızlarının da buna şahit olmasından sonra büyük depresyon geçiren aile iyice hassaslaşmıştır. Küçük kız büyüdüğünde de psikolojisini bozan bir olay yaşayacak, bu olayın üzerine Dr Ledgard, yaptığı deneyleri büyüterek neredeyse DR Frankenstein haline gelecektir...

21. See (2019-2022)

21. See (2019-2022)

IMDb: 7.6

See, günümüzden uzak bir gelecekte geçiyor. Dizide, görme yetisini yitiren insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Ex Machina (2014)

20. Ex Machina (2014)

IMDb: 7,7

Henüz 24 yaşındaki Caleb, sadece Silikon Vadisi'nin değil dünyanın da en önemli teknoloji şirketinde yazılım uzmanı olarak çalışmaktadır. Şirketin gizemli CEO’su Nathan ise hem şirketten hem insanlardan uzakta, özel bir dağ evinde yaşamaktadır. Caleb, düzenlenen bir yarışmada, Nathan'ın dağ evinde 1 haftalık bir 'ödül' kazanır. Fakat içine çekileceği deneyden habersizdir. 'Ava' adında güzel bir robot kızın bedeninde, dünyanın ilk gerçek yapay zekası Caleb'i beklemektedir. Yönetmenliğini ve senaristliğini Alex Garland'ın üstlendiği bilimkurgu filminin başrollerinde Oscar Isaac, Domhnall Gleeson ve Alicia Vikander yer alıyor. Yılın en merakla beklenen filmlerinden Ex Machina, “insanlık sonrası fütüristik şok filmi” ve “vizyoner bir bilimkurgu” olarak şimdiden kült filmler arasına girdi.

19. Maniac (2018)

19. Maniac (2018)

IMDb: 7,7

Emma Stone ve Jonah Hill'i bir araya getiren dizi, yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı akıl hastanesinde kalan bir adamın gerçeklikten kaçmak için kendi hayalinde yarattığı bir dünyada yaşaması konu ediliyor.

18. Gece Vurgunu (2014)

18. Gece Vurgunu (2014)

IMDb: 7,8

Lou Bloom kariyer peşinde, genç ve hırslı bir adamdır. Hayatta 'amaca giden her yol mübahtır' düsturunu benimseyen bu hırslı adam, geceleri şehirde yaşanan suç olaylarını tüm açıklığı ile kamerasına kaydetmeye başlar. Şehrin önde gelen televizyon kanallarından birinde gece muhabiri olarak işe girmesi de uzun sürmez. Fakat ne var ki, kariyerinde benimsediği yolun da bir faturası elbet olacaktır...

17. Kefaret (2007)

17. Kefaret (2007)

IMDb: 7,8

1935 yazının en sıcak günlerinden birinde, On üç yaşındaki Briony Tallis, yanlış zamanda yanlış yerde bulunarak görmemesi gereken bir şeyi aklına kazır: Ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie’nin gizli bir şekilde cilveleşmelerine tanık olmuştur. Çocuk aklı ile gördüklerini yanlış yorumlaması yıllarca sürecek büyük bir trajedinin yaşanmasına neden olacaktır. Bir daha hiç düzelmeyecek kadar trajik bir şekilde kaderleri birbirlerine bağlanan bu üç insan da, hak etmedikleri bir kefaretin farklı şekillerde kurbanı olacaklardır. Dört dalda Oscar adayı olan Aşk ve Gurur’un yönetmeni Joe Wright, bir başka kitap uyarlaması olan Kefaret ile yeniden romantizmin ve dramın etrafında dolaşıyor. Başrolde ise yine Aşk ve Gurur’da birlikte çalıştığı gizemli yıldız Keira Knightley var. Çatışkılı ve zorlu kadın karakterleri hakkıyla beyazperde'de canlandıran Knightley, yine büyüleyici bir performans sergiliyor.

16. Mr. Nobody (2009)

16. Mr. Nobody (2009)

IMDb: 7,8

Indiewire, Belçikalı yönetmenin bugüne kadarki en yüksek maliyetli bu filmini 'hem bilimkurgu, hem romans hem de Lynchvari bir zihin oyunu' diye nitelendiriyor. Başlıkta bahsi geçen Bay Hiç kimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, sonsuz sayıda olasılığı doğuracaktır... Ve pek çok gezegen, iki ölüm ve sevilecek kadınlar...

