Görüş Bildir
Haberler
17 Mayıs Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
16.05.2024 - 19:01

Plüton, içsel dönüşümlerle duygularınızı karıştırabilir. Bekleyin... Kalbinizi dinleyin, doğru yolu bulacaksınız. Peki, 17 Mayıs Cuma gününde başak ve yükselen başak burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için başak ve yükselen başak burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 17 Mayıs Cuma günün nasıl geçecek?  

İşte, başak ve yükselen başak burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün Merkür Plüton karesi, aşk hayatında derin dönüşümlere işaret ediyor. İki güçlü gezegen arasında meydana gelen kare açılanma, genellikle ayrılığın habercisi olsa da yaşayacağın dönüşüm ile işler yolunda da gidebilir. Senin biraz zihnini tazelemeye, dinlenmeye ve mesafeye ihtiyacın var. Belki bu hafta sonunu yalnız geçirerek ilişkini düzene sokabilirsin. Fakat bunun için biraz sabırlı olman ve iyi düşünmen şart. Duygularının karışık olduğu anlarda, iç sesini dinle. 

Yaşadığın içsel dönüşüm ile romantizm arasında denge kurman gereken bir gün seni bekliyor. Günün ikinci yarısında etkili olacak Ay Venüs üçgeni sayesinde bu dengeyi kurabilirsin. Sabırlı olursan, ilişkilerinde uyum ve huzur seni bekliyor. Tabii bu yalnızlığındaki huzurun da habercisi olabilir. Önemli olan senin ne istediğin, çünkü kararını isteklerin ve arzuların belirleyecek. Son olarak, duygusal iniş ve çıkışların fazla olduğu bugün iş hayatını geri plana atmalısın. Profesyonel kararlarını duygusal bakış açının etkilemesine izin vermemelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın