Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Hangi Dizi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Verdiğin Cevaplara Göre Hangi Dizi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Eda Hakim
30.09.2022 - 14:16 Son Güncelleme: 08.11.2022 - 19:23

Hangi dizi karakteri olduğunu merak ediyorsan hoş geldin! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyim?

2. Yaşını da seçsen fena olmaz..

3. Kendini nasıl tanımlarsın?

4. Yakın arkadaşlarının olduğu grupta sen grubun nesisin?

5. Son 5 yıl içinde nasıl değiştin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinle çok büyük bir kavga ettin ve senin kalbini çok kırdı. Ne yaparsın?

7. Değer verdiğin biriyle (bu herhangi biri olabilir) bir cumartesi akşamını geçirmek istiyorsun. Nasıl bir aktivite seçersin?

8. En son ağlamanın nedeni neydi?

Sen Fi Dizisinden Deniz Sarızeybek'sin!

Sen gözü kara ve dediğim dedik bir yapıya sahipsin. İnatçı ruhun senin gözünü adeta boyamış. Sana karşı çıkılmasından nefret ediyorsun. Kontrol etme arzun ve iplerin sürekli senin elinde olması gururunu baya okşuyor. Rafine zevklerin ve kendine has kafa dağıtma yöntemlerin var. Geçmişte yapmış olduğun bazı şeylerden pişmanlık duyuyor olabilirsin. Özgürlüğüne çok düşkünsün, asla kısıtlanmaya gelemiyorsun. Korkusuz ve açık sözlüsün. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini umursamıyormuş gibi gözüksen de bazı zamanlar bu söylentiler senin kafanı kurcalıyor olabilir. Alışılmışın dışında sergilediğin hareketlerin var ve sanata, sinemaya ayrı bir ilgin olabilir. Seninle uğraşanlara zekanla yanıt vermeyi seviyorsun, akıl oyunları yaparak rakibini elemeyi çok iyi beceriyorsun.

Sen Bridgerton Dizisinden Simon Basset'sin!

Liderlik ruhun ve içindeki yönetme isteği seni sen yapan özelliklerinden biri. Kafana ne koyduysan onu başarmadan asla peşini bırakmıyorsun. Hırslı, azimli ve aşırı çalışkan olabilirsin. İnsanların sana yapamaz gözüyle bakmalarından nefret ediyorsun, onların ağzının payını vermek için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. İkna ve konuşma kabiliyetinle karşındakini hemen manipüle edebiliyorsun ve çevrendekileri etki altına alabiliyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve sana iyilik yapana sen bin iyilikle karşılık veriyorsun. Vefalısın ve kötü gün dostusun. Herkesin senin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olabilir. Anlayışlı, empati yapabilen ve tavsiyeleriyle yol gösterebilen birisin. Yaşadığın zorluklar ve hayatın sana getirdiği sorunlar seni mantıklı biri yapmış olabilir ve erken olgunlaşmış olabilirsin. Nerede nasıl davranması gerektiğini iyi bilen ve ona göre davranan birisin.

Sen Breaking Bad Dizisinde Jesse Pinkman'sın!

Sen umursamaz ve gevşek görünebilirsin ama aslında içinde o kadar naif ve duygusal biri yatıyor ki. Seni sen yapan şey rafine zevklerin. Kendine has eğlence yöntemlerin ve kendine özgü hareketlerin, hal ve tavırların var. İnsanlara kolaylıkla güvenebiliyorsun ve bu özelliğin yüzünden birçok kez insanlar tarafından kazık yemiş olabilirsin. Hatalarından ders çıkarmaya çalışsan da gene yaşayarak öğrenmeyi tercih edenlerdensin. Pratik zekalısın ve saf hisler barındıran bir bünyen var. Sevdiğin insanlara çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yaparsın. Cesur ve korkusuzsun. Seni oyuna getirmeye çalışanlara kolay kolay inanmamaya çalışıyorsun.  Senin tek istediğin şey mutlu, huzurlu ve sakin bir hayat. Kendi kurallarının ve arzularının doğrultusunda yaşadığın bir hayat istiyorsun.

