Görüş Bildir
Haberler
Kaymakamlık Pandemi Gerekçesiyle Afiş Asmayı Yasakladı

Kaymakamlık Pandemi Gerekçesiyle Afiş Asmayı Yasakladı

İstanbul Arnavutköy’de bir ay eylem yasağı kararı alındı. Pandemi nedeniyle getirilen eylem yasakları arasında afiş ve poster asma ile sticker yapıştırma da yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın bildirdiğine göre İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ilçe sınırları içerisinde toplanma, toplantı, basın açıklaması, miting, yürüyüş gibi toplu yapılan eylemler 15 Mayıs 2021 tarihine kadar bir ay süreyle yasaklandı.

Arnavutköy Kaymakamlığı salgını gerekçe göstererek aldığı yasak kararında, ilçe sınırları içerisinde ticari kimliği bulunan tüzel kişiliklerin ticari faaliyetleri hariç olmak üzere el ilanı, bildiri, broşür dağıtma, afiş, poster asma, sticker yapıştırma ve benzeri türdeki her türlü eylemi de yasakladı.

Kaymakamlığın bu kararı CHP’nin il ve ilçe binalarına “128 milyar dolar nerede” afişlerini astığı dönemde alması dikkat çekti. 

Öte yandan kaymakamlığın kararı uyarınca ilçe sınırları içerisinde 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın kutlanması da engellenmiş oldu.

Benzer bir karar geçtiğimiz günlerde Karaman'da da alınmıştı. CHP'nin tüm illerde astığı afişler toplatılmış, birçoğu için 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten soruşturma açılmıştı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
91
34
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

love erdoğan pankartı açıp altına da 128? yazacaksın ikilemde kalsın pzevenkler:D

Ziya Akbaş

Süper fikir!

Halil Değerli

Virüsle "müthiş " mücadele..... ...... Bir sonraki adım.... .... Düşünmeyin ve konuşmayın..... .... 🤪😡😠

Gökberk

Yok canım ne diktatörlüğü