Görüş Bildir
Haberler
Palalı Sabri Operasyonundan İlginç Detaylar: 5 Polis Tutuklandı, Kurbanlar Arasında Güzellik Kraliçesi

Palalı Sabri Operasyonundan İlginç Detaylar: 5 Polis Tutuklandı, Kurbanlar Arasında Güzellik Kraliçesi

Fuhuş yaptırmakla suçlanan Palalı Sabri'nin eski Afrika Güzellik Kraliçesini de ağına düşürdüğü ortaya çıktı. Sabri Çelebi Miami'de yaşıyor ama kardeşi Mehmet Emin gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin 'Palalı Sabri' olarak tanıdığı Sabri Çelebi'nin fuhuş çetesi yönettiği ortaya çıkmıştı. Gezi protestoları sırasında elindeki palayla göstericilere saldıran Sabri Çelebi bir süredir ABD'nin Miami kentinde yaşıyor.

Çelebi ve ailesine ait işyerlerine 10 Eylül’de baskın düzenlendi. Gerekçe ise Çelebi'nin Fas asıllı kadınlara eğlence mekânlarında fuhuş yaptırmakla suçlanmasıydı.

Baskınlarda Sabri Çelebi’nin kardeşi Mehmet Emin Çelebi (25) ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı.

Gözlem altına alınanlar arasında

Gözlem altına alınanlar arasında

62 kadından büyük bir bölümü Fas asıllı. Beyoğlu’nda bulunan Opera Clup Pera’ya yapılan baskında gözlem altına alınan kadınlar arasında 2015’te Afrika güzellik kraliçesi olarak seçilen Fatima Zahra El Guiraa (24) da bulunuyor. Güzellik kraliçesinin, avukatına “Ben Türkiye’de yaşıyorum. Modellik yaparak para kazanıyorum. Sevgilim var. Sevgilim de işadamı. Ben bu insanları tanımıyorum. Ben oraya eğlenmeye gittim” dediği öğrenildi.

5 polis tutuklandı

5 polis tutuklandı
gazeteport.com

Üç kişiye yönelik çıkan tutuklama kararından bir gün önce dikkat çeken tutuklamalar oldu. Sabri Çelebi’nin yakınlarına yönelik soruşturmayı yürüten polislerden 5’i tutuklandı. Polisler, çete soruşturmasında şüpheli bir Çinlinin serbest bırakılması için eşinden 100 bin dolar istemekle suçlanıyor. Tutuklanan polislerden Serkan Gül’ün, Çelebiler’e yönelik soruşturmayı yürüten polis ekibinin başında yer aldığı öğrenildi.

İstanbul 10’uncu Sulh Ceza Hâkimliği, Çelebi ile Vedat Özbağ (47) ve Mahmut İlter’i (31) ‘suç örgütü kurmak ve insan ticareti yapmak’tan tutukladı. Şirket muhasebecisi İlknur A., Taksi şoförü Engin A. ile Kenan T. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
8
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Gezi eylemlerine karşı çıkanların ortak özelliği : namussuzluk şerefsizlik haysiyetsizlik !

Phoenix Jean Grey

@Kadir Yarbas Hasiktir lan amk sapık pezevengi

Phoenix Jean Grey

Vay sahtekar pezevenk piç kuruları. Bide Miamide yaşıyomuş. Allah topunuzun belasını versin

Pasif Kullanıcı

polisler insanları öldürüyor devlet eliyle teşkilatın içine ettiler dediğimde, pkkda asker öldürüyor diye kıyas yapanlar için üzücü bi haber. adamların polis... Devamını Gör