Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Operasyonunda Ele Geçirilenler Şaşkına Çevirdi: Onlarca Tabanca, Tüfek, Kılıç...

Sedat Peker Operasyonunda Ele Geçirilenler Şaşkına Çevirdi: Onlarca Tabanca, Tüfek, Kılıç...

Sedat Peker ve adamlarına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde operasyon düzenlenmişti. Peker ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilenler emniyette sergilendi. Öte yandan operasyonda gözaltına alınan 49 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker ve adamlarına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde operasyon düzenlenmişti. Operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 63 şüpheliden 54'ü yakalanmıştı. Operasyon kapsamında şüphelilerin adresleri ve Sedat Peker'in Beykoz'daki villasında yapılan aramalarda silah, mermi, kesici ve delici aletlerin yanı sıra çek ve senetler ele geçirildi.

24 tabanca, 5 kılıç...

24 tabanca, 5 kılıç...

Ele geçirilen 4'ü kurusıkı 24 tabanca, 9 şarjör, 3 av tüfeği, 5 kılıç, 54 delici ve kesici alet, 2 balistik yelek, çeşitli çapta bin 270 mermi, 332 kartuş, 8 polis telsizi, çok sayıda çek, senet ile uzun namlulu silah dürbünü emniyette sergilendi.

Öte yandan; Sedat Peker suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda Sedat Peker'in iş adamları olduğu belirlenen, 3 şüphelinin, Maltepe Zabıtasında görevli Hamit K.'ya yapı denetim işleri için, rüşvet verdiği belirlendi. Hamit K. ve bir iş adamının dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden birinin kovid-19 testi pozitif çıktı

Gözaltına alınan şüphelilerden birinin kovid-19 testi pozitif çıktı

Gözaltına alınan 4 şüpheli dün adliyeye sevk edilirken, bugün işlemleri tamamlanan 49 şüpheli daha Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden birinin koronavirüs testi pozitif çıktığı için karantinada olduğu öğrenildi.

'Çok sayıda tüfek, tabanca mermisi var, kılıçlar, bıçaklar çeşitli silahlar, çelik yelekler mevcut'

'Çok sayıda tüfek, tabanca mermisi var, kılıçlar, bıçaklar çeşitli silahlar, çelik yelekler mevcut'

Hürriyet'in haberine göre, CNN Türk muhabiri Ceylan Sever, operasyonla ilgili şunları kaydetti:

'Sedat Peker suç örgütüne yönelik yürütülen operasyon kapsamında 121 adrese operasyon düzenlenmiş 63 kişiden 54’ü yakalanmıştı. Yakalananların gözaltı süresi uzatıldı. Operasyonda çok sayıda tüfek, tabanca mermisi var, kılıçlar, bıçaklar çeşitli silahlar, çelik yelekler mevcut. Silahların yanı sıra asa şeklinde başı çıkarıldığında şiş şeklindeki zarar verici aleti de görüyorsunuz. Şimdi gördüğünüz gibi birçok materyalin olduğunu söyledik. Bas-konuş yöntemiyle kullanılan telsizler de mevcut.'

7 Nisan'da, Peker'in Makedonya'da kullandığı sahte kimliği ortaya çıkmıştı.

Bu haberden 2 gün sonraysa, İstanbul'da operasyon için düğmeye basıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
16
6
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Baya şaşırdım, ben geniş bir edebiyat kolleksiyonu, caz plakları, modern resimler ve heykeller bekliyordum şu an çok şaşkınım :D!!!

Filter

Bahçeli'nin dava arkadaşım dediği mafyaya neden bir şey yapılmıyor?Senin benim mafyam mı var mesela

dmttt

Zırh kuşanıp kılıç takmak, adamı şövalye yapmaz.