Görüş Bildir
Haberler
Çiçeklere Boğulan Macron Alay Konusu Oldu: 'Yürüyen Çelenk'

Çiçeklere Boğulan Macron Alay Konusu Oldu: 'Yürüyen Çelenk'

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Fransız Polinezyası ziyareti ilginç görüntülere sahne oldu. Macron'un bu ziyarette üzerine takılan çiçeklerin yoğunluğu alay konusu olurken, Fransız Cumhurbaşkanı için 'yürüyen çelenk' benzetmesi yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, deniz aşırı sömürgesi Fransız Polinezyası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Macron’un karşılanması sırasında ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyada paylaşılmaya başlanınca bir anda günün konusu haline geldi.

Macron’u karşılayan Polinezyalı yetkililer ve onlarla birlikte törene katılan yerli halk, Fransız Cumhurbaşkanı’nın boynuna çok sayıda çiçek kolyesi astı. Macron'un boynuna asılan kolyeler ziyaret devam ettikçe o kadar çok arttı ki Fransız lider bir noktadan sonra hem yürümekte hem de başını hareket ettirmekte zorlandı ve boyun bölgesi tamamıyla görünmez hale geldi.

Sosyal medyada espri konusu oldu

Sosyal medyada espri konusu oldu

Uluslararası ajansların servis ettiği fotoğrafları fırsat bilen sosyal medya kullanıcıları bu görüntülerden ve paylaşılan tören videolarından kolajlar yaparak olayı esprili bir dille takipçileriyle paylaştı.

Hatta, sosyal medyada yayılan bir görüntü ve fotoğraflarda, Macron’un boynuna asılan kolyeler çoğaltılarak Fransız Cumhurbaşkanı hakkında “Yürüyen çelenk” esprileri yapıldı.

Paylaşılan fotoğraflarda Emmanuel Macron'un törenin ilk dakikalarında oldukça neşeli olduğu ve sürekli gülümsediği görülürken bu çiçek olayı 'abartıldıkça' mutsuzluğunun arttığı ve yüzünün asıldığı açıkça belli oldu.

Fransa, Fransız Polinezyası’nda, 30 yıl boyunca yaptığı 200’e yakın nükleer denemenin ardından oluşan radyasyon seviyesini sakladığı için son dönemde yoğun eleştirilere hedef oluyor.

Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
6
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Logical

Herifi boğmayı denemişler ama olmamış...

King in the East

abicim bitane sembolik taksaydın napıyosunuz be siz

tahsin tepek

Çay dağıtmış mı? Dağıtmadıysa yazıklar olsun.