Görüş Bildir
Haberler
MHP'den Fazıl Say'ın 'İmamoğlu' Paylaşımına Yanıt: 'Nasıl Öteceğini İyi Bil'

MHP'den Fazıl Say'ın 'İmamoğlu' Paylaşımına Yanıt: 'Nasıl Öteceğini İyi Bil'

Batuhan
26.01.2022 - 07:39

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki 'yemek' tartışmalarına piyanist Fazıl Say da espri bir paylaşım ile katıldı. Say'ın MHP lideri Devlet Bahçeli’yi de içine kattığı paylaşıma MHP’den yanıt geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da dün yoğun kar yağışı etkili olmaya başlarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir restaurantta İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott’la yemekte olduğu ortaya çıkmıştı. Buluşma daha sonra İmamoğlu tarafından yapılan açıklama ile de doğrulandı.

Piyanist Fazıl Say ise konuya dair Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ilgili fotoğraflara göndermede bulunarak İmamoğlu çifti ile daha önceden çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp şu notu düştü:

"Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli’dir!"

MHP'den cevap geldi

MHP'den cevap geldi

Say’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi içine kattığı esprili paylaşımı üzerine MHP’den yanıt geldi.

MHP’nin Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yanıtında şu ifadeleri kullandı:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fazıl Say'dan yanıt geldi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
29
28
14
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

Piyonun piyonu konuşmuş

H.A.A.

Doğruya doğru, MHP haklı. Ne alaka Devlet Bahçeli? İmamoğlu ile ilgili paylaşım yapıyorsun, dengi O mu? Muhalif olacağız diye saçmalamaya da gerek yok. Güzel... Devamını Gör

Ercan

Siyaset iklimi bambaşka bir iklim birbirlerine söverler söverler sonra oturur güle oynaya yemek yerler. Sanatçıların yerinde olsam bu iklime bu şekilde da... Devamını Gör