Jaco van Dormael’in üçüncü uzun metrajlı filmi, kendi sözleriyle 'herkesin karşılaşabileceği sonsuz olasılıklar hakkında gerçekten de yüksek bütçeli deneysel bir film'.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Arrival (2016)

15. Arrival (2016)

IMDb: 7,9

Film, ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks'in hikayesini anlatıyor. Birden çok uzay gemisi dünyaya iniş yapınca dünya adeta sarsılır. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağrılır. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. İkilinin artık en önemli görevi uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu belirleyebilmektir. Bu süreçte bir diğer zorluk da ordunun ısrarcı bir şekilde saldırı yanlısı olması olacaktır...

14. Karanlıkta Dans (2000)

14. Karanlıkta Dans (2000)

IMDb: 8,0

Selma Jezkova, derme çatma bir karavanda 10 yaşındaki oğluyla beraber hayatını sürdürmeye çabalayan bir kadındır. Genetik ve kalıtsal bir hastalığı nedeniyle görme yetisini tamamen kaybetmek üzeredir. Bir gün kendi hastalığının kalıtsallığı nedeniyle oğlunun da bu hastalıkta muzdarip olacağını bilmektedir. Bu nedenle kazandığı tüm geliri oğlunu ameliyat ettirmek üzere kenara koymaktadır. Ancak hayatın seyri, bu ikiliyi hiç olmadık bir uçuruma doğru itmek üzeredir.

13. 11.22.63 (2016)

13. 11.22.63 (2016)

IMDb: 8.1

Bir zaman yolculuğu hikayesi anlatacak olan 11/22/63, lisede İngilizce öğretmeni olan Jake Epping karakterini merkeze alacak. Bir lokantanın deposunun geçmişe açıldığını fark eden ve zamanda geriye giden Epping, John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışacak. Ancak işler çok geçmeden sarpa saracak; zira kahramanımız, Lee Harvey Oswald engeline takılacak ve hayatının aşkı ile karşılaşacak!

12. Loki (2021)

12. Loki (2021)

IMDb: 8.2

Loki, Marvel evreninin en ünlü kahramanlarından Loki'nin hikayesini ekrana taşıyor. Avengers: Endgame’de yaşananlardan sonrasının ele alındığı dizide Fesatlık Tanrısı Loki’nin maceralarına odaklanılıyor.

11. Orphan Black (2013-2017)

11. Orphan Black (2013-2017)

IMDb: 8,3

Her şeyden ümidinizi kestiğiniz bir anda, geride bırakacağınız birileri de yokken; size tıpatıp benzeyen birinin kendini öldürdüğünü görseydiniz, ne yapardınız? Onun kimliğine bürünmeyi düşünür müydünüz mesela. Sarah biraz düşündü ve tereddüt etmeden verdi kararını, bu hayatı geride bırakacaktı. Peki ya onu bekleyen hayat, hiç de düşündüğü gibi değilse?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sense8 (2015-2018)

10. Sense8 (2015-2018)

IMDb: 8,3

Wachowski Kardeşler'in 10 bölüm olarak planlanan dizisi, dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan ve gizemli bir şekilde birbirleriyle bağlantıları olan 8 ayrı kişiyi merkezine alacak. Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago’yu mesken tutacak Sense8; her bölümde buralarda yaşayan bir karakteri yakından tanıtacak. Bu 8 kişiden bazıları bir araya gelmeye çabalarken, bazıları ise birbirini öldürmeye çalışacak.

9. Fringe (2008-2013)

9. Fringe (2008-2013)

IMDb: 8,4

Hamburg-Boston seferini yapan 627 no'lu uçak, tüm yolcuları ve mürettebatı bir çeşit kimyasal saldırıya maruz kalmış halde, Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar. Bu akıl almaz olayı araştırması içinse FBI Özel Ajanı Olivia Dunham ve John Scott görevlendirilir. 

Fakat Scott'un bir patlama sonrası komaya girmesi, aynı zamanda sevgilisi olan Dunham'ı harekete geçirir. 

Bir zamanlar hükümetin gizli deneyleri için çalıştıktan sonra, 17 yıl boyunca bir akıl hastanesine kapatılan Walter Bishop'a ulaşan Dunham, yıllar önce üstü örtülen bir dizi doğaüstü ve paranormal deneyin de yeniden canlanmasına aracı olacaktır. Bu sayede geleneksel bilimin açıklayamadığı vakaları incelemek üzere, İç Güvenlik Teşkilatı'nın üst düzey ajanlarından Phillip Broyles'ın yetkisi dahilinde FBI'a bağlı Fringe ekibi kurulmuş olur. 

