Görüş Bildir
Haberler
CHP’li Öztrak: 'Erdoğan, Menderes’in Kesip Attığı Tırnağı Olamaz'

CHP’li Öztrak: 'Erdoğan, Menderes’in Kesip Attığı Tırnağı Olamaz'

Ulaş
18.01.2022 - 15:16

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da kendini Menderes ile kıyaslamasına tepki gösterdi.  Öztrak, Erdoğan, Menderes’le kendini kıyaslayarak rahmetli Menderes’e büyük ayıp etmiştir. Kendisi, Menderes’in kesip attığı tırnak olamaz' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Öztrak, Erdoğan'a Menderes üzerinden yüklenerek şu ifadeleri kullandı:

'Utanma duygusu bu topraklarda hiç bu kadar görünmez olmamıştı. Bunu Aydın’da bir defa daha gördük. Erdoğan, Aydın’da çıktı, kendisini rahmetli Adnan Menderes ile mukayese etmeye kalktı. O Menderes ki kendisi başbakanken ticarete atılmak isteyen oğluna, ‘Ticaret yaptığında alıp sattığın ben olurum. Ben başbakan olduğum müddetçe senin ticaret yapmana müsaade etmem’ diyecek kadar hassas, nüfuz ticaretine izin vermeyecek kadar ciddi bir devlet adamıydı. Erdoğan ise ‘Tüccar siyaset yapacağız’ diyerek 2003’te göreve başlamıştı. Erdoğan, Menderes’le kendini kıyaslayarak rahmetli Menderes’e büyük ayıp etmiştir. Kendisi, Menderes’in kesip attığı tırnak olamaz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bence de kıyaslamasına müsaade etmeyin. Bundan da mağduriyet çıkar.