Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da Lisede İğrenç Olay: Öğretmenin Fotoğrafını Gizlice Çekip Paylaştılar...

etiket Bursa'da Lisede İğrenç Olay: Öğretmenin Fotoğrafını Gizlice Çekip Paylaştılar...

Yüksel Venedik
19.01.2022 - 16:16 Son Güncelleme: 19.01.2022 - 21:47

Bursa'da bir okul, öğrencilerin kadın öğretmeni taciz etmeleri ile gündemde. Skandalın yaşandığı okulda bir grup öğrenci, sınıfta ders anlatan yabancı dil öğretmeni M.'nin fotoğrafını paylaşarak, iğrenç yazışmalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre Bursa’daki Kırcılar Anadolu Lisesi, skandal taciz olayı ile gündemde. Bir grup öğrenci, yabancı dil öğretmeni M.’nin ders sırasında arkadan fotoğrafını çekerek, önce WhatsApp grubunda ardında da snapchat isimli sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Öğrencilerin burada öğretmenleri hakkında iğrenç yazışmalar yaptığı ortaya çıktı.

Okul idaresi disiplin yönetmeliğiyle olayı kapatmak istedi, öğretmenin ailesi suç duyurusunda bulundu

Okul idaresi disiplin yönetmeliğiyle olayı kapatmak istedi, öğretmenin ailesi suç duyurusunda bulundu

Utanç verici paylaşımları fark eden bir kız öğrenci durumu öğretmene bildirdi. Fotoğrafını ve hakkında yapılan paylaşımları gören M. ise neye uğradığını şaşırdı.

Olayın şoku ile okul idaresinin kapısını çalan öğretmen öğrencilerden şikayetçi oldu. Okul yönetiminin okul içinde disiplin yönetmeliğiyle konunun kapatılmasını istemesi üzerine polis çağıran öğretmen ve ailesi, okulda yaşananlar için tutanak tutturdu.

Utanç verici bu olayla karşı karşıya kalan öğretmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de konuyu aktardı. Polislerin zabıt tutmalarının ardından savcılığın yolunu tutan öğretmen ve ailesi olayın sorumluları hakkında Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trjoker

onlar çocuk onlar ergen diye diye sapık tecavüzcü doldu ortalık adam 7de neyse 70şindede onu yavrular hiç hormon falan diye yorum yapmayın katıksız sapık p..... Devamını Gör

pazartesi

O yarına kalmamıştır ki.

noragrey

"Öğretmen abartmış" diyenlerin kız kardeşi, eşi, annesi öğretmen olsa ve bu olay başlarına gelse canım abartma ya ergen onlar, onların hormonları var diyecek... Devamını Gör

wild thing

Yukarıdaki yorum beyinsizliğini kanıtladı tamam ama, bu yorum da şerefsizliğini kanıtladı be Aslı. Yazık sana.

.

ben de bir yabancı dil öğretmeni olarak öyle tiksindim ki ,insan tirsiyor. abartilmamali diyenler, kendinize yapılsa hoşunuza gider miydi...ben bir öğretmen ... Devamını Gör

.

psikolojik olarak etkilenirdim yazacaktım yazım hatası olmuş. insanin derse girip öğretmenlik yapasi gelmez ya.