The Queen's Gambit Dizisinden Beth Harmon'sın!

Seni sen yapan şey aşırı zeki olman. Herhangi bir olayı veya sorunu pratik zekanla hemen çözebiliyorsun. Hani bir grupta bir sorun çıkar ve çözülmesi için birine danışılır ya işte sen o kişi olabilirsin. İplerin elinde olması ve sana saygı duyulmasından büyük bir haz alıyorsun. Güç ve başarı senin için her şey. Sana saygı duyulması ve fikirlerinin uygulanması çok hoşuna gidiyor. Senin aklınla oyun oynamak isteyenlerle veya seninle kendi çaplarında dalga geçmek isteyenlere asla fırsat vermiyorsun ve her daim sana karşı olanlara ağızlarının payını veriyorsun. Yardımsever ve aşırı düşüncelisin. Ciddi, sert ve soğukkanlı bir görünümün olabilir ama bu görünümün altında aslında aşırı hassas ve kırılgan biri yatıyor olabilir. Mantık çerçevesinde konuşup, mantık çerçevesinde hareket ediyorsun. Kalbinin devreye girmesi gerektiği konularda baya hassasiyet gösteriyor olabilirsin.

Sen Fleabag Dizisinden Fleabag'sin!

Sen kendi kuralları içerisinde yaşayan, özgürlüğünden ve hayat standartlarından asla ödün vermeyen birisin. Sen neysen osun! Seni değiştirmeye çalışanlara ve seni olduğun gibi kabul etmeyen insanlarla işin yok. Hayatı kendi kafana göre yaşamayı, alışılmışın dışında davranmayı ve tabuları yıkmayı çok seviyorsun. Senin olayın mizah. Mizah yeteneğin ve her olayda dalga geçip, eğlenebilecek bir şey bulabiliyorsun. Asla ciddi kalamıyorsun. Ciddi kalman yerlerde bile bazen seni bir gülme tutuyor. Aşırı zeki ve her şeyin farkında olan birisin. Senin aklınla dalga geçenlerle sen bin dalga geçiyorsun. Seni küçük görmeye çalışanlara asla olanak vermiyorsun ve herkesin haddini bildiriyorsun. Dediğim dedik ve inatçısın. Seni değiştirmeye çalışanlarla arana her zaman mesafe koyuyorsun ve hep kendi isteklerinin, arzularının doğrultusunda yaşıyorsun.

Sen Narcos Dizisinden Pablo Escobar'sın!

Üzerindeki sorumluluklar ve hayatın sana getirdiği zorluklar seni baya yıpratmış olabilir. Senin tek istediğin, sevdiklerini ve seni mutlu bir hayat yaşayabilmesi. Senin fikirlerine saygı duymayan, seni aşağılamaya çalışan ve seni hor gören herkesi aklının bir köşesine yazıyorsun ve gün gelince onların ağızlarının payını veriyorsun. İnsanların sana hayır sen bunu yapamazsın gözüyle bakmasından nefret ediyorsun. Otorite her zaman sende olmalı. Girdiğin her ortamda hemen fark ediliyorsun ve etrafa çok başka bir ışık yayıyorsun. Auran çok fazla. Kendine göre kuralların ve sert bir görünümün var. Çevrendekileri biraz ürpertiyor olabilirsin. Aşırı zeki ve pratik düşünen birisin. Her problemi, sıkıntıyı nasıl en kısa yoldan çözebilirim diye düşünüp, planlar yapıyorsun. Fikir danışmayı ve tavsiyeler alarak hareket etmeyi tercih ediyor olabilirsin.

Sen Suits Dizisinden Harvey Specter'sın!

