Görüş Bildir
Haberler
8 Soruluk İlişki Testine Göre Sen Doğru Kişi misin?

8 Soruluk İlişki Testine Göre Sen Doğru Kişi misin?

8 soruda senin doğru kişi olup olmadığını söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım sen doğru kişiyi buldun mu?

2. Sence doğru kişinin en baskın özelliği ne olmalı?

3. Sen daha önce birini aldattın mı?

4. Peki evlilik senin için ne demek?

5. Bir ilişki içindeyken başkaları ile flört etmeyi nasıl karşılarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen biriyle ilişkiye başlamadan önce bu unsurlardan hangisini bakarsın?

7. Diyelim ki sevgilinle aranda büyük bir problem çıktı, bunu nasıl çözersin?

8. Son olarak her zaman hayatında önceliğin kimin düşünceleri?

Evet evet sen doğru kişisin!

Sen doğru kişisin. Karşındaki kişiyi sevmeyi bilen birisin. Değer veren ve anlayışlı biri varsa o da sensin. İlişkilerde en dikkat ettiğin özelliklerin hepsi sende mevcut. Bencillik yapıp sadece karşı tarafın senin için çabalamasını istemiyorsun. Sen de eğer seviyorsan o kişi için her şeyi yapıyorsun. Sağlıklı ilişkiler kurma peşindesin. Sana değer vermeyen veya sevginin karşılığını vermeyen biri için çabalamazsın. Ne kadar seversen sev bir şekilde kendini durdurabilirsin. Bir ilişki kurulacaksa, senin için önemli olan iki kişinin de bir şeyleri ortaya koymasıdır. Uzun bir yola çıkılacaksa bu yolda bir çok şey başınıza gelebilir. Önemli olan bu yolda ellerinizi bırakmadan çıkmaktır. Sen ilişki bilincinin çok farkında olan birisin. Artık bir şeylerin değiştiğini ve daha sağlam adımlar atman gerektiğini biliyorsun. Çocukça şeyler veya yalan duygularla birilerini oyalamak istemediğin gibi sen de oyalanmak istemiyorsun. Verilen sözler ve davranışlar senin için önemli. Karşındaki kişi ne kadar seni seviyorum dese de bunun senin için pek anlamı yoktur çünkü sen bunu hissetmemiş veya görmemişsindir. Sen sevdiğin ve aşık olduğun kişiler için doğru kişisin. Düşüncelerin ile karşındaki kişileri etkileyebiliyor ve hayata daha farklı bakmalarını sağlıyorsun. Sen doğrusun da karşındaki kişiler ne kadar doğru? Ona da sen karar ver.

Sen henüz doğru kişi değilsin!

Sen henüz doğru kişi değilsin. Fikrilerin ve düşüncelerin ile aslında her şeye mantıklı yaklaşıyorsun. Yani düşünmeden pek hareket etmiyorsun ama henüz tam olarak ne istediğine karar verebilmiş biri değilsin. Kafan oldukça karışık ve zor bir dönemden geçiyorsun. Ne tarafa gideceğini henüz bilemiyorsun. Kafanda bir şeyler var ama bunların zamanının geldiğini düşünmüyorsun. Sen şu an için doğru kişi değilsin. Karşındaki kişiyi de bu belirsizliklere çekmek istemiyorsun. Bazı önemli adımlar atman ve kararlar vermen gerekiyor. Sen bu kararı verdiğin zaman aslında hayatında çoğu şey de düzene oturmuş olacak. Hayatında yalan ve sahte duygulara yer yok. Birini öylesine sevemeyeceğin gibi karşındaki kişinin sana karşı ne hissettiğini de kolaylıkla anlayabilirsin. Karşında ne kadar oynarlarsa oynasınlar sen gerçekleri görebilir ve bununla da dalga geçebilirsin. İnsanları bazen fazla küçümsüyor ve sana aslında layık olmadıklarını düşünüyorsun. Ne senin ne de sevginin değerini bilecek biri ile henüz karşılaşmamışsın. Belki karşına çıkan kişiler de sana biraz yardımcı olsaydı hayatında daha doğru ve emin adımlarla ilerleyebilirdin. Şu an kafanın karışık olmasının nedeni birazda yalnız yürümek zorunda olduğundan kaynaklanıyor. Sen henüz doğru kişi değilsin çünkü henüz doğru kişiyi bulduğuna inanmıyorsun. Karşına emin olduğun biri çıktığında farklı düşünmeye ve bir şeyleri değiştirmeye başlayacaksın.

Sen maalesef doğru kişi değilsin.

Sen maalesef ki doğru kişi değilsin. Hayatında yanlış giden şeyler var. Aslında hayatında yanlış giden çokça şey var. Kendini düşünürken de başka şeylere ayıracak vakit bulamıyorsun. Henüz doğru kişi olmayı düşünmüyor ve böyle bir şey de istemiyorsun. Hayatında önceliklerin çok başka ve başkasını da öncelik almak sana biraz saçma geliyor. Kendi hayatını zorlaştırmak istemiyorsun. Sen özgürlüğüne düşkün ve biraz keyfine göre yaşayan birisin. Birine hesap vermek veya sürekli her an birini düşünmek zorunda olmak sana zor geliyor. Kendini buna ne hazır hissediyor ne de böyle bir hayat istiyorsun. Doğru kişi olmak yerine kendin için doğru kişi oluyorsun. Birini mutlu etmek için değil kendini mutlu etmek için yaşıyorsun. Senin mutlu ve eğlenceli halinden, mutlu olan kişiler de zaten yanında oluyorlar. Sen biraz daha karşındaki kişinin senin için çabalamasını isteyen tarafsın. Zor sever ve zor alışırsın. Doğru kişi olmamanın nedeni de zor sevmek ve insanlardan da kolay vazgeçmenden kaynaklanıyor. Birine güvenip yanılmaktan, sevgini hak etmeyen birini sevmekten korkuyorsun. Senin doğru kişi olmanı hak edecek kimse hayatına girmemiş veya girenlerin ise gerçek yüzü kısa sürede ortaya çıkmış. Sen doğru kişi değilsin zaten doğru kişi olmak gibi bir amacın da yok.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
20
10
9
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
booba

ben doğru kişiymişim de, kimin doğru kişisi 🙄😅

booba

evvettt bebeğimmmm 😘♥️

Yonah

"Sen maalesef doğru kişi değilsin."

Thistle

Ben doğru kişi değilmişim. Bunu 10 yıllık eşime söylemeyin ama tamam mı? Boşar moşar, mazallah :D