Görüş Bildir
Haberler
Gülistan Doku Soruşturmasında 3.5 Saatlik Kayıt İncelemesi: Görüntüler Ulusal Kriminal Büro’da!

Gülistan Doku Soruşturmasında 3.5 Saatlik Kayıt İncelemesi: Görüntüler Ulusal Kriminal Büro’da!

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi 2. sınıf öğrencisi Gülistan Doku’dan 5 Ocak 2020’den beri haber alınamıyor. Gülistan Doku’nun, son olarak telefonunun sinyal verdiği Sarı Saltuk viyadüğünü gören kameranın yaklaşık 3.5 saatlik kaydı, netleştirilmek için Ulusal Kriminal Büro’ya gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ailenin avukatı görüntülerden umutlu

Ailenin avukatı görüntülerden umutlu

Gülistan Doku davasından alınan bu karar, ailenin avukatı Ali Çimen tarafından olumlu olarak karşılandı.

DHA’da yer alan habere göre, avukat Ali Çimen görüntüler sonrasında Gülistan Doku’ya ne olduğunun ortaya çıkacağına inanıyor.

Ali Çimen’in açıklamaları şu şekilde;

“Gülistan'ın en son görüldüğü köprünün görüntülerinin 8 dakikalık bir bölümü, Ulusal Kriminal Büro’ya gönderilmişti. Şimdi bu görüntülerin 3,5 saatlik kısmı, Ulusal Kriminal Büro’ya gönderildi. Bu görüntüler iyileştirilirse eğer Gülistan'ın oradan ayrılıp ayrılmadığı ve akıbeti anlaşılacaktır”

Neler olmuştu?

Neler olmuştu?

Tunceli'de Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku, 5 Ocak 2020’de kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra eski erkek arkadaşıyla görüştü.

Doku, daha sonra minibüse bindi ve bir daha haber alınamadı. Diyarbakır’da yaşayan ailesi, Gülistan’ın kaybolduğu gün Tunceli’ye gelip, güvenlik güçlerine ihbarda bulundu.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, Gülistan Doku’nun son görüldüğü yerden bu anlarda geçen tüm araçlar, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince belirlendi.

Yoldan geçen 80 aracın sürücüleri dahil toplam 140 kişinin ifadesinin alındığı belirtildi.

Gülistan Doku'nun son görüldüğü bölgede AFAD, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı; Ankara, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Manisa ve Kahramanmaraş büyükşehir belediyeleri ile sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve gönüllülerden oluşan 542 kişilik personel, 88 araç, 38 bot, 10 ROV cihazı, 6 dron, 4 sonar ve 3 arama köpeğiyle yapılan aramalara rağmen Gülistan’a ait ize rastlanılmadı ve çalışmalar sonlandırılmıştı.

İlgili içerik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
6
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece anay

zahmet olmuş ya, kızcağızın bı kemiğini buluruz, mezarı belli olur katili bulunur, ne gerek var bunlara.. yapacağiniz işe ..

Okan

bu kadar zamandır akıbetinin ne olduğu belli değil. bana çok saçma geliyor.

Drw Tr

Ulan millet yine saçmalamış. Yok hangi güçler varmış. Lan gariban bi öğrenci kızı hangi güçler ne yapsın. Olay şu bence ya psikopatın biri öldürdü yada intih... Devamını Gör