Sen aşırı zeki ve mantıklı birisin. Yaptığın her işte hep zirvede sen olmalısın. Senden başka birinin birinci olmasını veya zirveye geçmesini yediremiyor olabilirsin. Her daim o zirve koltuğu senin. Azimli, hırslı ve aşırı korkusuzsun. Acaba şunu kaybeder miyim, acaba bunu kaybeder miyim düşüncesiyle hareket etmiyorsun ve demek istediğin şeyi hep açık açık söylüyorsun. Cesaretin ve iş bitiriciliğin çevrendekilerin hep dilinde. Sana özenen ve sana sürekli imrenen birileri olabilirsin. Birilerinin hayatına dokunmayı, yardım etmeyi çok seviyorsun. Çok düşünceli ve empati yapabilen birisin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onların kalbini kırmamak için çok çaba sarf ediyorsun. Duygusal ve hislerini yoğun yaşayan birisin ama bu özelliğini sadece en değer verdiklerine gösterebiliyorsun. Sert ve umursamaz görüntünün altında adeta küçük bir çocuk yatıyor.

Sen Friends Dizisinden Phoebe Buffay'sin!

Sen eğlencenin öz evladı olabilirsin. Her şeyi dalgaya alıp onun üstünden şakalar yapabilirsin. Nasıl eğleneceğini, kafanı nasıl dağıtacağını çok iyi biliyorsun. Yaşadığın sıkıntılara ve sorunlara rağmen hala yüzündeki o sıcak gülümsemen sönmemiş. Sen bulunduğun grubun neşesi olabilirsin. Her daim ortamın enerjisini yükselten, moraller sıfırsa moralleri düzelten o kişisin. Girdiğin her yere pozitif enerji yaymayı ve farklı bir ışık saçmayı beceriyorsun. Çok zekisin ve tavsiye ustasısın. Hayatı sana getirdiği zorluklar seni erken olgunlaştırmış. Her şeyi dalgaya alan ve eğlence düşkünü, mizah yeteneği mükemmel derece iyi olan birisin ama mantıklı kararların ve zekice hamlelerin var. Merhametlisin ve yardım etmeye bayılıyorsun. Naif ve hassas bir kalbe sahipsin.

Sen Stranger Things Dizisinden Steve Harrington'sın!

Seni sen yapan şey aşırı düşünceli ve kontrol manyağı oluşun. Aşırı cesur, korkusuzsun. Kendi istediğini ve kendi arzularının doğrultusunda yaşamayı, kafana göre hareket etmeyi seviyorsun. Sana karşı gelenlere karşı her daim bir planın var. İnsanların seni hor görmesinden her ne kadar nefret etsen de onlarla alay etmeye bayılıyorsun. Sempatik ve ikna kabiliyeti yüksek olan birisin. Karşındaki kişiyi bir bakışınla etkin altına alabilirsin. Plan yapmayı ve çevrendekilerinin yaptığın bu plana uymaları çok hoşuna gidiyor. Otoritenin ve iplerin senin elinde olması senin gururunu okşuyor. Sen çok merhametli ve vefalısın. Ciddiyetsiz ve umursamaz görüntün olabilir ama aslında çok duygusal ve her şeyi kafasına takabilen birisin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlara zarar gelmemesi için her şeyi yaparsın.

Sen Kuş Uçuşu Dizisinden Aslı Tuna'sın!

Sen aşırı hırslı ve azimlisin. Seni sen yapan şey cesur ve dediğim dedik oluşun. Bu hayatta hep kendi isteklerin olmak zorunda aksi durumu söz konusu bile değil. Kendi isteklerin ve dilediğin şeylerin gerçekleşmesi için elinden ne geliyorsa yapıyorsun, adeta savaşıyorsun. Kurnaz, sinsi ve bencil bir tarafın olabilir. Bu hayatta çok kez kazık yemişsin ve insanların ihanetine uğramış olabilirsin o yüzden kolay kolay kimseyle işbirliği yapmıyorsun ve kimseye güvenmiyorsun. Her zaman kendi işini kendi görme tarafındasın. Yalnız başına her türlü şeyin üstesinden gelebileceğini düşünüyorsun. Güç ve başarı senin için her olabilir. Sana saygı duyulması ve fikirlerine, düşüncelerine önem verilmesi senin için çok önemli. Sert. ciddi ve egoist bir görünümün olsa da herkes gibi senin de kırılgan bir mizacın olabilir.

9. İlginizi Çekebilecek İçerikler;

10.

11.

12.

13.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
62
31
26
13
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın