Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Ali Öztunç’tan Süleyman Soylu’ya: ‘Sizin Gibi Ziyafet Sofralarında Değildi’

CHP'li Ali Öztunç’tan Süleyman Soylu’ya: ‘Sizin Gibi Ziyafet Sofralarında Değildi’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a söylediği sözlere CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç cevap verdi. Süleyman Soylu’nun laf ebeliği yaptığını söyleyen Öztunç, Ankara’da kurulan Prens Selman ziyafetine de gönderme yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘O çöp arabalarına baksın’

‘O çöp arabalarına baksın’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece görüşlü helikopterleri soran Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay için, ‘o çöp arabalarına baksın’ açıklamasında bulunmuştu.

ANKA haber ajansının haberine göre; Soylu’nun bu sözleri üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, bakanın laf ebeliği yaptığını söyledi.

CHP’li Öztunç’un açıklamaları şöyle;

“Laf ebeliği yapma, biz sana diyoruz ki gece görüşlü yangın söndürme helikopteri var mı, yok mu? Normal helikopterden bahsetmiyoruz. Sen de biliyorsun neyin ne olduğunu, doğrunun ne olduğunu. Beceriksizliğini örtmek için lafı çeviriyorsun, başka yere görüyorsun'

‘Senin gibi ziyafet sofralarında değildi’

‘Senin gibi ziyafet sofralarında değildi’

Süleyman Soylu’nun Ankara’da Suudi Prens Selman için verilen ziyafetten görüntülerinin çıkmasına da değinen Öztunç; “'Sizin gibi Marmaris'ten Ankara'ya saray sofrasına, Suudi Prensin sofrasına, Suudi Prensin o şatafatlı ziyafetine gitmedi. Siz saray sofrasında otururken Marmaris Belediye Başkanı yangını söndürmek için ekibiyle birlikte canhıraş çalışıyordu. Size değil üç koyun, bir koyun verseler güdemezsiniz. Siz o kadar beceriksiz, iş bilmezsiniz ki maalesef Türkiye sizin elinizden çok çekiyor. Ama az kaldı, gideceksiniz. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye liyakatli isimlerin elinde olacak.' ifadelerini kullandı.

İlgili içerik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Sırma saçlı sen de gideceksin sahibin seçimi kaybedince

Turgut Güler

Ama sahibi iyi eğitmiş sırma saçlıyı, iyi havlıyor

Görkem Yılmaz

Erdoğdu ve eşi partide olduğu sürece 'liyakat' den mahsetmeyin lütfen.