Görüş Bildir
Haberler
MHRS'de Randevu Krizi: Vatandaşlar İsyan Etti

MHRS'de Randevu Krizi: Vatandaşlar İsyan Etti

Batuhan
18.01.2022 - 10:55

Sağlık Bakanlığı uygulaması Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden hastaların randevu alamadıkları belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara dahil birçok ilde yaşayan hastaların ilçelerdeki sağlık kurumlarına yönlendirilmesi nedeniyle vatandaşlar mağduriyet yaşıyor.

Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji, dahiliye, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, psikiyatrı ve çocuk kliniklerinden de randevu alınamadığı belirtiliyor. Ancak filtreyi biraz genişletip ilçe tercihini yapmadığınızda durum değişiyor. Sistem bu kez Nallıhan, Elmadağ, Polatlı ve Kızılcahamam gibi merkeze çok uzak ilçelere yönlendiriliyor.

İleri tarihli hastane randevuları için ALO 182 üzerinden randevu oluşturmak da bir başka seçenek. Ancak burada dada her şey başa dönüyor. Örneğin KBB, dahiliye gibi bölümlere merkezdeki biri hastaneden alabileceğiniz. en erken randevu için Şubat ayı işaret ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
18
9
6
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yigitalp-tokur

Önceden hastane kuyrukları vardı yeğenim. Sen bilmezsin eskileri!

Zubby Mua

İroni yaptığınızı biliyorum da, keşke yeniden sıra olsak.. En azından bekler bekler sıramız gelince tedavi olurduk. Şimdi Ocakta ararsan kasıma falan randevu... Devamını Gör

ALREM

Sağlık çalışanı olarak sağlık sisteminin temel problemleri doktor hemşire yetersizliği birinci basamakların ve acil servislerin doğru çalışmaması ve nüfusun ... Devamını Gör

Duru Naz Özgür

Ha kapıda kuyruk beklemişsin ha telefonda randevu. Eskiden neyse hala o şekilde. Teknoloji bile bu ülkeyi bi adım öne atamadı.