Görüş Bildir
Haberler
Müezzin 3 Kızını Öldürmüştü: 'Her Cezaya Razıyım'

Müezzin 3 Kızını Öldürmüştü: 'Her Cezaya Razıyım'

Müezzin Emre Göktaş, 11 yaşındaki Yaren, 7 yaşındaki Hiranur ve 4 yaşındaki Elif Göktaş isimli kızlarını tabancayla vurarak öldürmüştü. Yargılandığı davada savunma yapan Emre Göktaş, 'Diyeceğim yok, her cezaya razıyım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay yerinde suç aleti silahla yakalanan Emre Göktaş, tutuklanmıştı

Olay yerinde suç aleti silahla yakalanan Emre Göktaş, tutuklanmıştı

Olay, geçen yıl 31 Ağustos'ta ilçenin Uluağaç Mahallesi'ndeki çay bahçesinde meydana geldi. Trabzon Of Müftülüğü'nde müezzin kadrosunda çalışan Emre Göktaş, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, 3 kızını öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin tabancayla başlarından vurularak öldürüldüğünü belirledi. Göktaş kardeşler, Çaykara ilçesinde toprağa verildi. Olay yerinde suç aleti silahla yakalanan Emre Göktaş, tutuklandı.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, hakkında 'alt soyu kasten öldürme' suçundan 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istediği ve adli tıp kurumu raporunda 'cezai ehliyetinin tam' olduğu belirlenen Emre Göktaş hakkında dava açıldı. Göktaş, Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 3'üncü kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Emre Göktaş, tutuklu bulunduğu Iğdır S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

'Saygı duyuyorum. Raporun gelmesini bekleyeceğim'

'Saygı duyuyorum. Raporun gelmesini bekleyeceğim'

Duruşmada sürekli elini başına götürdüğü gözlenen tutuklu sanık Emre Göktaş, 'Diyeceğim yok, ne karar verilecekse, her cezaya razıyım. Saygı duyuyorum. Raporun gelmesini bekleyeceğim' dedi.

Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan yeniden istenen adli tıp kurulu raporunun beklenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, 17 Ocak'a ertelendi.

Sanık Göktaş'ın avukatı, önceki duruşmada, adli tıp kurumunun 'cezai ehliyetinin tam' olduğu belirlenen raporda bazı çelişkiler yer aldığını öne sürerek, bahse konu raporun yeniden alınması talep etmiş, mahkeme heyeti de talebi kabul ederek, raporun yenilenmesini istemişti.

Önceki duruşmada Emre Göktaş, “Böyle bir olaydan dolayı buraya gelmekten son derece pişmanım. Allah'tan affımı diliyorum. Olay günü düşüncem çocukları gezdirmekti. Çocuklarla gezdik, dolaştık. Bunun dışındaki yaşananları hatırlamıyorum. Jandarmaya götürüldüğümü hatırlıyor ancak ayrıntıları hatırlamıyorum. Öldürme olayını ne şekilde gerçekleştirdiğimi ve ne saikle yaptığımı hatırlamıyorum. Evlendikten sonra ilaç kullanıyorum. Psikiyatrik rahatsızlığım var. İlaç kullanmamın sebebi aşırı stres ve hafıza kaybı kaynaklıdır” demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
9
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mad Chemist

al işte bi tane daha din kardeşimiz!!!! ulan geberin artık iğrenç ucubeler ya ne pislik varsa sizde allah kahretsin sizin gibi yobazları!!

mrspock

Ben bir bok anlamadım bu olayda

ömer

Kim bilir neyi saklamak için öldürdü ömrümü geçir dört duvar arasında şimdi…