Görüş Bildir
Haberler
82 Milyon İzlenen Var! Netflix Tüm Zamanların En Çok İzlenen 10 Dizisini Açıkladı

82 Milyon İzlenen Var! Netflix Tüm Zamanların En Çok İzlenen 10 Dizisini Açıkladı

Roxy Carmichael
27.07.2021 - 18:17 Son Güncelleme: 28.07.2021 - 09:09

Popüler dijital medya platformu Netflix, gelmiş geçmiş en fazla izlenme alan dizileri açıkladı. Peki, bu listede hangi diziler var? Eğer merak ediyorsanız, işte tüm zamanların en çok izlenen Netflix dizileri...

Not: Dizi açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. YOU - Sezon 2 (54 Milyon)

10. YOU - Sezon 2 (54 Milyon)

Kendisine yeni bir hayat kurmak için Los Angelas’a taşınan Joe, burada eski aşkı Guinevere Beck'in aksine sosyal medya hesabı olmayan, genç bir şef olan Love ile tanışır.

9. Shadow and Bone - Sezon 1 (55 Milyon)

9. Shadow and Bone - Sezon 1 (55 Milyon)

Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival' ve 'Bird Box' gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen 'Shadow and Bone' konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.

8. Sweet Tooth - Sezon 1 (60 Milyon)

8. Sweet Tooth - Sezon 1 (60 Milyon)

Sweet Tooth, insan ve geyik karışımı bir canlı olan genç Gus’ın maceralarını konu ediyor. Dünyayı sarsan gizemli bir olayın ardından harekete geçen Gus, kendisi gibi melez insanlardan oluşan bir aileye katılır ve birlikte büyük bir komployu keşfetmek üzere zorlu bir maceraya atılırlar.

7. The Queen's Gambit (62 Milyon)

7. The Queen's Gambit (62 Milyon)

Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Queen’s Gambit, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi işliyor. Dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanılan dizinin başrolünü Anya Taylor-Joy üstleniyor. Ailesini kaybetmesinin ardından kurum tarafından büyütülen Beth, burada çalışan bir görevliden satranç oynamayı öğrenir. Satrançta olağanüstü bir yetenek sergileyen Beth, önüne çıkan tüm rakipleri yenmeyi başarır.

6. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (64 Milyon)

6. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (64 Milyon)

Eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan Joe, büyük kedilere ilgisi olan bir adamdır. Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe ve onun gibi büyük kedilere karşı tutku besleyen uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan topluluğun hayatı oldukça karmaşıktır. Carole Baskın adında bir büyük kedi barınağı sahibi ve hayvan aktivistinin onların işini engellemeye çalışması, işlerin karanlık bir hal almasına neden olur. Meydana gelen rekabeti engellemek için harekete geçen Joe, kiralık katil tutmaya karar verir. Ancak bu durum Joe'nun tutuklanmasına neden olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Stranger Things - Sezon 3 (64 Milyon)

5. Stranger Things - Sezon 3 (64 Milyon)

Kuduz fareler ve Sovyet casuslardan, Yeni Kola ve yepyeni bir AVM'ye kadar Hawkins'de 1985 yazı yaşanıyor ve büyük değişiklikler kapıda.

4. La Casa de Papel - Part 4 (65 Milyon)

4. La Casa de Papel - Part 4 (65 Milyon)

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

3. Lupin - Sezon 1 (70 Milyon)

3. Lupin - Sezon 1 (70 Milyon)

Assane Diop’un hayatı, işlemediği bir suçla itham edilen babasının ölmesiyle altüst olur. Aradan geçen yılların ardından Assane Diop, babasının intikamını almaya karar verir ve bunu yapmak için de kahramanı Arsène Lupin’den ilham alır.

