Görüş Bildir
Haberler
Katil Zanlısı Komşusu Çıktı! Yağmur Tayhan'ın Cansız Bedeni 2 Gün Sonra Bulundu

Katil Zanlısı Komşusu Çıktı! Yağmur Tayhan'ın Cansız Bedeni 2 Gün Sonra Bulundu

Yasin Arslan
27.07.2021 - 13:25 Son Güncelleme: 27.07.2021 - 15:46

Aydın'ın Didim ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan boş bir arsada ölü olarak bulundu. Soruşturmada ise katil zanlısı kısa sürede yakalandı. Çocuğun katilinin komşuları olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Didim’de yaşayan Yağmur Tayhan geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde ailesiyle birlikte gittiği bir düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrıldı. Kızlarından bir daha haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı.

İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı.

Çalışmalarını derinleştiren ekipler, ilçedeki boş bir arsada genç bir kıza ait cansız bedenin bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti.

Kesici alet izleri

Katil zanlısı yakalandı

Katil zanlısı yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinde, önceki gün ortadan kaybolan ve bugün sabah saatlerinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan lise öğrencisi Yağmur Tayhan'ın katil zanlısı olarak komşuları Nizam C. (53) polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Nizam C.'nin, cinayeti psikolojik sorunları nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.

Yapılan araştırmanın ardından binanın son katındaki daireye savcılık kararıyla giren polis ekibi, banyodaki çamaşır makinesi içinde kanlı çarşaf buldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
270
231
64
8
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aykızı

Senin psikolojine tüküreyim. Milletin kızına ne el uzattın hayvan herif!! Kendini ataydın bir yerden madem sorunun vardı da. Sen ölseydin! Orospu herif!

safirmavideniz

Amerika'da bu psikolojik sorunları olanları ömrü boyunca hapiste tutuyorlar, Türkiye'de şizofren olsan dahi serbetsin.

Şule Uyğur

Es kaza bir tanesini hastaneye falan yatırsalar içeride de nispeten daha iyi olan hastalara saldırıyorlar. Hiç unutmam bir tanesi bir kadının gözlerini çıkar... Devamını Gör

ladyu

Allah kahretsin seni ve senin gibilerini! 13 yaşında kızım arkadaşlarıyla dışarıda şu an ve ben bu haberden sonra acaba başına bir şey gelir mi diye düşünmek... Devamını Gör