Görüş Bildir
Haberler
Temel Karamollaoğlu'dan Adaylık Açıklaması: ‘Tayyip Beyin Kazanma İhtimali Yok’

Temel Karamollaoğlu'dan Adaylık Açıklaması: ‘Tayyip Beyin Kazanma İhtimali Yok’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı hakkında açıklamada bulundu. Karamollaoğlu ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanma ihtimalinin olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Aday bizimle ittifak halinde olduğunu deklare edecek’

‘Aday bizimle ittifak halinde olduğunu deklare edecek’

Sözcü’den Mert Öz’ün haberine göre; altılı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Bu aday, bizim ittifak ettiğimiz konularda kendisinin de ittifak içinde olduğunu vatandaşa deklare edecek. Ondan sonra seçime gidilecek. Bu noktada karar verebilmek için hepimizin kamuoyu yoklamalarına ihtiyacımız var.”

‘Tayyip Beyin kazanma ihtimali gözükmüyor’

‘Tayyip Beyin kazanma ihtimali gözükmüyor’

“Kamuoyu yoklamalarına baktığımız zaman Tayyip beyin kazanma ihtimali gözükmüyor. Ama Tayyip bey çok kararlı, ısrarlı bir insan. ‘Ben burada kalacağım' diyor. Dikkat edin her yola başvuruyor. Altılı masanın yedinci ayağı var bu HDP'dir diyor. Ama kendisi gidiyor HDP ile mecliste yağlı ballı görüşme yapabiliyor. Öcalan'ın kardeşini çıkarabiliyor televizyonlara, ona mübah. Ama siz bir HDP'liye selam verirseniz ‘siz suçlusunuz' diyor. Kendisinin yaptığı, kendi prensiplerine uymama noktasındaki ısrarı akılalmaz boyutlarda.”

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, açıklamalarının devamında “Tayyip Erdoğan’ın iktidarda kalabilmek için başvurmayacağı yol yoktur” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
32
15
11
8
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

dedeeem morgdan izin almış geziyon hayla siyaset peşindesin .keşke dediğin olsa ama ülkede okadar sığır var ki ben deyim 50 milyon sen de ya da sen deme bişey

paranoid

bence seni de beni de gömer

Uğur Balaban

"Tayyip Beyin kazanma ihtimali yok, çünkü seçimler zamanında yapılırsa yasaya göre aday olamıyor. Bu yüzden de Tayyip Bey kazanamaz" demesini beklerdim. Gerç... Devamını Gör

özge

Onuda değiştirir aday olur görürsünüz😂

Sibel Polat

Tayyip yüzde 90 ihtimalle kazanacak. En büyük silahı ise kazanamayacağının düşünülmesi. Bu adam buralara "muhtar bile olamaz" noktasında karşısında bunun 50 ... Devamını Gör