2. The Witcher - Sezon 1 (76 Milyon)

2. The Witcher - Sezon 1 (76 Milyon)

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

1. Bridgerton - Sezon 1 (82 Milyon)

1. Bridgerton - Sezon 1 (82 Milyon)

Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal, Daphne’nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunlar bana yetmez diyorsan, işte Onedio editörlerinin seçmiş olduğu Netflix dizileri:

Lucifer (2016)

Lucifer (2016)

“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

Anne with an E (2017-2019)

Anne with an E (2017-2019)

Lucy Maid Montgomery’nin ‘Anne with Green Gables‘ kitabından uyarlanan dizide, anne ve babasının ölümü ile kimsesiz kalan bir kızın hikayesini konu ediyor. Anne Shirley, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalan bir kızdır. Hayatına bir yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıklardan sonra evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekası ile karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelmeye çalışır.

The Haunting of Hill House (2018)

The Haunting of Hill House (2018)

Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Hush, Göz ve Oyun filmlerinden hatırladığımız Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu Tepedeki Ev, Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlanıyor.

After Life (2019)

After Life (2019)

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiçkimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Rain (2018-2020)

The Rain (2018-2020)

Danimarkalı iki kardeş, yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül virüstün kurtulmayı başarmıştır. Kendilerine yeni bir dünya kurmak isteyen kardeşler güvenli bir yer bulmak için yolculuğa çıkarlar. Büyük yıkımdan kurtulmayı başaran diğer gençlerle bir araya gelen kardeşler, yeni hayatlarında istedikleri kişi olmakta özgürdür. Geçmişte hissettikleri duyguların hiçbirini artık yaşayamayacaklarını düşünen gençler hayatta kalmak için savaş verirken, yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.

Sexify (2021)

Sexify (2021)

Genç bir kız olan Natalia, cinsellik konusunda tecrübesiz olan bir öğrencidir. O, bilgisayar ve yazılım konusuna ne kadar hakimse, cinsellik hakkında bildikleri de yok denecek kadar azdır. Bu durum üzerine Natalia, yakın arkadaşları Monika ve Paulina’nın da yardımıyla bir seks uygulaması oluşturmaya çalışır.

Ozark (2017)

Ozark (2017)

Başrolde yer alan Jason Bateman'ın yönetmenlik ve yapımcı olarak da katkıda bulunduğu Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Byrde'ın Finans ve Danışmanlık Şirketi'nin Meksika'nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri'ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

Byrde Ailesi için elbette bu kaçış bir son değil, maceralı bir hayatın başlangıcı olacaktır.

Broadchurch (2013-2017)

Broadchurch (2013-2017)

Genç bir çocuğun öldürülmesinin ardından, adeta bir medya ordusunun akın ettiği küçük bir sahil kasabasının perdeleri, cinayetin ardından aralanmaya başlar.

The Killing benzeri bir İngiliz draması olan dizi, 8 bölümden oluşuyor.

The Innocent (2021)

The Innocent (2021)

Bir kavgaya karışan ve bunun sonucunda katil olan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mateo, dokuz yıl önce karıştığı bir kavga sonucu cinayetten mahkum olur. Artık özgürlüğüne kavuşan Mateo ve eşi Olivia, çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışır. Ancak bu sırada aldıkları bir haber hayatlarının altüst olmasına neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Behind Her Eyes (2021)

Behind Her Eyes (2021)

Louise, oğlunu büyütmeye çalışan bekar bir annedir. Genç kadın, geçimlerini sağlayabilmek için bir psikiyatristin ofisinde çalışmaya başlar. Çok geçmeden Louise kendisini patronuyla bir ilişki içinde bulur. Ancak patronu evlidir ve Louise sevgilisinin karısıyla beklenmedik bir arkadaşlık kurar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
31
16
13
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Pass

You ? Dünyanın zevkine, idrak süzgecine sıcım!

tongue fu

dark'ın listede olmaması netfiliş izleyen genelin zeka seviyesini gösteriyor olmalı.

gaydırı guppak

ne alakası var kardeşim dark 1. sezon izlemiş biri olarak sevmedim. göreceli kavramlar üzerinden zeka çıkarımı yapmak asıl sizin zekanızı ortaya koyuyor. sü... Devamını Gör

gaydırı guppak

önerilere brooklyn 99 de koyaydınız ya :( queens gambit güzeldi dadha iyi yeri hak ediyor bence herkese queens gambit ve behind her eyes'ı izleyin diyorum :)