Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Korkunç Olay! 12 Yaşındaki Çocuk, Silahla Oynarken Kuzenini Vurdu

İzmir'de Korkunç Olay! 12 Yaşındaki Çocuk, Silahla Oynarken Kuzenini Vurdu

İzmir’in Selçuk ilçesinde H.A. (12), evde kurcaladığı tabancanın ateş alması sonucu karşısında bulunan aynı yaştaki kuzeni M.Ç.'yi (12) başından vurarak ölümüne neden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, bugün saat 15.15 sıralarında Selçuk’un Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre M.Ç. ve H.A. evde buldukları tabanca ile oynadıkları esnada, silah bir anda ateş aldı. H.A.’nın elindeki silahtan çıkan mermi M.Ç.’nin başına isabet etti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

Silah sesini duyan çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde M.Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz M.Ç.’nin cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen aile yakınları sinir krizi geçirirken, polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
omer ali

suç o veledin değil o silahı eve sokanin o da yargılanmalı ve ceza almalı

Sananekiadımdan

Çocuklar nasıl silaha bu kadar kolay ulaşabilir, silahın içi nasıl dolu olabilir, neden gerekli önlemler alınmaz, bu ne biçim çiftleşmektir?

Sıradan Biri

Muhtemelen çocuklar silahı bulduklarında kendi aralarında mafyacılık oynamışlardır. Malum dizi sektörü kurtlar vadisi gibi, çukur gibi insanlara silah kullan... Devamını Gör