Görüş Bildir
Haberler
Arzu Sabancı'nın 'Mülteci İstemiyorum' Paylaşımına CHP'li Özkoç'tan Destek

etiket Arzu Sabancı'nın 'Mülteci İstemiyorum' Paylaşımına CHP'li Özkoç'tan Destek

Arzu Sabancı'nın 'Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de' paylaşımına CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan destek geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı'nın eşi Arzu Sabancı, Instagram hesabından mülteci karşıtı paylaşımda bulundu. 

'Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de' diyen Sabancı, 'Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı' diye yazdı.

Tartışma yaratan bu paylaşıma CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan destek geldi. Özkoç, 'Arzu Sabancı hanımefendi açık yüreklilikle konuşmuş. Tebrik ediyorum. Nerede iş dünyasının diğer babayiğitleri? Suça sessiz kalanlar hata yapanlar kadar suçludur! KORKMAYIN SES ÇIKARIN! paylaşımında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
138
13
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osm Osm

İ S T E M İ Y O R U Z !

Feanor son of finwe

Şuan iktidar, hdp ve foncu medya sığınmacılar konusunda ağız birliği ediyorlar ve konuşan herkesi itibarsızlaştırmaya, sesini kesmeye çalışıyorlar. Fakat ser... Devamını Gör

medj4iTR

Hümanist orospu çocukları yüzünden ülke ne hale geldi. Yol geçen hanına döndü ülke. Herkes tepki gösterse, barınamaz bu vatansız haysiyetsizler.