İnandığı bilimsel değerlerin daha ötesini görmeye başlayan Dunham sayesinde biz de, gerçek yaşamlarında hiç kimsenin kendi kimliği ile hareket etmediğini keşfederiz...

8. Utopia (2013-2014)

8. Utopia (2013-2014)

IMDb: 8,4

Paranoyak bir şizofren Mark Dane tarafından oluşturulan 'Ütopya Deneyimleri'; elden ele dolaşan ve içeriği bakımından takipçilerini fikir ayrılığına itmiş bir eserdir. Ütopya'nın ilk bölümünü elinde bulunduran Becky, internetten tanıştığı arkadaşları Wilson Wilson ve Ian ile kendilerini gizemli ve ucu sağlık bakanlığına kadar dokunan büyük bir komployu çözerken bulurlar. Tabii arkalarında onları takip eden Network topluluğuna bağlı tehlikeli kişiler varken ilerlemeleri ve sis perdesinin aralanması hiç de kolay olmayacaktır.

7. Doctor Who (2005)

7. Doctor Who (2005)

IMDb: 8.6

Bu Doktor bambaşka bir doktor. İsmi, karakteri, tavırları her şeyiyle bir muamma. Rose Tyler adında bir kadın, kendisine Doktor diye adlandıran gizemli bir yabancıyla tanışır ve bundan sonra hayatı baştan sona değişir. Kısa süre içerisinde ailesi de dahil bütün dünyanın tehlike altında olduğunu öğrenir. Yapması gereken kurtuluş yolunu bulmaktır.

6. Westworld (2016)

6. Westworld (2016)

IMDb: 8,6

Karanlık bir gelecekte geçecek dizi, zengin kesime hitap eden bir eğlence parkını mekan edinecek. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; vahşi batı macerası sunan kısımda bir sorun ortaya çıkacak. Eğlenmeyi uman müşteriler, peşlerindeki silahlı nişancıdan kurtulmaya çalışacaklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Battlestar Galactica (2004-2009)

5. Battlestar Galactica (2004-2009)

IMDb: 8,7

Cylonlar'ın On İki Koloni'ye saldırmasından sonra sadece bir savaş gemisi kurtulmayı başarır; Galactica. Komutan William Adama tarafından yönetilen gemi, kayıp gezegen Dünya’yı bulmak için harekete geçer. Görevi tamamlamaya çalışan gemi mürettebatı bu sırada bir dizi sorunla karşı karşıya kalır.

4. Dark (2017-2020)

4. Dark (2017-2020)

IMDb: 8.7

Kayıp bir çocuk. Bir yanıt bulmak için ümitsizce çabalayıp duran dört aile. Ve bu aramalar sonucunda ortaya çıkan sırlar ile gerçekler. Küçük kasabanın kaderi değişir ve gerçek yüzü ortaya çıkar. Toplam 3 sezondan oluşmaktadır.

3. The Boys (2019)

3. The Boys (2019)

IMDb: 8.7

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar.

2. Black Mirror (2011-)

2. Black Mirror (2011-)

IMDb: 8,8

3 bölümden oluşan mini dizinin her bir bölümü bir başka hikayeyi anlatıyor. İlk bölüm, sosyal medyanın başa bela olabileceğini gösterirken, ikinci bölüm televizyondaki yarışmaların bir gün varabileceği noktaya parmak basıyor. Üçüncü bölüm ise; yakın bir gelecekte insanlar taktırdıkları hafıza çipleri sayesinde tüm hayatlarını depolayabilmektedirler. Hiçbir şey unutulmuyor, hiçbir ayrıntı atlanmıyordur. Peki ya bu, iyi bir şey midir?

1. Breaking Bad (2008-2013)

1. Breaking Bad (2008-2013)

IMDb: 9.5

Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbetteki yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek...

Bir yanda kimya alanında önemli işlere imza atmış bir öğretmen, diğer yanda bu tehlikeli piyasayı çok iyi tanıyan, gözü pek bir eski öğrenci... Yüksek kalitede ve saflıkta ürettikleri metamfetamin, onları uyuşturucu ticaretinin en riskli yollarına da bulaşturacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın