Görüş Bildir
Haberler
22-28 Nisan 2024 Haftalık Numeroskobunuz

etiket 22-28 Nisan 2024 Haftalık Numeroskobunuz

Dr.Astrolog Şenay Devi
22.04.2024 - 20:29 Son Güncelleme: 26.04.2024 - 11:20

Çok eskiden beri 7, insanlığı kendisine hayran bırakmıştır. 7, dört element ve duyusal güçlere karşılık gelen maddi dörtler ile tamamlanır.

Hava = zeka, Ateş = istekler, Su = duygular, Toprak = ahlak birlikte yaratıcı ilkelerin güçlülüğünü aktif zeka, pasif bilinçaltı ve işbirliğinin düzenleyici gücünü içerir. Hipokrat, 7’yi kozmik yapının sayısı olarak niteler. Çin'de 7 insan yaşamıyla, özellikle de dişil yaşamla bağlantılıdır: 7 aylıkken kız çocukların süt dişleri çıkar ve 7 yaşındayken süt dişleri dökülür; 2x7 yaşında ergenliğe ulaştığı 'yin yolu' açılır ve 7x7 = 49'da menopoz başlar. Tıbbi bakış açısından bu tamamen doğrudur ve buna, adet döneminin 7x4 günlük aralıklarla olduğu eklenebilir. Benzer şekilde hamilelik son adet döneminin ilk gününden itibaren toplam 7x40 gün sürer.  7, hayatın eczacısıdır ve bütün değişikliklerin kaynağıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sayı sekansları günümüzde olduğu gibi paylaşılan sayınının sıklıkla tekrarlanmasının çok daha ötesinde derin bir bilgiyi içermektedir.

Sayı sekansları günümüzde olduğu gibi paylaşılan sayınının sıklıkla tekrarlanmasının çok daha ötesinde derin bir bilgiyi içermektedir.

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansı, hayatınıza güveninizin eksik olduğunu düşünüyorsanız karşınıza çıkar ve bu konunun üzerinde titizlikle düşünmeniz gerekir. Bunu gerektiren durumlar ortaya çıktığında güveninizi sahip olduklarını sözlü olarak ifade edin. Bunu yaptığınızda, yalnızca güveninizi vermek daha kolay olmayacak, aynı zamanda başkalarının da size güvenmesi daha kolay olacaktır. Belki de hayatınızda kararlarınızın sonuçlarından hoşlanmadığınız bir noktadasınız. Gün boyunca her sabah uyandığınızda daha yüksek bilgelik isteyerek hayatınızda bilgeliği tezahür ettirin.

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansının anlamı finansal istikrardır. Şu anda buna sahip olmasanız da, evren bunu  bilmenizi istiyor. Bu sayının azim ile ilgili genel anlamı para için de aynı şekilde geçerlidir; disiplinli çalışmanız kısa sürede karşılığını almanızın anahtarıdır. 7777 iyi şansa işaret olduğundan iyi şansınızın yakın olduğu söylenebilir. Vazgeçmenin veya havlu atmanın eşiğinde olabilirsiniz, ancak 7777'yi gördüğünüzde cesaretli olmalı ve güçlü bir şekilde yola devam etmelisiniz. Kazanılan hiçbir şey asla kolay değildir ve zor zamanları atlatıp bunu yaparak çok daha müreffeh bir şekilde çıktıktan sonra, çok daha ödüllendirici hissedeceksiniz.

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansı eş ya da sevgiliniz ile, iletişiminizi sürdürün ve bu aşamanın ilişkinizde destekleniyorsunuz. Birlikte büyümeye yönelik çalışmak bir ilişkideki en ödüllendirici şeylerden biri olabilir. Evren aşktan vazgeçmemeniz gerektiğini bilmenizi istiyor! Sonuçta ikiz alevinizle tanışmanız kaderinizde var. İşin sizin zamanlamanızda değil, evrenin ve kaderin zamanlamasında olduğu gerçeğini unutmayın. İkiz alevinizle tanışmaya hazırlanırken yapabileceğiniz en iyi şey, bir ortaklığa girmeyi kabul etmeden önce derinlere inmek ve içinizdeki sorunları çözmektir.

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansı ruhsal bilgelik, sezgi ve ilahi bağlantıyla bağlantılı olan evren, ruhsal açıdan güçlendirici bir yolculuğa çıkmak üzere olduğunuzu ve doğru yolda olduğunuza güvenmenizi söylemek için size 7777 numarasını gönderiyor! Bu yolculukla birlikte ilahi bağlantı da gelecektir ve bunun diğer tarafından çok daha aydınlanmış olarak çıkabilirsiniz. 7777'nin hayatınızda ortaya çıktığını görmenin anlamından başka bir şey çıkarmıyorsanız, evrenin amacınızla uyum içinde olduğunuza inanın hayattaki görevinizi tamamlama yolunda olduğunuz anlamına geldiğine güvenin! İlerlemeye devam edin ve her türlü azmin yalnızca size ve geleceğinize fayda sağlayacağını anlayın.

