Görüş Bildir
Haberler
MSB Duyurdu: Astsubay Çavuş Yusuf Ataş Şehit Düştü

MSB Duyurdu: Astsubay Çavuş Yusuf Ataş Şehit Düştü

Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 01 Ekim 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Asb. Çvş. Yusuf Ataş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Sevinc

Allah rahmet eylesin .Sana kelle diyenleri bu Ülkenin başında olması affet bizi ŞEHİDİMİZ

Caps

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sizden ricam vasiyetini söylediği videoyu da buraya koyun belki görmeyen birileri görür, imkanı olan yardım eder.

Pasif Kullanıcı

Hani terör bitmişti kökünü kurutmuştunuz. Artık terör diye bişey kalmadı bu sorunu ortadan kaldırdık. Harfiyen sizin sözlerinizdi. Şimdi dersiniz biri kapını... Devamını Gör