Görüş Bildir
Haberler
Astrolojik Ön Görüleri Kolaylaştıran Doğum Haritasında Aşk Gezegeni Venüs Hangi Evi Nasıl Etkiler?

Astrolojik Ön Görüleri Kolaylaştıran Doğum Haritasında Aşk Gezegeni Venüs Hangi Evi Nasıl Etkiler?

Entel Feridun
14.07.2022 - 09:39

Astrolojik olarak gelecek ön görülerinde bulunabilmek için doğum haritasında gezegenlerin ev yerleşimlerine bakılır. Doğum haritası yeryüzünde yaşayan tüm burç sahibi kişi de farklılık göstermektedir. Doğum haritası, tıpkı parmak izi gibi, özeldir. 

Bu nedenle doğum haritasında gizlenen ve okunmayı bekleyen ipuçlarını görmek gerekir. Bunları görebilmek için ise, 12 evde de yerleşim gösterebilen, gezegenlerin anlamlarını bilmelisiniz!

Biz de siz astroloji sever okurlarımız için tüm gezegenleri ele aldığımız evlere göre gezegenler serimize Venüs ile devam ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk ve sanat gezegeni Venüs, Terazi burcu ile birlikte Boğa burcunu yönetmektedir. Bu gezegenin evlere göre yorumu genellikle kadında güzelliği, erkekte hayatının kadınının özellikleri hakkında fikir vermektedir.

Aşk ve sanat gezegeni Venüs, Terazi burcu ile birlikte Boğa burcunu yönetmektedir. Bu gezegenin evlere göre yorumu genellikle kadında güzelliği, erkekte hayatının kadınının özellikleri hakkında fikir vermektedir.

Bakalım sizin Venüs’ünüz hangi evde nasıl anlamlar taşıyor?

Venüs 1. Evde

Venüs 1. Evde
cdn.shopify.com

Birinci ev astrolojide kişinin ilk izlenimi veya dışarıya yansıttığı kimliğidir. Venüs bu evde kişiye bazı özel fiziksel özellikler katar. Eğer doğum haritanızda bu evde Venüs’ünüz varsa gamzeleriniz olabilir. Zarif ve çekici bir görüntünüz vardır. Estetisyen ya da sanatçı olabilirsiniz. Sanatsal bir kişiliğiniz olur. Rahatlıkla insanları etkileyebilirsiniz.

Venüs 2. Evde

Venüs 2. Evde

İkinci ev astrolojide para kazandığımız kaynakları ve paramızı anlatır. Bu evde Venüs varsa muhtemelen takı tasarım ve moda alanlarından gelir elde ediyor olabilirsiniz. Mutlaka bir el beceriniz vardır, bunlar muhtemelen sanatsal alanlarla ilgilidir. Lükse ya da gösterişli eşyalara ve kıyafetlere düşkün olabilirsiniz. İnsanlarla ilişkiniz para kazancınızı destekler.

Venüs 3. Evde

Venüs 3. Evde

İlk okul ve öncesi eğitim hayatımızı, kardeşlerimizi ve diğer ilişkilerimizi anlatan üçüncü evde Venüs varsa yazmayı ve okumayı seviyor olabilirsiniz. Hayat dostlarınızla veya sizi seven insanlarla güzeldir. İletişim kurmayı ve sosyalleşmeyi seversiniz. Zaman zaman konuşmalarınız flörtöz algılanabilir. Partnerinizle yakın çevrenizde tanışabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Venüs 4. Evde

Venüs 4. Evde

Venüs bu evdeyse aileniz ile ilişkiniz oldukça kuvvetlidir. Birbirinize karşı nazik ve hoşgörülüsünüzdür. Muhtemelen eşiniz veya sevgilinizle de aileniz aracılığıyla tanışabilirsiniz.

Venüs 5. Evde

Venüs 5. Evde

Arkadaşlıklarımız, hobilerimiz gibi hayatımızın eğlenceli alanlarını mercek altına alan beşinci evde Venüs varsa müthiş bir sanatsal zekanız vardır. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz birçok alandan biri üzerine uzman olabilirsiniz. Çocuklarla aranız çok iyidir.

Venüs 6. Evde

Venüs 6. Evde

Sağlık ve günlük rutinlerimizi anlatan altıncı ev doğum haritasında Venüs’teyse muhtemelen sevginizi hizmet ederek gösteriyor olabilirsiniz. Karnı tok mu, her şey yolunda mı, diye kontrol eden bir ebeveyn; ya da mutlu mu, beni seviyor mu, diye çok düşünen bir partner olabilirsiniz. Bu size zarar verir, kendinizi de düşünmelisiniz. Psikolojik hastalıklara, böbrek hastalıklarına veya şekere yakalanma riski vardır.

Venüs 7. Evde

Venüs 7. Evde

Evlilik ve şirket gibi ortaklıkları anlatan yedinci ev konuları Venüs tarafından yönetiliyorsa muhtemelen iki eş arasında uyum yakalanır. Bu sizin hayattaki şansınız olabilir çünkü girdiğiniz her ilişkide ve konuşmada ahenk hakim olur. Kibar ve çekici bir kişisinizdir. Halkla ilişkiler, satış danışmanlığı veya avukatlık gibi mesleklerde başarılı olabilirsiniz.

Venüs 8. Evde

Venüs 8. Evde

Hak ve mirasları konu edinen sekizinci evde Venüs varsa kişinin hayatına tutkuları ve hırsları hakimdir. Birçok kez parasal konularda hırsına yenilmiş olabilir. O hep daha fazlasını ister. Böbreklerde ve yumurtalıklarda rahatsızlıkları olabilir. Kendinizi bu alanlarda şifalandırın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Venüs 9. Evde

Venüs 9. Evde

Uzakları, seyahatleri, yurtdışı konularını ve üniversite eğitimini anlatan bu evde Venüs varsa güzel şanslar verir. Kişi muhtemelen lisansüstü eğitim almak için şanslıdır. Uzaklara yerleşmek ve burada işini icra etmek olasıdır. Sık sık keyifli seyahatlere çıkabilir, gezerek öğrenir.

Venüs 10. Evde

Venüs 10. Evde

Kariyer ve statümüzü gösteren onuncu ev Venüs ile birlikteyse muhtemelen kişinin annesi ile sevecen bir diyaloğu vardır. Anne ile ilişki çok önemlidir ve kişinin hayatında yeri büyüktür. İlişkileri meslek hayatında destekleyicidir. Onun sözüne güvenen kişiler vardır. Yönetici pozisyonunda kendi işini yapabileceği gibi sanat ve danışmanlık alanlarında da şansı yüksektir.

Venüs 11. Evde

Venüs 11. Evde

Sosyal çevre arkadaşlıkları anlatan on birinci evde Venüs, kişiye bol bol network sağlar. Kişi çok sosyaldir ve yalnızlığı sevmez. Bu onu az da olsa çapkın yapabilir. Çabuk sıkılır ve birden çok becerisi olabilir.

Venüs 12. Evde

Venüs 12. Evde

Kişinin ruh durumunu ve bilinçaltını anlatan 12. Ev’de Venüs yerleşimi varsa kişi sevgisini pek belli edemez. Aşk, flörtler ve evlilik konusunda şüpheleri vardır. Ayrılıklar yaşamış olabilir veya evlendiğinde boşanmalar yaşayabilir. Sevgisini gösterirken tutucu yaklaşır, çevresindekiler onu duygu körü zannedebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın