Görüş Bildir
Haberler
Cinci Hoca İddiası: Gaziantep'te Kedilerin Ayaklarını Kestiler

etiket Cinci Hoca İddiası: Gaziantep'te Kedilerin Ayaklarını Kestiler

Emre Ordu
04.10.2022 - 13:16 Son Güncelleme: 04.10.2022 - 13:21

Gaziantep Karkamış’ta son günlerde çok sayıda kedinin ayaklarının kesildiği yolundaki şikayetler üzerine harekete geçen ekipler, yaralı kedileri toplayıp tedavi altına aldı. Bölge halkından alınan bilgiye göre bir cinci hocanın büyü bozmak için kedi patisi istediği ve kedilerin bu nedenle hedef alındığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziantep Karkamış’ta son günlerde çok sayıda kedinin ayaklarının kesik, kan içinde görüldüğü yolundaki şikayetler üzerine hayvan dernekleri ilçeye gitti.

Yapılan inceleme sonucu arka patileri kesilmiş iki kediye ulaşıldı. Bu kediler de Gaziantep Büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından hayvanat bahçesine götürülerek tedavi altına alındı. 

Cinci hoca istemiş

Karkamış ilçesi sakinlerinden bazıları bir cinci hocanın büyü bozmak için kedi patisi istediğini, bazıları ise Suriyelilerin aynı amaçla kedileri sakat bıraktığını ileri sürdü.

Sosyal medyadan da vahşete tepki yağdı. Vatandaşlar, bu vahşeti yapanların yakalanarak cezalandırılmasını istedi.

Valilik inceleme başlattı

Valilik inceleme başlattı

Olayla ilgili olarak Gaziantep Valiliği tarafından inceleme başlatılırken şu açıklama yapıldı:

“İlimiz Karkamış ilçesinde 10’dan fazla sokak kedisinin arka ayaklarının kesildiği yönünde haberler yapılması üzerine İlçe Emniyetimiz ve İlçe Belediyemiz tarafından başlatılan araştırmalar derinlemesine çok yönlü olarak devam etmekte olup, elde edilen sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Engelli olduğu tespit edilen iki kedinin bakımı ve tedavisi Karkamış Kaymakamlığı tarafından yapılmaktadır. Bahse konu olayla ilgili adli süreç başlatılmış olup, gelişmeler yakinen takip edilmektedir.”

Benzer iddialar daha önce de gündeme gelmişti👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
57
43
17
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?