Görüş Bildir
Haberler
Sevgilisinin Ailesi Tarafından Eve Davet Edilen 19 Yaşındaki Genç Başından Vurularak Öldürüldü...

etiket Sevgilisinin Ailesi Tarafından Eve Davet Edilen 19 Yaşındaki Genç Başından Vurularak Öldürüldü...

Ulaş
28.06.2022 - 11:34

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 19 yaşındaki Mehmet Tabak'ın sevgilisi R.T. ile evlenme talebi genç kadının ailesi tarafından reddedildi. Daha sonra görüşme talebiyle kadının ailesi tarafından eve çağırılan Tabak, başından vurularak öldürüldü... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay dün gece saatlerinde, Gebze İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi.

Olay dün gece saatlerinde, Gebze İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi.

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Tabak, iddiaya göre R.T. ile tanışarak birlikte yaşamaya başladı. Bu birliktelikten bir çocuğu olan Mehmet Tabak, R.T. ile evlenmek isterken, kızın ailesi izin vermedi. 

Mehmet Tabak ve ailesi birçok kez R.T.'nin ailesi ile görüşerek barışma girişiminde bulundu. Mehmet Tabak’ın yeniden görüşme talebi üzerine R.T.'nin ailesi evlerine davet etti.

Konuşmaya giden Tabak evin önünde başından vurularak öldürüldü.

Konuşmaya giden Tabak evin önünde başından vurularak öldürüldü.

Tabak’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, polis olayla ilgili olarak aralarında R.T.'nin babasının da olduğu aileden bazı kişileri gözaltına aldı.

Mehmet Tabak’ın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Balçık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
330
250
106
25
15
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Hüseyin Kara

Kız hem birlikte yaşayacak ve çocuk sahibi olacak kadar özgür, hemde aile izni olmadan evlenemeyecek kadar mutaassıp mıymış? Aile torunlarının babasını çocuk... Devamını Gör

assistant

aile izni olmadan evlenecek kadar mutaasıplıktan değil bence kızın yaşı küçük tahminim aile onayı gerekli.. yazık gencecik hayat.. arkada bi kadın ve bebek..

Uğur Kara

abi bu nasıl bir psikolojidir reddetmeniz tamam normaldirde eve çağırıpta bir insanı öldürmek nedir ben daha bi tavuk kesemezken adamlar insan öldürüyorlar m... Devamını Gör

marya

çok üzücü çok mide bulandırıcı, ortada bir çocuk var bu nasıl vicdansızlık, tamam evlendirme ama öldürmek nedir ya ??