Görüş Bildir
Haberler
Sabah Yazarı Güngör: CHP, '128 Milyar'ı Şov Malzemesine Çevirdi, Merkez Bankası Açıklayacak

Sabah Yazarı Güngör: CHP, '128 Milyar'ı Şov Malzemesine Çevirdi, Merkez Bankası Açıklayacak

Batuhan
16.04.2021 - 08:43

Sabah yazarı Dilek Güngör, CHP'nin '128 milyar nerede' tartışmasını 'şov malzemesine çevirdiğini' söyledi ve Merkez Bankası'nın rezervlerdeki azalmayı açıklamak üzere hazırlık yaptığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, CHP'nin Merkez Bankası rezervleri üzerinden başlattığı '128 milyar nerede' tartışmasını 'şov malzemesine' çevirdiğini savunarak, 'Belli ki, algı operasyonlarıyla karalama kampanyasına devam edecekler. Tabii, AK Partililerin ilk baştaki sessizliği de onların işine yaradı. CHP'liler yalan yanlış bilgilerle kamuoyu oluşturmaya başladıklarında, AK Parti'den birileri çıkıp işin aslını anlatsaydı, meseleyi bu kadar köpürtebilirler miydi? Bence, hayır…' dedi.

"Yine de çok geç sayılmaz'

"Yine de çok geç sayılmaz'

Güngör, bugünkü yazısında 'Maalesef, bu konunun 'öyle değil, böyle' şeklindeki açıklaması da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a düştü. O açıklamalardan sonra AK Partililer topa girmeye başladı. Halbuki, devlette devamlılık esastır. İlgili bürokratlar o dönemde çıkıp işin aslını anlatabilirdi. Yapmadılar! Neyse yine de çok geç sayılmaz. Öğrendiğime göre, meselenin sahibi Merkez Bankası bu konuda bir hazırlık yapıyor. Enflasyon Raporu toplantısının ardından rezervlerdeki azalmanın nedenini, paranın nerelerde kullanıldığını, muhalefetin iddia ettiği gibi bir durumun olmadığını kamuoyuna anlatacaklarını duydum. Bu son derece yerinde bir karar…' ifadelerini kullandı.

"Muhalefetin yapmaya çalıştığı siyasi şovlardan öte"

"Muhalefetin yapmaya çalıştığı siyasi şovlardan öte"

Güngör ayrıca, 'Zira, muhalefetin şu anda yapmaya çalıştığı siyasi şovlardan öte bir durum var. 91 yıllık devletin kurumunu, hem de attığı adımların hepsi internet sitesinde yer alan, şeffaf, belki de Türkiye'de kurumsal yapısı en köklü ve oturmuş bir mekanizmayı sokaklara afişler asarak, siyasete sakız ederek yıpratmaya çalışıyorlar' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
49
33
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uzaklardan

eee bu kadar sürede senaryo yazılmış tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. Hiç bir şey olmamış olsa bile kesin bir şeyler olmuştur.

Yunus Emre Can

En kötüsü de bir savcının çıkıp soruşturma başlatmamasi bu konu ile ilgili :)

Hulusi Baba

Sonra at yalanı, .ikim inanı...