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansı, eski alışkanlıklarınızdan kurtulmanız ve bunları size daha faydalı olacak şeylerle değiştirmenizin bir işareti olmalıdır. Karanlık bir dönemdeyseniz ancak yavaş yavaş bu durumdan çıkmaya başlıyorsanız, 7777'yi bir dayanıklılık mesajı olarak kabul edin. Önünüze çıkan her şeyin üstesinden gelebilirsiniz ve bundan daha iyi bir insan olarak ve geleceğinize uygulayabileceğiniz daha fazla deneyime sahip olarak çıkacaksınız. 7777 partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirmenin bir işaretidir. Bunu yapmak şüphesiz aşk hayatınızı iyileştirmenize ve güçlendirmenize yardımcı olacaktır. Savunmasız olmak kendinizi... Savunmasız hissedebilirken, evren yalnız olmadığınızı bilmenizi ister ve size doğru yolda rehberlik etmeye yardımcı olurlar. Mutlu olmanızı ve çıkarlarınızı en iyi şekilde düşünmenizi istiyorlar. Buna güvenin ve bunun gerçekleşmesi için aşk hayatınızda gerekli değişiklikleri yapın.

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansı, olumlu bir beklenmedik şeyin yolunuza çıkacağı anlamına gelir. Bu çok güçlü sayı dizisi aynı zamanda son derece ruhsaldır ve kararlılığınız ve sıkı çalışmanız sayesinde tezahürlerinizin meyve vermeye başladığının bir işareti olabilir. Sizi eylemlerinizi, düşüncelerinizi ve kararlarınızı ilahi büyük planla hizalamaya davet eden, maneviyata daha fazla eğilmenizi, içsel bilgeliğinizi keskinleştirmenizi ve size rehberlik edecekleri eşzamanlılık işaretlerini takip etmenizi isteyen bir sayı olabilir. Aynı zamanda manevi alemden gelen, her şeyin yolunda olduğuna ve endişe ve korkudan kurtulabileceğinize dair bir işaret de olabilir. Akışta ve kabulde kalın.

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansı, 7'nin dört katının kuvvetinden oluşması bu dizilimin en yüksek titreşimlerle uğultu yaptığı anlamına gelir. Bu, ruhsal olarak hizalanmanızı ve inancınızı evrene geri yüklemenizi isteyen bir sayıdır. İşler zorlaştığında bu sayının ortaya çıkması size bir teselli ve lütuf mesajıdır, size bu zorluğun üstesinden geldiğinizde, her şeyin bir nedenden dolayı olduğunu ve orada olduğunu bulacağınızı hatırlatır. Sizi maddi manevi duygusal olarak çok daha iyi şeyler bekliyor fark edin mücadele edin ve akışta kalın. Ayrıca aşk hayatınızı geliştirmek ve güçlendirmek için partnerinizle iletişim kanallarını açmanız gerektiğine dair bir cesaret işareti olabilir. Savunmasız olmak ve gerçekle doğrudan yüzleşmek zor olsa da sonuçta bu sizi daha da yakınlaştıracak ve aranızdaki bağı güçlendirecektir.

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansının enerjisi bazen zorluklardan geçmenin sizi daha yüksek yerlere yönlendirdiği için önemli olduğunu tatlı bir hatırlatma görevi görebilir. 7777 evrenden gelen gerçekten rahatlatıcı bir işaret olabilir ve bunalmış hissettiğinizde bile iyi olan her şey, her adımınızı destekliyor sizleri. Bu aynı zamanda düşüncelerinizi ve eylemlerinizi daha yüksek amacınızla uyumlu hale getirmenizi ve sizi yalnızca aşağıya çekiyormuş gibi görünen olumsuz insanları veya düşünce kalıplarını ortadan kaldırmanızı teşvik eden bir sayıdır. Bu sayı bize, herkesi etkilemek veya mutlu etmek için zaman harcamak yerine, dik durmamızı, enerjimizi ve çabalarımızı değer verdiğimiz ve karşılığında bize değer verenlere odaklamamızı hatırlatır. Tezahür etme, düşünceleriniz ve eylemleriniz aracılığıyla bir şeyi gerçeğe dönüştürme sürecidir. Bu sayıyla arzu ettiğiniz gerçekliği yaratmak için coşkunuzu ve pozitif enerjinizi kullanabilirsiniz.

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

7777 sayı sekansı, yakında bir değişim işaretinin olması. Değişim korkutucu olabilir ama aynı zamanda ruhsal olarak gelişebilmemiz ve yaşamda dallanıp budaklanabilmemiz için de son derece gereklidir. Değişim o an için doğru bir şeymiş gibi gelmese de sizi daha iyi yerlere yönlendirecektir, bu nedenle olumsuz düşünceleri bırakın ve iyi şansın sizi bulacağına güvenin. Zorlu bir dönemden geçiyorsanız, bu sayıyı görmek aynı zamanda zorlukların sona erdiğinin ve ufukta her şeyin daha parlak göründüğünün bir işareti olabilir. 7777 bize bir kez daha bilgeliğe sahip olduğumuzu ve yaptığımız seçimlerin bizi olmamız gereken yere götüreceğini hatırlatmak istiyor. Bu sayıyı görürseniz, doğru yolda olduğunuza ve her şeyin çok yakında güzelce yerine oturacağına inanın.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0