Görüş Bildir
Haberler
Sadesi de Var Pahalısı da! 2022 Yılında Evlenen Ünlülerin Milyon Liralara Mâl Olan After Partili Düğünleri

Sadesi de Var Pahalısı da! 2022 Yılında Evlenen Ünlülerin Milyon Liralara Mâl Olan After Partili Düğünleri

2022 yılının neredeyse çoğunu geride bıraktık. Geldiğimiz ekim ayına kadar birçok ünlü ya nikahlandı ya da evliliklerini düğün yaparak taçlandırdı. Aralarında sade bir nikâhla evlenenler kadar düğün masrafları günlerce konuşulacak düğünler de oldu. Bu yazıda size bu yılın evlenen ünlülerini ve düğün harcamalarını yazdık. 6 gelinlik giyen bile var!

İyi okumalar dilerim. 👰🤵

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve Boluğur ve Mert Aydın

Merve Boluğur ve Mert Aydın

Oyunculuğa bir süre ara veren Merve Boluğur kısa bir süredir birlikte olduğu DJ Mert Aydın'da evlenme teklifi almıştı ve düğün hazırlıklarına başlamıştı. Çift nihayet 2 Ekim 2022'de nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu tüm düğün hazırlıkları boyunca sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Gelinlikli paylaşımları ise takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Nikah masasına oturmadan sosyal medyada da soyadını Aydın olarak değiştirdi. Merve'nin bu hızını görenler 'Gelin de pek sabırsız' yorumları yaptılar. Çiftin düğünü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşti. Boluğur, nikahtan sonraki after partisinde de taşlarla bezeli mini bir elbise giydi. Sosyal medyada gelinlik hakkında 'bu yılın en iyi gelinlik giyen ünlüsü olabilir' yorumları geldi. Güzel gelinlik demişkeeen;

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Demet ve Oğuzhan çifti 28 Ağustos 2022 tarihinde magazin gündemini epey bir meşgul eden ayrıntılarla dünya evine girdiler. Demet Özdemir'in giydiği 3 gelinlik sosyal medyada epey bir eleştiri yağmuruna tutulurken, Oğuzhan Koç'un ayakkabısı da bu eleştirilerden nasibini aldı. Sonradan çıkan haberlerde Demet Özdemir'in 3 gelinliğinin toplam fiyatının 200 bin TL olduğu öğrenildi. Çift, yaklaşık 600 kişinin katılacağı düğüne de toplamda 4 milyon TL harcadılar. Ünlü şarkısı Oğuzhan Koç da eşine düğün hediyesi olarak 860 bin TL değerinde kolye hediye etti.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Oynadıkları Savaşçı dizisinin setinde tanışıp sevgili olan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti dizi çekimleri yüzünden evlilik tarihlerini bir türlü belirleyememişti. Yeni sezonda “Kuruluş Osman” dizisine devam edecek olan Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay 10 Eylül’de de Polonezköy’ de çok yakın dostlarının katıldığı romantik bir bir düğünle dünya evine girdiler. Çiftin düğününe ünlüler akın etti.

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar

Uzun bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan Petek Dinçöz, eğlence sektöründe çalışan Nida Büyükbayraktar ile beraberdi. Çift, 2022 yılının Ağustos ayında Beşiktaş'taki bir otelde nikah kıydılar. Nida Büyükbayraktar, Petek Dinçöz’e düğünde, pırlanta taşlarla süslü, özel seri bir saat hediye etti. Saatin fiyatı ise 72 bin dolar, yani yaklaşık olarak 1 milyon 300 bin lira değerinde.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu

7 yıl önce dizi çekimleri sırasında başlayan aşkları Verona kentinde nikahla taçlandı. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, 2022'nin Ağustos ayında Serkan Çayoğlu'nun ailesinin yaşadığı Almanya'da aile arasında gerçekleşen nikah töreninin ardından, Shakespeare'in ünlü eseri Romeo ve Juliet'in destansı aşkının yaşandığı İtalya'nın Verona şehrinde evlendi. Çiftin düğününe Pelin Karahan, Ahmet Kural ve Aybüke Pusat gibi ünlüler de katıldı. Genç çift düğün davetlileri adına hediye olarak KAÇUV'a bağışta bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çifti 25 Haziran 2022'de dünya evine girdi. Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikahları kıyılan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, yaklaşık 1 yıl sonra Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Hacı Sabancı klasik smokin damatlık giyerken Nazlı Kayı ise uzun kuyruklu, bol taşlı prenses model bir gelinlik tercih etti. Dört couture ustasının hazırladığı gelinlik 384 saatte tamamlandı.

Ebru Şahin ile Cedi Osman

Ebru Şahin ile Cedi Osman

Oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı Cedi Osman, 1 Temmuz 2022'de Makedonya’da nikah masasına oturdular. Daha sonra da Çeşme'ye dönerek düğün yaptılar. Çiftin Çeşme'deki düğününe sanat, spor ve sosyeteden pek çok insan katıldı. Hatta törendeki temsili nikahı Acun Ilıcalı kıydı. Ancak çiftin düğünlerinin masrafı dudak uçuklatacak cinsten. Ebru Şahin'in giydiği 3 gelinliğin fiyatı 500 bin TL ve Cedi Osman'ın düğün arabası yapmak için Amerika'dan uçakla getirttiği Lamborghini'nin tutarı da oldukça fazlaydı. Hem Makedonya'da hem de Çeşme'de düğün yapan ünlü çiftin düğün harcamaları ise yaklaşık 8 milyon TL olduğu söyleniyor.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup

Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde kıyılan nikahla dünya evine giren Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, düğünleri için oldukça yüksek rakamları gözden çıkardı. 10-12 Haziran 2022 tarihinde hafta sonunda 80 kişilik bir düğün organizasyonu yapan Sandal, Marmaris’teki çok lüks bir otelde yapılan ve iki gün süren düğün 200 bin Euro yani 3 milyon 200 bin TL’ye mal oldu.

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan, 2022 yılının Mart ayında sevgilisi  Dağhan Doğruer ile Atina'da dünya evine girdi. Ancak düğün masrafları da sosyal medyanın diline dolandı. İddiaya göre Dila Tarkan düğününde tam 6 tane gelinlik giydi ve gelinliklerin toplam maliyeti de 1 milyon TL'yi geçmiş diyorlar. Ayrıca düğün maliyeti, konukları ağırlama derken yapılan masrafların 20 milyon TL üzerinde olduğu konuşuluyor.

💭

Sizin ünlülerin düğünleri hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarda buluşalım.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
4
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?