Görüş Bildir
Haberler
Cem Küçük'ten 'Kovuldu' İddiasına Yanıt

Cem Küçük'ten 'Kovuldu' İddiasına Yanıt

Emre Ordu
28.06.2022 - 18:26 Son Güncelleme: 28.06.2022 - 18:29

Cem Küçük’ün TGRT ve Türkiye Gazetesi’ndeki görevlerinden istifa ettirildiği iddia edildi. Cem Küçük iddiaları yalanladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Cem Küçük, TGRT ve Türkiye Gazetesi'ndeki görevlerinden 'istifa ettirildiği' yönündeki iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. 

Cem Küçük ise o iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Twitter hesabının biyografi kısmında yazan bilgilerin ekran görüntüsünü paylaşan Küçük “Sevgili arkadaşlar işimin başındayım. Yazılanların hepsi yalan” dedi.

Ne olmuştu?

Suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen 'Freud’un Talebesi' hesabından önceki gün bir paylaşımda bulunulmuştu. 

Cinsel içerikli görüntülerin yer aldığın videonun daha önce AKP'den milletvekilliği adaylığı da bulunan ve bir medya grubunun başında olan isme ait olduğu iddia edilmişti. Söz konusu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

Cem Küçük'ün, 'Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok' demesinin ardından, Sedat Peker'in kullandığı öne sürülen 'Freud’un Talebesi' adlı Twitter hesabından şu paylaşım da yapılmıştı: 

'Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!'  

Sedat Peker ilgili hesabın kendisine ait olmadığını açıklamıştı:

'Kıymetli dostlarım, freudun_talebe’si isimli sayfa dün gece Twitter tarafından kapatılmıştır. Yeni açılan ve benim adıma yayın yapan hesap sahte bir hesaptır. Düşmanlığı bile namusluca yapmalıyız. Cem Küçük isimli gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
6
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

bunları canlı yayında silkseler yine istifa etmez, öyle bir insan bunlar

mantikli

Böyle karaktersiz, haysiyetsiz, namussuz, onursuz ve şerefsiz insanlara hangi akla hizmet para verip ekrana çıkartıyorlar? Hiç zekasına da mı bakmıyorlar aca... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bak hakaret davası açıp tazminat filan alırlar . Onlar bu trollükten geçim sağlıyorlar anlamak pek zor olmasa gerek kardeş. Kendilerine medya ve tv 'de biçil... Devamını Gör

Özür dileyip de bizi hayatımızdaki tek eğlence kaynağımızdan mahrum bırakma sakın.